Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Απουσια φωτογραφιας σημαινει οτι η απεριοριστων καρτα θα κανει κυκλους στην παρεα. Ας κάνει! Απο τη στιγμή που δεν θα μπορούν ταυτόχρονα να μετακινούνται με αυτή πάνω από 1 ατομο δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα! Και στο Λονδίνο αγοράζοντας μια Oyster card δεν υπάρχει πρόβλημα αν τη χρησιμοποιείς εσύ ή αν τη δώσεις σε κάποιον άλλο. Τη φορτίζεις όποτε θες χωρίς φωτογραφίες κλπ και τη χρησιμοποιείς για να ανοίξουν οι πόρτες στην είσοδο και την έξοδο του κάθε σταθμού.
Razor_7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα ακυρο...! Ειχα την υποψια καποτε οτι ο somebody:) ηταν κοπελα.. ο τροπος που γραφει ενα πραμα.. Κι εγώ το ίδιο βασικά. Οντοπικ τώρα,όλο κλάψα είμαστε ακόμα και στο θέμα των συγκοινωνιών που οι τιμές ειναι πραγματικά χαμηλές.Αναμένω κύμα δηθεν αριστερών που θα πουνε ότι θα πρεπε να 'ταν τζάμπα.Και κανένα πρόβλημα σε αυτό, έστω ότι ήταν τζάμπα τι θα πει τζάμπα?Ποιος θα τα πληρωνε,δε θα τα πληρώναμε όλοι στην τελική και γιατί να πληρωνει κάποιος που δεν τα χρησιμοποιεί?Ας πάρει αμάξι ή με τα πόδια αν του φαίνονται ακριβές οι τιμές.Η μονη ένσταση που δέχομαι ειναι η συχνότητα δρομολογίων και η κάλυψη που παρέχεται που όντως ειναι ελλιπής.Αδιανόητο επίσης να μην έχει σταθμούς μετρο εντός της Πολυτεχνειούπολης και της Πανεπιστημιούπολης,ο σχεδιασμός τους σ αυτό το κομμάτι είναι γτπ.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ωραια τα λες αναρχο-αντεγκραουντ και ετσι ,ομως 1.40 για μιαμιση ωριτσα με την συχνοτητα δρομολογιων που αναφερεις, δε το λες και πραγματικα χαμηλη τιμη ! ποσο θα επρεπε να ηταν δηλαδη ? 5 ευρω ? ξερεις που ζεις φανταζομαι , εχεις γνωση τι συμβαινει γυρω σου και ποσο εχουν πραγματικα δυσκολεψει τα πραγματα για ολους .. δεν ειναι θεμα κλαψας καμμια σχεση ..
GreyHorse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 και που ειναι το προβλημα με αυτο? απο τη στιγμη που δεν μπορουν να την χρησιμοποιησουν 2 ατομα ταυτοχρονα,γιατι να μη μπορω να την δινω σε οποιον γουσταρω? Πού είναι το πρόβλημα να χτυπήσεις εισιτήριο, να κατέβεις μετά από 5 στάσεις και να το δώσεις σε άλλον που ανεβαίνει να συνεχίσει; Από την στιγμή που δεν θα το χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα; Επιτρέπεται; Δεν νομίζω.
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πού είναι το πρόβλημα να χτυπήσεις εισιτήριο, να κατέβεις μετά από 5 στάσεις και να το δώσεις σε άλλον που ανεβαίνει να συνεχίσει; Από την στιγμή που δεν θα το χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα; Επιτρέπεται; Δεν νομίζω. για μενα ειναι ακριβως το ιδιο κακως δεν επιτρεπεται αλλα δε νομιζω οτι μπορουν να σου κανουν και κατι αμα το κανεις
somebody:) Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 on topic θεωρητικα μπορουν αλλα ποιος θα κατσει να ασχοληθει. και εγω ειμαι της αποψης να δινουμε το εισιτηριο αλλα ενταξει οχι και επιδεικτικα μπροστα στον υπαλληλο στα εκδοτηρια πχ. δε χρειαζεται να προκαλουμε κι ολας!
