The_Colonel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Και μονο που μπηκε στο μαγαζι η απλα χαζεψε την βιτρινα θεωρειται υποψηφιος πελατης .Και που ξερει οτι στο μελλον δεν θα αγορασει κατι απ'αυτον ? Ε για να είναι μεγάλος σε ηλικία θα ξέρει αποκτάς μια εμπειρία μετά απο κάποιο διάστημα... σε οποιαδήποτε δουλειά.. ενας πορτιέρης ξέρει ποιοι θα πάρουν μια μπυρίτσα και πιοι θα ανοίξουν μπουκάλια.. ενας πολιτής αυτοκινήτων ξέρει ποιος θα πάρει αυτοκίνητο και ποιός απλά θα ρωτήσει κτλ είναι και η ψυχολογία του χάλια τον έκοψε και τον άλλο ότι δεν παίζει να πάρει κάτι ή να θέλει να σκάσει λεφτά ε δεν θέλει και πολλά έπειτα δεν τον διαολόστειλε απλά με το που άκουσε ότι θέλει σμίκρυνση του είπε ότι δεν γίνεται.
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 . ενας πορτιέρης ξέρει ποιοι θα πάρουν μια μπυρίτσα και πιοι θα ανοίξουν μπουκάλια.. Και ποιοι νομιζεις οτι συντηρουν πλεον τα κλαμπ ? Η νεολαια με την μπυρα.Πανε τα πολλα πολλα με τις σαμπανιες και τα λοιπα μπουκαλια.Οποιος δεν προσαρμοστει και παραμεινει με τουπε 100 καρδιναλιων θα φαει μαυρο δαγκωτο.Το ιδιο και για τον καθε πωλητη ,οποιοδηποτε εχει μαγαζι.
The_Colonel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ε τώρα να φέρεις αντιπαράδειγμα σε παράδειγμα δεν ειναι σωστό το ότι συντηρούν τα μαγαζιά οι νεολαίοι με το χαρτζιλίκι τους ειναι σωστό και συμφωνώ αλλα με την συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει σχέση γιατι το συγκεκριμένο κατάστημα πουλάει μόνο σαμπάνιες (κοσμήματα που σαν τέτοια έχουν ενα Α κόστος) και η επεξεργασία τους έχει μια Α δουλειά με το αντίστοιχο κόστος (και όλα αυτά αν μπορεί να την κάνει γιατι δεν ειναι απαραίτητο να έχεις εργαστήριο για να πουλάς κοσμήματα )
GreyHorse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τι λέτε ρε παιδιά, ελάχιστα κοστίζει να αλλάξεις μέγεθος στο δαχτυλίδι, και οι χρυσοχόοι όταν πρόκειται για δικό τους κομμάτι συνήθως το προσφέρουν τζάμπα. Και στο καθαρίζουν κιόλας, ή αν είχε χαραγματιές, κτλ Πρόβλημα υπάρχει αν θες μεγάλωμα ή σμίκρυνση αρκετή και υπάρχουν πέτρες στο δαχτυλίδι που μετά θα πρέπει να επανατοποθετηθούν σε άλλη θέση, τότε ίσως εξαιτίας λςπτοδουλειάς να σου πάρει κάτι παραπάνω, αλλά και πάλι αποκλείεται πάνω από 50άρικο και πολύ βάζω. Αργυροχρυσοχόος λέγεται το επάγγελμα, αυτός που κατασκευάζει μοντέλα, χαράσσει και καρφώνει πολύτιμες πέτρες, σχεδιάζει κοσμήματα, κτλ. Αν ήταν να παίρνει 300 ευρώ για αλλαγή μεγέθους δαχτυλιδιού, στη δημιουργία του θα ζητούσε 10.000 το λιγότερο και όλοι αργυροχρυσοχόοι θα γινόμασταν, δυο δαχτυλίδια θα φτιάχναμε το χρόνο, θα τα πουλούσαμε και θα καθόμασταν τις υπόλοιπες 364 μέρες.
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ενα δαχτυλιδι απο φυσικο καταστημα ενος γνωστου ηλεκτρονικου καταστηματος, στο οποιο εχει γινει χαραξη και αλλαγη μεγεθους αλλα το θελω ακομα μικροτερο. Για να μην πηγαινω απο εκει που το πηρα μιας και μου πεφτει μακρια, ειπα να παω σε ενα κοσμηματοπωλειο της περιοχης μου. Ο κοσμηματοπωλης ηταν στο πεζοδρομιο και σκουπιζε, μπαινω μεσα και αυτος συνεχιζει το σκουπισμα. Βγαινω, λέω "γεια σας, καλημερα" και ο μπαρμπας ακομα σκουπιζει χωρις να μου δωσει σημασια. Ξαναμπαινω μεσα και ακουω την φωνη ενος μικρου παιδιου απο το παταρι να φωναζει "μπαμπα" στο οποιο μετα απο λιγο απανταει με γκρινια ο κοσμηματοπωλης "τι θες? τωρα ερχομαι". Με βλεπει με τα πολλα και ρωταει τι θελω. Δειχνω λοιπον το κουτι με το δαχτυλιδι (οπου γραφει το site του καταστηματος) και ο τυπος βγαζει ενα κυαλι και το κοιταει. "Αυτο ειναι απο το ιντερνετ" μου λεει, λες και εκανε καμια ανακαλυψη. Οσο το κοιταει εξηγω οτι το θελω ενα νουμερο μικροτερο, στο οποιο μου απανταει οτι...δεν γινεται! Ρωταω για ποιον λογο και μου λεει πως αφου μικρυνε ηδη μια φορα και χαρακτηκε, δεν παιρνει αλλη αλλαγη. Επιμενω να μαθω το γιατι, μιας και ειναι απο λευκοχρυσο και απλα ενα νουμερο μικροτερο το θελω, στο οποιο μου απανταει με λιγα νευρα οτι οταν ψωνιζω απο το ιντερνετ αναλαμβανω ρισκο και ευθυνες και με αλλα λογια ας προσεχα. Με τα πολλα μου λεει πως πρεπει να ξαναφτιαχτει το δαχτυλιδι απο την αρχη και επιμενει πως δεν γινεται αλλαγη μεγεθους (δηλαδη καποιος που εχει βερα απο λευκοχρυσο με χαραξη, μετα παχυνει και αλλαξει μεγεθος και αργοτερα αδυνατισει τι κανει? Φτιαχνει αλλη βερα γιατι μονο μια αλλαγη γινεται?) Τελος παντων, τελικα θα το στειλω με κουριερ εκει που το πηρα για την αλλαγη, ομως μου κανει εντυπωση που ενω ο τυπος προφανως νιωθει να απειλειται απο τα ηλεκτονικα καταστηματα, γιατι συνεχιζει και φερεται τοσο σκατα στους πελατες? Σαφώς και κινδυνεύουν τα φυσικά καταστήματα από τα ηλεκτρονικά, αλλά όχι όλα. Πιστεύω κυρίως αυτά που σχετίζονται με ηλεκτρονικά είδη κινδυνεύουν περισσότερο, αλλά αυτό το θέμα είναι άσχετο με το περιστατικό που αναφέρεις. Απλά ακόμα υπάρχουν οι παλιές γεννιές που προτιμούν τον παραδοσιακό τρόπο αγορών, όταν θα έχουνε φύγει και πλέον εμείς θα έχουμε μεγαλώσει αρκετά, θα προτιμούμε όλο και περισσότερο τα ηλεκτρονικά καταστήματα, οπότε ο τζίρος θα μειωθεί στα φυσικά καταστήματα και θα κλείσουν. Τώρα το πότε θα γίνει αυτό, προβλέπω σε 30-40 χρόνια θα ενταθεί πολύ το φαινόμενο.
JohnConstantine Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσικα και απειλουνται και καλα να τα παθουνε. Πανε και μου πουλανε κατι "cover jean 80 ευρω. Ποια ? τα cover!!!! Θα τρελαθουμε εντελως? Πηγα σημερα με ενα φιλο μου να δουμε για ρολοι. Ρολοι με απλο λουρακι ενα φυσιολογικο. 200 κατι ευρω. Δηλαδη ποσο εχει ο μηχανισμος και ποσο το λουρι ρε μεγαλε? Η μαλλον γιατι δεν λες ποσο το αγορασες και ποσο το πουλας? Το πηρες με το κιλο αντε στη χειροτερη σου κανα 20αρι-30αρι και το πουλας 200? Ειπαμε ναι να ζησεις να πληρωσεις ενοικιο ΤΕΕΒΕ και καθε λογης υποχρεωση. Αλλα μερες κρισης μην τα ξεφτυλιζεις ολα. Υστερα σου λεει εχει νευρα με το e-shop. Και καλα να τα παθεις και να στρωσετε χαρακτηρα. Παππουτσια μαυρα χαλια και τα κοστολογουνε 100 ευρω. Και αν μπεις στο internet γινεται της κακομοιρας. Η αγορα πρεπει να αλλαξει. Και αυτο συμβαινει φυσικα και σε αλυσιδες καταστηματων. Τις πολυ γνωστες...........
forgotten Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 προσωπικα απο φυσικο καταστημα θελανε για επεξεργαστh 90 ευρω διαφορα απο αμαζον με τα μεταφορικα στη πορτα μου ,η αντιμετωπιση οταν ειπα οτι εισαστε πολυ ακριβοι? αν δεν θες παρε απο αλλου ,απο τοτε δεν περασα απο κει ουτε απο εξω,αποψη μου αρκετοι και καλα να παθουν
The_Colonel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τι λέτε ρε παιδιά, ελάχιστα κοστίζει να αλλάξεις μέγεθος στο δαχτυλίδι, και οι χρυσοχόοι όταν πρόκειται για δικό τους κομμάτι συνήθως το προσφέρουν τζάμπα. Και στο καθαρίζουν κιόλας, ή αν είχε χαραγματιές, κτλ Πρόβλημα υπάρχει αν θες μεγάλωμα ή σμίκρυνση αρκετή και υπάρχουν πέτρες στο δαχτυλίδι που μετά θα πρέπει να επανατοποθετηθούν σε άλλη θέση, τότε ίσως εξαιτίας λςπτοδουλειάς να σου πάρει κάτι παραπάνω, αλλά και πάλι αποκλείεται πάνω από 50άρικο και πολύ βάζω. Αργυροχρυσοχόος λέγεται το επάγγελμα, αυτός που κατασκευάζει μοντέλα, χαράσσει και καρφώνει πολύτιμες πέτρες, σχεδιάζει κοσμήματα, κτλ. Αν ήταν να παίρνει 300 ευρώ για αλλαγή μεγέθους δαχτυλιδιού, στη δημιουργία του θα ζητούσε 10.000 το λιγότερο και όλοι αργυροχρυσοχόοι θα γινόμασταν, δυο δαχτυλίδια θα φτιάχναμε το χρόνο, θα τα πουλούσαμε και θα καθόμασταν τις υπόλοιπες 364 μέρες. ναι το θέμα ειναι όμως ότι στην δημιουργία κάνει αρκετά κομμάτια να κάτσει να ασχοληθεί με ένα μόνο δεν ξέρω αν τον συμφέρει (δηλαδή για να το κάνει φάση σε όλους όχι εξυπηρέτηση σε κάποιον καλό πελάτη ) Σοβαρά το κάνουν δωρεάν; μήπως ήταν καμιά βέρα;
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Eνα δαχτυλιδι καλο ειναι να μην αυξομειωνεται πολλες φορες γιατι ταλαιπωρειται. Για την ιστορια αυτο. Απο κει και περα, το να μικρυνει ενα νουμερο ειναι πραγματικα υποθεση 5 λεπτων ΑΛΛΑ προυποθετει να εχει εργαστηριο δικο του το καταστημα και οχι να συνεργαζεται με καποιο. Αν συνεργαζεται με καποιο θα του παρει (χονδρικα) 5 ευρω. Πολυ κακο για το τιποτα ρεαλιστικα, γιατι ναι μεν οι επιδιορθωσεις εχουν πολυ μεγαλυτερο κερδος, αλλα πρεπει να τις κανεις ο ιδιος και να κανεις πολλες. Εγω προσωπικα αν ημουν στη θεση του παντως θα σου εξηγουσα πληρως την κατασταση, θα σου ελεγα ομως πως θα σε εξυπηρετησω παραυτα και θα στο εκανα χρεωνοντας σου τα 5 ευρω του εργαστηριου χωρις κερδος, μονο για διαφημιση και μελλοντικες αγορες. αποκλείεται πάνω από 50άρικο και πολύ βάζω. Οχι και 50ρικο ρε συ για τυπικη μεταβολη, με καμια παναγια, οσο λεπτεπιλεπτο και να ειναι το δαχτυλιδι εκτος αν ειναι κανενα Cartier ξερωγω οπου εκει φυσικα και θα το χρεωσεις καθαρα και μονο για το marketing prestige Αυτο που μπορει να κοστισει αρκετα ειναι το μεγαλωμα του δαχτυλιδιου σε φαση 3 νουμερα και ανω πχ, οπου προστιθεται χρυσος και τεχνικη οποτε εκει ναι μπορει να παει κανα 50ρι plus. 1
The_Colonel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Eνα δαχτυλιδι καλο ειναι να μην αυξομειωνεται πολλες φορες γιατι ταλαιπωρειται. Για την ιστορια αυτο. Απο κει και περα, το να μικρυνει ενα νουμερο ειναι πραγματικα υποθεση 5 λεπτων ΑΛΛΑ προυποθετει να εχει εργαστηριο δικο του το καταστημα και οχι να συνεργαζεται με καποιο. Αν συνεργαζεται με καποιο θα του παρει (χονδρικα) 5 ευρω. Πολυ κακο για το τιποτα ρεαλιστικα, γιατι ναι μεν οι επιδιορθωσεις εχουν πολυ μεγαλυτερο κερδος, αλλα πρεπει να τις κανεις ο ιδιος και να κανεις πολλες. Εγω προσωπικα αν ημουν στη θεση του παντως θα σου εξηγουσα πληρως την κατασταση, θα σου ελεγα ομως πως θα σε εξυπηρετησω παραυτα και θα στο εκανα χρεωνοντας σου τα 5 ευρω του εργαστηριου χωρις κερδος, μονο για διαφημιση και μελλοντικες αγορες. Οχι και 50ρικο ρε συ για τυπικη μεταβολη, με καμια παναγια, οσο λεπτεπιλεπτο και να ειναι το δαχτυλιδι εκτος αν ειναι κανενα Cartier ξερωγω οπου εκει φυσικα και θα το χρεωσεις καθαρα και μονο για το marketing prestige Αυτο που μπορει να κοστισει αρκετα ειναι το μεγαλωμα του δαχτυλιδιου σε φαση 3 νουμερα και ανω πχ, οπου προστιθεται χρυσος και τεχνικη οποτε εκει ναι μπορει να παει κανα 50ρι plus. μπράβο; μου κάνει εντύπωση τοσο χαμηλό κόστος.. εγώ απλά είχα μια συζήτηση με μια γνωστή μου στον χώρο για να κάνω συγκεκριμένο δαχτυλίδι για εμένα και μου είπε ότι είτε θα τα σκάσω χοντρά η δεν θα ασχοληθεί κάποιος (βέβαια αυτή δούλευε Καστοριά) και πιάσαμε και στην κουβέντα την σμίκρυνση αυτό συμβαίνει γενικά (πχ εκτός Αθήνας; ) θέλω να πω ακούγεται σαν να τα στέλνεις σε εργαστήριο που κάνει αυτή την δουλειά μαζικά... αν ένας χρυσοχόος έχει το δικό του χωρίς να μπορεί να τα στείλει πάλι πιστεύεις θα το έκανε δωρεάν;
panos2171 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Aρχικά τα συνοικιακά καταστήματα άρχισαν να απειλούνται από τις αλυσίδες και μειώθηκε τζίρος τους. Με τα eshops άλλα φυτοζωούν και άλλα κλείνουν. Πλέον οι αλυσίδες έχουν και eshops οπότε δε νομίζω να απειλούνται. Ο μόνος τρόπος να απειληθούν είναι με τις αγορές που γίνονται από εξωτερικό αλλά κάτι τέτοιο θα αργήσει πολύ να γίνει. 1
GreyHorse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ναι το θέμα ειναι όμως ότι στην δημιουργία κάνει αρκετά κομμάτια να κάτσει να ασχοληθεί με ένα μόνο δεν ξέρω αν τον συμφέρει (δηλαδή για να το κάνει φάση σε όλους όχι εξυπηρέτηση σε κάποιον καλό πελάτη ) Σοβαρά το κάνουν δωρεάν; μήπως ήταν καμιά βέρα; Ναι ρε συ, παλιά που η μητέρα μου είχε κάμποσα, σαν συλλογή ένα πράγμα τα οποία δεν ξέρω πού τα έχανε ένα προς ένα κατά καιρούς (μην ακούσω χαζά σχόλια, απλά τα ακουμπούσε όπου να'ναι, δυο φορές κατά λάθος βρήκα στα σκουπίδια να έχουν πεταχτεί) πήγαινε αρκετά συχνά για αυξομειώσεις μεγέθους, δεν ξέρω γιατί αλλά τα δάχτυλά της πρήζονταν και ξεπρήζονταν. Όχι εμφανής διαφορά οπτικά, αλλά σε δαχτυλίδι την ενοχλούσε. Νομίζω είχε χάσει και κανά δυο που της έπεφταν φαρδιά αργότερα. Όσα τα πήγαινε στον χρυσοχόο που τα είχε δημιουργήσει, τις περισσότερες φορές δωρεάν της τα έκανε, ελάχιστα στοιχίζει και δεν συμφέρει βασικά να χρεώσεις έναν πελάτη σου για κάτι τέτοιο. Κάτι σαν after sales εξυπηρέτηση που έχουν τα μαγαζιά σήμερα. Eνα δαχτυλιδι καλο ειναι να μην αυξομειωνεται πολλες φορες γιατι ταλαιπωρειται. Για την ιστορια αυτο. Απο κει και περα, το να μικρυνει ενα νουμερο ειναι πραγματικα υποθεση 5 λεπτων ΑΛΛΑ προυποθετει να εχει εργαστηριο δικο του το καταστημα και οχι να συνεργαζεται με καποιο. Αν συνεργαζεται με καποιο θα του παρει (χονδρικα) 5 ευρω. Πολυ κακο για το τιποτα ρεαλιστικα, γιατι ναι μεν οι επιδιορθωσεις εχουν πολυ μεγαλυτερο κερδος, αλλα πρεπει να τις κανεις ο ιδιος και να κανεις πολλες. Εγω προσωπικα αν ημουν στη θεση του παντως θα σου εξηγουσα πληρως την κατασταση, θα σου ελεγα ομως πως θα σε εξυπηρετησω παραυτα και θα στο εκανα χρεωνοντας σου τα 5 ευρω του εργαστηριου χωρις κερδος, μονο για διαφημιση και μελλοντικες αγορες. Οχι και 50ρικο ρε συ για τυπικη μεταβολη, με καμια παναγια, οσο λεπτεπιλεπτο και να ειναι το δαχτυλιδι εκτος αν ειναι κανενα Cartier ξερωγω οπου εκει φυσικα και θα το χρεωσεις καθαρα και μονο για το marketing prestige Αυτο που μπορει να κοστισει αρκετα ειναι το μεγαλωμα του δαχτυλιδιου σε φαση 3 νουμερα και ανω πχ, οπου προστιθεται χρυσος και τεχνικη οποτε εκει ναι μπορει να παει κανα 50ρι plus. Γα τέτοια περίπτωση μιλούσα κι εγώ, πολύ ακριβό και πολύ λεπτοδουλεμένο δαχτυλίδι με πετράδια που θα έχει 2-3 μεγέθη αλλαγή και θα πέσει δουλειά.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πηγα σημερα με ενα φιλο μου να δουμε για ρολοι. Ρολοι με απλο λουρακι ενα φυσιολογικο. 200 κατι ευρω. Δηλαδη ποσο εχει ο μηχανισμος και ποσο το λουρι ρε μεγαλε? Η μαλλον γιατι δεν λες ποσο το αγορασες και ποσο το πουλας? Το πηρες με το κιλο αντε στη χειροτερη σου κανα 20αρι-30αρι και το πουλας 200? Είδες τι μάρκα ήταν το ρολόι; Να ψάξουμε στο ίντερνετ να δούμε μπας και ήταν καμιά ακριβή μάρκα, πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. προσωπικα απο φυσικο καταστημα θελανε για επεξεργαστh 90 ευρω διαφορα απο αμαζον με τα μεταφορικα στη πορτα μου ,η αντιμετωπιση οταν ειπα οτι εισαστε πολυ ακριβοι? αν δεν θες παρε απο αλλου ,απο τοτε δεν περασα απο κει ουτε απο εξω,αποψη μου αρκετοι και καλα να παθουν Συγνώμη αλλά τι περιμένεις να σου πεί; Εμένα αν δεν μου αρέσει η τιμή για κάτι λέω ευχαριστώ αντίο σας και φεύγω. Δεν έχει νόημα να κράζεις το μαγαζί. Ο καθένας προσπαθεί να διαμορφώσει μια τιμολογιακή πολιτική ανάλογα τις ανάγκες του, αυτός που δεν έχει κάνει έρευνα αγοράς για να δεί τι παίζει απλά θα κλείσει.
haris_216 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσικα και απειλουνται και καλα να τα παθουνε. Πανε και μου πουλανε κατι "cover jean 80 ευρω. Ποια ? τα cover!!!! Θα τρελαθουμε εντελως? Πηγα σημερα με ενα φιλο μου να δουμε για ρολοι. Ρολοι με απλο λουρακι ενα φυσιολογικο. 200 κατι ευρω. Δηλαδη ποσο εχει ο μηχανισμος και ποσο το λουρι ρε μεγαλε? Η μαλλον γιατι δεν λες ποσο το αγορασες και ποσο το πουλας? Το πηρες με το κιλο αντε στη χειροτερη σου κανα 20αρι-30αρι και το πουλας 200? Ειπαμε ναι να ζησεις να πληρωσεις ενοικιο ΤΕΕΒΕ και καθε λογης υποχρεωση. Αλλα μερες κρισης μην τα ξεφτυλιζεις ολα. Υστερα σου λεει εχει νευρα με το e-shop. Και καλα να τα παθεις και να στρωσετε χαρακτηρα. Παππουτσια μαυρα χαλια και τα κοστολογουνε 100 ευρω. Και αν μπεις στο internet γινεται της κακομοιρας. Η αγορα πρεπει να αλλαξει. Και αυτο συμβαινει φυσικα και σε αλυσιδες καταστηματων. Τις πολυ γνωστες........... Καταλαβαίνεις ότι για να έχει βάση το "κράξιμό" σου πρέπει να δώσεις παραπάνω στοιχεία. Έχω μεγάλη απορία τι είναι φυσιολογικό ρολόϊ/λουράκι (για την ακρίβεια έχω απορία τι είναι ΜΗ φυσιολογικό) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα