Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να εκλείψει... εμείς μ___κες είμαστε που πληρώνουμε; 

οχι ρε φιλε να μην εκλειψει , στο ζηταει κανεις το εισητηριο με το ζορι ? μονος σου το δινεις αν θελεις !

εγω χρειαστηκε να χρησιμοποιησω μετρο για λιγες μερες για μια σταση μονο μιας και εκει που ηθελα να παω δεν εβρισκα να παρκαρω το αμαξι με τιποτα , εσκαγα  το 1.40 μου κανονικα κ στο τελος της διαδρομης εδινα παντα το εισητηριο μου σε καποιον δε το πεταγα !  δεν ενιωσα ποτε μαλακας δε μου το ζητησε κανεις μονος μου το εκανα !

οπως επισης στα διοδια δε παιρνω ποτε αποδειξη εδω και 15 χρονια !

δινω τα λεφτα ακριβως (γιατι αν πρεπει να σου δωσει ρεστα θα σου δωσει κ την αποδειξη μαζι) κ οταν τα μετρησει κ ανοιξει την μπαρα λεω ''ευχαριστω'' και περναω ! αυτα τα 3-4 ευρω προτιμω να τα παρει αυτος που καθεται στην καρεκλα 8 ωρες για 500 ευρω παρα ο απατεωνας που με κλεβει ..

ετσι απλα ..

• Like 2
Δημοσ.

@redhotstef:  Η κάρτα που έπαιρνα παλιά των 45 ευρώ έλεγε: ισχύει για όλα τα μέσα (τραμ, τρόλει, μετρό, προαστιακός, λεωφορεία) εκτός του τμήματος Κορωπί-Αεροδρόμιο και των λεωφορειακών γραμμών express. 

Ο προαστιακός μεταξύ Α.Λιόσια( ; ) και Κορωπί έχουν το ίδιο εισιτήριο με το μετρό. Εξάλλου, το μετρό μπαίνει στις γραμμές του προαστιακού από Δ.Πλακεντίας και μετά. 

Δημοσ.
 αυτα τα 3-4 ευρω προτιμω να τα παρει αυτος που καθεται στην καρεκλα 8 ωρες για 500 ευρω παρα ο απατεωνας που με κλεβει ..

ετσι απλα ..

εισαι σιγουρος οτι τα παιρνουν αυτοι? πρωτη φορα το ακουω και μου φαινεται λιγο απιθανο.δεν εχουν προνοησει αυτοι που εχουν τα διοδια να μετρανε με καποιο τροπο τα αυτοκινητα που περνουν ή κατι τετοιο? ή ποσες φορες ανοιγει η μπαρα πχ

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι τα παιρνουν αυτοι? πρωτη φορα το ακουω και μου φαινεται λιγο απιθανο.δεν εχουν προνοησει αυτοι που εχουν τα διοδια να μετρανε με καποιο τροπο τα αυτοκινητα που περνουν ή κατι τετοιο? ή ποσες φορες ανοιγει η μπαρα πχ

Σιγουροτατος , το κανω 15 χρονια κ βλεπω το χαμογελο που μου ριχνουν οταν φευγω , συν οτι εχω φιλη που δουλευει στα διοδια πριν την κορινθο!   με το ανοιγμα τις μπαρας μετρανε αλλα οταν ειναι τα αμαξια κολλητα το ενα πισω απο το αλλο , λες να μην μπορουν να βρουν μια ευκαιρια στο 8ωρο να αφησουν την μπαρα ανοιχτη να περασουν 2 αμαξια μαζι αν θελουν και να τσεπωσουν το ενα  ??

Δημοσ.
οπως επισης στα διοδια δε παιρνω ποτε αποδειξη εδω και 15 χρονια !

δινω τα λεφτα ακριβως (γιατι αν πρεπει να σου δωσει ρεστα θα σου δωσει κ την αποδειξη μαζι) κ οταν τα μετρησει κ ανοιξει την μπαρα λεω ''ευχαριστω'' και περναω ! αυτα τα 3-4 ευρω προτιμω να τα παρει αυτος που καθεται στην καρεκλα 8 ωρες για 500 ευρω παρα ο απατεωνας που με κλεβει ..

ετσι απλα ..

Είναι δύσκολη δουλειά και λίγα τα λεφτά, δε λέω, αλλά από την άλλη στα περισσότερα διόδια παίζει τρελό βύσμα, οπότε μην τους λυπάσαι και πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουροτατος , το κανω 15 χρονια κ βλεπω το χαμογελο που μου ριχνουν οταν φευγω , συν οτι εχω φιλη που δουλευει στα διοδια πριν την κορινθο!   με το ανοιγμα τις μπαρας μετρανε αλλα οταν ειναι τα αμαξια κολλητα το ενα πισω απο το αλλο , λες να μην μπορουν να βρουν μια ευκαιρια στο 8ωρο να αφησουν την μπαρα ανοιχτη να περασουν 2 αμαξια μαζι αν θελουν και να τσεπωσουν το ενα  ??

δε ξερω.. πολυ ριψοκινδυνο για τα δικα μου δεδομενα.. να  παιζεις τη θεση σου για 3-4 ευρω την ημερα.. για οσα να ταν δηλαδη δε παυει να ναι κλοπη :/ κλοπη στην κλοπη ειρωνια .. :P

Δημοσ.

Απουσια φωτογραφιας σημαινει οτι η απεριοριστων καρτα θα κανει κυκλους στην παρεα. Εννοεις οτι δεν μπορεις ουτε να ανανεωσεις καρτα?

Κατα τα αλλα ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν μπηκαν εξαρχης μπαρες στους σταθμους του μετρο και επαφιενται στο φιλοτιμο του καθενος. Στην Ισπανια που εχει μπαρες τα γατονια πηδανε απο πανω, οποτε η καλυτερη λυση ειναι τζαμακι οπως στο Λονδινο. Κομψα και αποτελεσματικα.

Γενικα παντως νομιζω οτι το σκεπτικο στα ΜΜΜ σε πολλες χωρες ειναι να κανουν "ασυμφορη" την αγορα μεμονωμενων εισιτηριων. Εκτος οτι αυξανονται τα σταθερα και προβλεπομενα εξοδα για την επιχειρηση, μπορει να γινει καλυτερος σχεδιασμος δρομολογιων, και να κανουν πιο συμφερουσες προσφορες βλεποντας τη συμπεριφορα των επιβατων και τους δημοφιλεις προορισμους. Και ναι, χρεωση ανα αποσταση και οχι flat τιμη για ολα θα ειναι το επομενο λογικο σταδιο.

και που ειναι το προβλημα με αυτο?

απο τη στιγμη που δεν μπορουν να την χρησιμοποιησουν 2 ατομα ταυτοχρονα,γιατι να μη μπορω να την δινω σε οποιον γουσταρω?

• Like 1
Δημοσ.

Το τουρνικέ στη μπροστινή πόρτα πώς το βλέπετε; Θα μπαίνουν δηλαδή μόνο όσοι έχουν ειστήριο. Όταν εφαρμοστεί και στα λεωφορεία του κέντρου, αυτομάτως το επιβατικό κοινό μειώνεται στο μισό (είναι κυρίως λαθρομετανάστες που οι ελεγκτές δεν ασχολούνται με άτομα χωρίς χαρτιά.)

Και υπάρχει άραγε ελληνική λέξη για το tourniquet;

Δημοσ.

Συμφωνώ! Υπάρχουμε, όμως, κι εμείς που χρησιμοποιούμε ΜΜΕ μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα, συνεπώς δεν μας συμφέρει.

Παρ' όλα αυτά, έχω άλλη ένσταση. Η αδελφή μου για να πάει στη σχολή της με τον Προαστιακό πληρώνει για την μηνιαία κάρτα περίπου 120€ μαζί με την φοιτητική μείωση. Και ρωτάω εγώ: Γιατί να μην ισχύουν κανονικά οι μειώσεις και οι φοιτητικές εκπτώσεις και στον Προαστιακό;

Ειναι παράνομο (εκτός αν η κάρτα αυτή κοστίζει 240€ ) υπάρχει σχετικό ΦΕΚ που λέει ξεκάθαρα πως οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση 50% απο όλα τα ΜΜΜ και σιδηροδρόμους υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις οι οποίες όμως δεν ισχύουν στην περίπτωση που η μόνιμη κατοικία του φοιτητή εχει μια απόσταση (δεν θυμάμαι πόσο αλλά για να παίρνει προαστιακό καλύπτεσαι σίγουρα) απο την σχολή του. 

Δημοσ.

Το τουρνικέ στη μπροστινή πόρτα πώς το βλέπετε; Θα μπαίνουν δηλαδή μόνο όσοι έχουν ειστήριο. Όταν εφαρμοστεί και στα λεωφορεία του κέντρου, αυτομάτως το επιβατικό κοινό μειώνεται στο μισό (είναι κυρίως λαθρομετανάστες που οι ελεγκτές δεν ασχολούνται με άτομα χωρίς χαρτιά.)

Και υπάρχει άραγε ελληνική λέξη για το tourniquet;

γινεται τετοιος χαμος καθε πρωι 7-9 και τις ωρες που σχολαει ο κοσμος που αν δεν αυξησουν κατα πολυ  τα δρομολογια κατι τετοιο δεν προκειται να ευδοκιμησει στα λεωφορεια!!

Δημοσ.

Γνωρίζεις και το ποσοστό των επιβατών που αξιοποιούσαν και τα 90 λεπτά της διάρκειας του εισιτηρίου??? :P Για την πλειοψηφία των επιβατών η τιμή μειώθηκε και αυτό φάνηκε από τις τρελές πωλήσεις της νέας μηνιαίας κάρτα τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας της!

Τα 90 λεπτά τα μετρούσαν ένα ένα όσοι μοίραζαν τα εισιτήρια στους επόμενους κυρίως και αυτό προφανώς είναι λάθος τακτική που μόνο κακό κάνει...

αρκετη και ενας απο αυτος και εγω οταν κατεβαινα κεντρο για δουλιες ΔΕΗ, Εφορια κλπ η μια μιση ωρα μου εφτανε στο τσακ τωρα θα πρεπει να πληρωνω και δευτερο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...