mathsrule Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι παράνομο (εκτός αν η κάρτα αυτή κοστίζει 240€ ) υπάρχει σχετικό ΦΕΚ που λέει ξεκάθαρα πως οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση 50% απο όλα τα ΜΜΜ και σιδηροδρόμους υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις οι οποίες όμως δεν ισχύουν στην περίπτωση που η μόνιμη κατοικία του φοιτητή εχει μια απόσταση (δεν θυμάμαι πόσο αλλά για να παίρνει προαστιακό καλύπτεσαι σίγουρα) απο την σχολή του. Για τους φοιτητές, ο προαστιακός έχει μόνο 25% έκπτωση.
Zazula Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Για τους φοιτητές, ο προαστιακός έχει μόνο 25% έκπτωση. Όντως, όπως σε όλα τα τρένα: http://www.trainose.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%bf/%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82/%ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82/
Praetorianos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ας κάνει! Απο τη στιγμή που δεν θα μπορούν ταυτόχρονα να μετακινούνται με αυτή πάνω από 1 ατομο δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα! Και στο Λονδίνο αγοράζοντας μια Oyster card δεν υπάρχει πρόβλημα αν τη χρησιμοποιείς εσύ ή αν τη δώσεις σε κάποιον άλλο.Το ξερεις οτι ειναι παρανομο αυτο ε? Μην ηθικολογουμε στα μισα thread και στα αλλα μισα που μας συμφερει "δεν βλεπω που ειναι το προβλημα" και που ειναι το προβλημα με αυτο?"Νομιζω οτι μερικοι η δεν καταλαβαινετε η "δεν καταλαβαινετε" την εννοια της απεριοριστης χρησης. Οταν σου πουν ετησια απεριοριστη συνδρομη στο γυμναστηριο και στη σαουνα, τη δινεις σε ολη τη γειτονια και πατε ενας ανα μια ωρα? Ακομα και σε προιοντα, τα απεριοριστης χρησης που μπορουν να παρομοιαστουν με "υπηρεσια", ειναι ατομικα. Οταν σου πουν απεριοριστη coca cola στην pizza hut η " σε all you can eat" buffet δεν νομιζω να πληρωνει ενας και να τρωτε ολη η παρεα.
Zazula Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αφ' ης στιγμής η φωτογραφία συνεχίζει να απαιτείται για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, προς τι η όλη συζήτηση; Εάν κάποιος επιθυμεί ένα token μετακίνησης χωρίς ταυτοποίηση, ώστε να είναι ευχερώς μεταβιβάσιμο και να δύναται να χρησιμοποιιηθεί από πολλά πρόσωπα (ένα, πάντα, τη φορά) μπορεί να αγοράζει εβδομαδιαία εισιτήρια· με 40€ τον μήνα (έναντι 30€ της κάρτας — και χωρίς ύπαρξη μειωμένου), παραβαίνει μεν τους Γενικούς Όρους Μεταφοράς τού ΟΑΣΑ, είναι ωστόσο πρακτικώς αδύνατον να αποδειχθεί αυτό. Από ’κεί και πέρα είναι θέμα αρχών του καθενός το τι θα κάνει.
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλώνω ευχαριστημένη αφού γλιτώνω 15€ το μήνα απ'την αγορά της μηνιαίας κάρτα. 2 πραματακια μένει να βελτιωθούν τωρα: 1ον, να τηρούνται τα δρομολόγια που λέει στο site του ΟΑΣΑ. (Ή να αυξηθούν.) 2ον, να καθιερωθούν βραδινά δρομολόγια σε όλα τα μέσα. (Και ας γκρινιάζουν οι ταξιτζήδες.) Sent from a galaxy far faaar away. 2
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα με βόλεψε γιατί μειώθηκε στα 15 ευρώ.
JimxxZe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πότε επιτέλους θα αλλάξουν αυτές τις μπακατέλες τα λεωφορεία που έχουν κυριολεκτικά σαπίσει;; Αυτά τα μπουρούχια βγάζουν τόσους ρύπους όσους θα έβγαζαν αν όλοι οι επιβάτες κυκλοφορούσαν ο καθένας με αυτοκίνητο! Τόσο δύσκολο να τα αποσύρουν και να λανσάρουν σε όλες τις γραμμές τα πράσινα που καίνε φυσικό αέριο; Υποτίθεται ότι τα ΜΜΜ κατά κάποιον τρόπο πρέπει να είναι και φιλικά στο περιβάλλον... Άσε που τα δρομολογία ποτέ δεν είναι στην ώρα τους... με λίγα λόγια η μετακίνηση με τα κωλολεωφορεία και τρόλευ είναι μαρτύριο... Αλήθεια δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να μετακινείται καθημερινά με τα ΜΜΜ και να είναι ευχαριστημένος. 4 χρόνια στη σχολή πιο πολύ κουραζόμουν στο 40λεπτο της μετακίνησης παρά με το 9ωρο σερί μαθημάτων, φοβερή ταλαιπωρία Ευτυχώς τον τελευταίο μήνα κινούμαι πλέον με μηχανή, αποφεύγοντας φυσικά το κέντρο καθώς δεν έχω δουλειές εκεί, έχω βρεί την ηρεμία μου. Τα έξοδα λιγότερα, δεν έχει το ατελίωτο χάσιμο χρόνου και σπάσιμο νεύρων της αναμονής στην στάση + το κάθε βλαμμένο που συναντάς μέσα + τη βρόμα και τη δυσωδία όταν έχει τιγκάρει + τον κίνδυνο ιώσεων και άλλων κωλοβακτηριδίων από το κάθε άπλυτο που μπαίνει μέσα... Το μόνο που αξίζει είναι το μετρό
haris_216 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 .......................Οντοπικ τώρα,όλο κλάψα είμαστε ακόμα και στο θέμα των συγκοινωνιών που οι τιμές ειναι πραγματικά χαμηλές..................... Σε σύγκριση με τί; Αγγλία; Νορβηγία; Με το μσιθό που παίρνεις; Ή με αυτόν που δεν παίρνεις; Ενημερωτικά, αν πχ η δουλειά σου είναι να μοιράζεις φυλλάδια, χρειάζεσαι δουλειά/περπάτημα μιας ώρα την ημέρα για να πληρώσεις ένα πήγαινέλα με το "χαμηλό εισιτήριο" (εκεί κάρτα δεν παίζει ν' αγοράσεις αφού έχεις δουλειά 1-2 μέρες τη βδομάδα).
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το ξερεις οτι ειναι παρανομο αυτο ε? Μην ηθικολογουμε στα μισα thread και στα αλλα μισα που μας συμφερει "δεν βλεπω που ειναι το προβλημα" Νομιζω οτι μερικοι η δεν καταλαβαινετε η "δεν καταλαβαινετε" την εννοια της απεριοριστης χρησης. Οταν σου πουν ετησια απεριοριστη συνδρομη στο γυμναστηριο και στη σαουνα, τη δινεις σε ολη τη γειτονια και πατε ενας ανα μια ωρα? Ακομα και σε προιοντα, τα απεριοριστης χρησης που μπορουν να παρομοιαστουν με "υπηρεσια", ειναι ατομικα. Οταν σου πουν απεριοριστη coca cola στην pizza hut η " σε all you can eat" buffet δεν νομιζω να πληρωνει ενας και να τρωτε ολη η παρεα. το ιδιο ειναι το γυμναστηριο και το μετρο? και αν θες να το πας ετσι, το adsl Μου μπορω να το μοιραζω στον γειτονα οταν εγω λειπω απο το σπιτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα