Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>4 χρόνια στη σχολή πιο πολύ κουραζόμουν στο 40λεπτο της μετακίνησης παρά με το 9ωρο σερί μαθημάτων, φοβερή ταλαιπωρία</p>

Γατάκι. 1,5 ώρα πηγαινε-1,5 ώρα έλα στην εποχή των φοιτητικών χρόνων. Θρυλικό 608, πρώην 222. Αχ.

Το θέμα είναι ότι οκ, καλές οι μειώσεις στις τιμές αλλά θέλουμε και ποιότητα. Τα βήματα βελτίωσης γίνονται με ρυθμούς χελώνας δυστυχώς. Στο δήμο που μένω τουλάχιστον βλέπω ότι έχουν αντικατασταθεί σχεδόν όλα μας τα λεωφορεία με καινούργιου τύπου.

Το Μετρό είναι το θέμα όμως να προχωράει...να απλωθεί και στα προάστια περισσότερο. (Αλλά είναι ακριβό έργο ρε πούστη μου.)

Επίσης, ψιλοασχετο αλλά πότε θα μάθει επιτέλους ο Έλληνας την νοοτροπία του queuing; Πόσο εκνευριστικό αυτό το ντου από παντού όταν ανοίγουν οι πόρτες ενός λεωφορείου ή ενός βαγονιού;

Sent from a galaxy far faaar away.

• Like 3
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει πάρει το Α10 δεν ξέρει τί πάει να πει σαπίλα. Ειδικά ένα που είχα πετύχει πριν κάνα μήνα πρέπει να ήταν το πρώτο λεωφορείο που κυκλοφόρησε ποτέ.

Λαμαρίνες ξηλωμένες, σκουριασμένα - λυγισμένα καρφιά που έβγαιναν μέσα απο τα σίδερα, σπασμένος φεγγίτης, σκισμένη, τρυπημένη κουρτίνα εκεί που είναι ο οδηγός και κολλημένα σάπια φυλλάδια στη θέση της, ανελέητο τρίξιμο, πόρτες που δεν άνοιγαν, ξεθωριασμένο χρώμα απ΄έξω, εφημερίδες και κομμάτια φελιζολ σφηνωμένα στα κενά για να μην χτυπιούνται τα πλαστικά, μαύρα σχεδόν καθίσματα απο τη βρώμα.

Δημοσ.

για μενα ειναι ακριβως το ιδιο

κακως δεν επιτρεπεται

αλλα δε νομιζω οτι μπορουν να σου κανουν και κατι αμα το κανεις

Οαραπνομο είναι, το εισιτήριο είναι ατομικό.

το ιδιο ειναι το γυμναστηριο και το μετρο?

και αν θες να το πας ετσι,

το adsl Μου μπορω να το μοιραζω στον γειτονα οταν εγω λειπω απο το σπιτι?

Όχι, κανονικά δεν μπορείς, και μάλιστα είσαι υποχρεωμένος να προστατεύσεις την σύνδεσή σου. Αν πχ το έχεις ανοιχτό και κάποιος παρανομήσει, πχ παιδεραστία, θα έχεις και εσύ σοβαρό πρόβλημα. Όταν το καταλάβουν, μέχρι να το καταλάβουν εσένα θα κυνηγάν για παιδεραστή.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι.

Αρθρο 7.1.6 και 7.1.7

https://www.ote.gr/ote-WebProxyPortlet-1.1.6/ProxyServlet/www.ote.gr/storefront/renderAsset.ep?assetID=internet_prosthetes/ote_adsl_vdsl_genikoi_oroi_symvashs_150414.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, και τα δυο ειναι απεριοριστης διαρκειας υπηρεσιες. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ομως. Οπως ειναι και οι συνδεσεις της Nova και δεν μπορει να πληρωνεις μια και να τη μοιραζεις σε ολη την πολυκατοικια οταν δεν την χρηςιμόποιεις εκτος κι αν υπαρχει ξεχωριστο συμβολαιο.

Για το ADSL το'ξερα οτι θα πεσει στο τραπεζι. Και μετα θα πουμε και το "αν εχω απεριοριστα προς ολους, δεν μπορω να δωσω σε φιλο μου να παρει τηλεφωνο"? και μετα θα πουμε "αν εχω λογαριασμο warcraft δεν μπορει να παιξει φιλος οταν δεν ειμαι μεσα?"

Την απαντηση την εδωσε ο GreyHorse (edit: και ο Pournaras). ΟΧΙ.

Τελος παντων θα αρχισουμε τωρα αστειες ιστοριες για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα, κι οταν δεν συμφωνουμε ουτε στα αυτονοητα και ξεκαθαρα οπως ειναι η Oyster card και το γυμναστηριο, δεν περιμενω να συμφωνησουμε στα υπολοιπα. Οποιος θεωρει οτι με 1,40 αγοραζει το δικαιωμα να πηγαινοφερνει 2, 20, 100 επιβατες για 70 λεπτα καλως να το δινει το εισιτηριο.

Και μετα να διαμαρτυρεται γιατι ξανααυξηθηκαν οι τιμες των εισιτηριων

• Like 1
Δημοσ.

Οαραπνομο είναι, το εισιτήριο είναι ατομικό.

Όχι, κανονικά δεν μπορείς, και μάλιστα είσαι υποχρεωμένος να προστατεύσεις την σύνδεσή σου. Αν πχ το έχεις ανοιχτό και κάποιος παρανομήσει, πχ παιδεραστία, θα έχεις και εσύ σοβαρό πρόβλημα. Όταν το καταλάβουν, μέχρι να το καταλάβουν εσένα θα κυνηγάν για παιδεραστή.

δηλαδη οι καφετεριες ειναι παρανομες που εχουν ανοιχτο wifi.

εγω αμα δινω στον γειτονα ειμαι παρανομος...

τραγιλα

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να πάρουν άδεια από ΕΕΤΤ για χρήση hotspot αν δεν κάνω λάθος, η οποία δεν είναι τσάμπα (600 euro?)

Δημοσ.

Ρε Σεις Δε Το Πηρατε Ακομη Πρεφα Γιατι Γινεται Ολο Αυτο??Επιτηδες Μειωνουν Τις Καρτες Για Να Σε Υποχρεωσουν Να Παρεις Μιας Και Δε Θα Συμφερει Πλεον Να Προμηθευεσαι Εισιτηριο Και Σιγα Σιγα Το Φαινομενο ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ Να Εκλειψει.... THAT'S ALL...

Λένε ότι όταν γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις ...

προσπαθώ να φανταστώ το αντίστοιχο με το 1ο κάθε λέξης κεφαλαίο ... κάτι μεταξύ αυτιστικού και λόξυγκα μου κάνει

Δημοσ.

δηλαδη οι καφετεριες ειναι παρανομες που εχουν ανοιχτο wifi.

εγω αμα δινω στον γειτονα ειμαι παρανομος...

τραγιλα

Και ποιος σου είπε ότι οι καφετέριες είναι νόμιμες; Μόνο όταν έχουν άδεια δημοσίου wifi, που οι περισσότερες αν όχι όλες, δεν έχουν.

Δημοσ.

Συμφωνώ! Υπάρχουμε, όμως, κι εμείς που χρησιμοποιούμε ΜΜΕ μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα, συνεπώς δεν μας συμφέρει.

Παρ' όλα αυτά, έχω άλλη ένσταση. Η αδελφή μου για να πάει στη σχολή της με τον Προαστιακό πληρώνει για την μηνιαία κάρτα περίπου 120€ μαζί με την φοιτητική μείωση. Και ρωτάω εγώ: Γιατί να μην ισχύουν κανονικά οι μειώσεις και οι φοιτητικές εκπτώσεις και στον Προαστιακό;

Γιατί όχι και με τα αεροπλάνα ?

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να πάρουν άδεια από ΕΕΤΤ για χρήση hotspot αν δεν κάνω λάθος, η οποία δεν είναι τσάμπα (600 euro?)

Και ποιος σου είπε ότι οι καφετέριες είναι νόμιμες; Μόνο όταν έχουν άδεια δημοσίου wifi, που οι περισσότερες αν όχι όλες, δεν έχουν.

χρειαζεται ειδικη αδεια και στις 2 περιπτωσεις? 1)ελευθερο χωρις κωδικο 2)με κωδικο τον οποιον στον παρεχουν.   λογικα ναι ε :/  βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι παρανομο να το εχεις απλα ελευθερο .δεν μπορει να σε αναγκασει καποιος να το κλεισεις ουτε να σε κατηγορησει για δωρεαν παροχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντοπικ τώρα,όλο κλάψα είμαστε ακόμα και στο θέμα των συγκοινωνιών που οι τιμές ειναι πραγματικά χαμηλές.Αναμένω κύμα δηθεν αριστερών που θα πουνε ότι θα πρεπε να 'ταν τζάμπα.Και κανένα πρόβλημα σε αυτό, έστω ότι ήταν τζάμπα τι θα πει τζάμπα?Ποιος θα τα πληρωνε,δε θα τα πληρώναμε όλοι στην τελική και γιατί να πληρωνει κάποιος που δεν τα χρησιμοποιεί?Ας πάρει αμάξι ή με τα πόδια αν του φαίνονται ακριβές οι τιμές.Η μονη ένσταση που δέχομαι ειναι η συχνότητα δρομολογίων και η κάλυψη που παρέχεται που όντως ειναι ελλιπής.Αδιανόητο επίσης να μην έχει σταθμούς μετρο εντός της Πολυτεχνειούπολης και της Πανεπιστημιούπολης,ο σχεδιασμός τους σ αυτό το κομμάτι είναι γτπ.

ωραια  τα λες αναρχο-αντεγκραουντ και ετσι ,ομως 1.40 για μιαμιση ωριτσα  με την συχνοτητα δρομολογιων που αναφερεις, δε το λες και  πραγματικα χαμηλη τιμη !  ποσο θα επρεπε να ηταν δηλαδη ? 5 ευρω ? ξερεις που ζεις φανταζομαι , εχεις γνωση τι συμβαινει γυρω σου και ποσο εχουν πραγματικα δυσκολεψει τα πραγματα για ολους ..

δεν ειναι θεμα κλαψας  καμμια σχεση ..

αναρχοάντεργκράουντ σου φάνηκαν αυτά πoυ είπα,πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

(Πολυτεχνειούπολη=>Πολυτεχνείο=>αναρχία)+(μετρό=>underground)=αναρχοάντεργκράουντ  ?

Πάμε τώρα στη λογική σου

"ξερεις που ζεις φανταζομαι , εχεις γνωση τι συμβαινει γυρω σου και ποσο εχουν πραγματικα δυσκολεψει τα πραγματα για ολους"

Συνεπώς ισχυρίζεσαι ότι κάποιος που:

έπαιρνε πολλά δρομολόγια βλέπει μεγάλη απόκλιση στην τιμή: δεν ισχύει διότι αν έπαιρνε πολλά δρομολόγια τώρα χρησιμοποιώντας την απεριορίστων πληρώνει λιγότερα.

έπαιρνε λίγα δρομολόγια βλέπει και μεγάλη απόκλιση στην τιμή: δεν ισχύει πάλι γιατί αν έπαιρνε πες έστω και 10μέρες(x1,40 πήγαινε 1,40 έλα =28Ε) πλέον με την απεριορίστων καλύπτεται κι αυτός.

Επομένως τί λες? Δεν κατάλαβα...Διυλήζουμε τον κώνωπα και λέμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ξαναλέω εκτός αν θές τα μέσα να 'ναι totally τζάμπα οπότε πάμε σε άλλη συζήτηση...

Κοπέλα είσαι, σε έχω πετύχει και σε άλλο τόπικ, αλλά και να μην το 'ξερα, σε προδίδει το όνομά --> ":)"

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

χρειαζεται ειδικη αδεια και στις 2 περιπτωσεις? 1)ελευθερο χωρις κωδικο 2)με κωδικο τον οποιον στον παρεχουν.   λογικα ναι ε :/  βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι παρανομο να το εχεις απλα ελευθερο .δεν μπορει να σε αναγκασει καποιος να το κλεισεις ουτε να σε κατηγορησει για δωρεαν παροχη

Όχι, η παροχή ίντερνετ είναι προσωπική και πρέπει να είναι κλειδωμένη και προστατευμένη από τον κάθε πολίτη κάτοχό της. Αν κάποιος παρανομήσει σε ανοιχτό δίκτυο, θα έχει και ο κάτοχος σοβαρά προβλήματα με τον νόμο. Για καφέ κτλ, κανονικά πρέπει να έχουν άδεια δημοσίου hot spot το οποίο επειδή κοστίζει κτλ κανείς δεν το κάνει. Μέχρι να γίνει κάποια στραβή φυσικά..

• Like 1
Δημοσ.

αναρχοάντεργκράουντ σου φάνηκαν αυτά πoυ είπα,πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

(Πολυτεχνειούπολη=>Πολυτεχνείο=>αναρχία)+(μετρό=>underground)=αναρχοάντεργκράουντ  ?

Πάμε τώρα στη λογική σου

"ξερεις που ζεις φανταζομαι , εχεις γνωση τι συμβαινει γυρω σου και ποσο εχουν πραγματικα δυσκολεψει τα πραγματα για ολους"

Συνεπώς ισχυρίζεσαι ότι κάποιος που:

έπαιρνε πολλά δρομολόγια βλέπει μεγάλη απόκλιση στην τιμή: δεν ισχύει διότι αν έπερνε πολλά δρομολόγια τώρα χρησιμοποιώντας την απεριορίστων πληρώνει λιγότερα.

έπαιρνε λίγα δρομολόγια βλέπει και μεγάλη απόκλιση στην τιμή: δεν ισχύει πάλι γιατί αν έπερνε πες έστω και 10μέρες(x1,40 πήγαινε 1,40 έλα =28Ε) πλέον με την απεριορίστων καλύπτεται κι αυτός.

Επομένως τί λες? Δεν κατάλαβα...Διυλήζουμε τον κώνωπα και λέμε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ξαναλέω εκτός αν θές τα μέσα να 'ναι totally τζάμπα οπότε πάμε σε άλλη συζήτηση...

Κοπέλα είσαι, σε έχω πετύχει και σε άλλο τόπικ, αλλά και να μην το 'ξερα, σε προδίδει το όνομά --> ":)"

ελληνικα ξερεις ? παμε αλλη μια ..

1.40 ΔΕΝ ειναι λιγα σημερα  ειναι ακριβο το εισητηριο με βαση τα μεροκαματα , τα % της ανεργιας και χιλια δυο αλλα!

τα αλλα που εγραψες κ οι αναλυσεις που εκανες ειναι ασχετα με το πολυ απλο που ειπα κ ειναι η αποψη μου! η δικια σου ειναι οτι ''οι τιμές ειναι πραγματικά χαμηλές'' οπως επι λεξη εγραψες η δικια μου ειναι η αντιθετη , οχι μονο χαμηλες δεν ειναι ,αλλα ειναι πολυ  ακριβες ! διαφωνια ? δεκτη αλλα τελος , αντε καληνυχτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...