Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές που παρουσιαστηκε πάλευα κάνα μισάωρο το βράδυ να μπω στο insomnia αλλά μάταια.

Α ρε πουτανα Apple για αυτό σε πάω, οι μισοί σε αγοράζουν και οι υπόλοιποι ασχολούνται με την πάρτη σου.

Δημοσ.

Βασικα πρεπει στο Insomnia σε οτι αφορα την Apple να δινεται περιθωριο για σχολια μονο στην πρωτη σελιδα.Μετα κατανταει ανουσιο και βαρετο να ορμανε ολοι και το μονο που να κανουν ειναι να κραζουν την εταιρια,τιποτα αλλο δεν βλεπεις.Παει να σχολιασει καποιος σοβαρα σαν πιθανος αγοραστης,ή απο ενδιαφερον και κατευθειαν να πεσουν ολοι πανω του να τον φανε.Ελευθερια στο να επιλεξουμε τι θα αγορασουμε που θα βολευει εμας,μας αρεσει και μας καλυπτει για τις δικες μας προσωπικες αναγκες  . Και ναι η Apple λειτουργει οπως λειτουργει γιατι ετσι της λενε οι πελατες της,το ιδιο και οι αλλες εταιριες.

(Α και ριξτε μια ματια στο τι σημαινει πραγματικα το Marketing ,το Marketing δεν ειναι μονο διαφημιση οπως οι περισσοτεροι απο εσας νομιζετε).

Στην ουσια τωρα,λιγο χαμηλοτερα τα Specs του Iphone 6 απο οσο επρεπε(Ram,μπαταρια,camera,αναλυση για τις ιντσες),βεβαια το λειτουργικο τους δεν εχει τις απαιτησεις που εχει αυτο του ανταγωνισμου. Οσο για τις ιντσες αναμενομενο οτι το κινητο θα ξεπερναγε τις 4(θα προτιμουσα 4.5΄’ και Full HD αναλυση) μιας και εχει αλλαξει αρκετα το τοπιο σε σχεση με την πρωτη κυκλοφορια του Iphone 4,οχι τοσο σε πρωτοτυπια αλλα στην τεραστια ποικιλια αξιολογων Smartphones σε σχεση με τοτε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν για ολα τα γουστα.

Καποιοι καταφεραν να μειωσουν μονο τα bezel,  καποιοι μονο το παχος , καποιοι χωρις onscreen buttons, καποιοι και τα 3.

Image%202014-09-10%20at%2012.54.50%20PM.

Σε μερικα χρονια πιστευω θα μπορει και η apple να φτιαξει κινητα με μικροτερα bezel ακολουθωντας τον ανταγωνισμο, οπως τους ακολουθησε μετα απο 2+ χρονια στην παρουσιαση κινητου με μεγαλη-παραγωγικη οθονη.

ναι σίγουρα δε μπορεί να φτιάξει..., πάνω κάτω είναι πιο μεγάλα γιατί σήμα κατατεθέν είναι το στρογγυλό hardware button και η συμμετρία πάνω και κάτω, στο τέλος ρε παιδιά θα πείτε ότι δεν μπορούσε να το κάνει μεγαλύτερο και τώρα απόκτησε την τεχνογνωσία...

Υ.Γ. Λέω να φτιάξω ένα αστικό μύθο που να λέει πως η samsung μεγάλωσε τις οθόνες γιατί δεν μπορούσε να χωρέσει σε 3.5 ίντσες αυτά που χώραγε το iphone

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.
Ναι, το iPhone 6+.

Υποτίθεται ότι το Plus θα έχει 2GB, αλλά δε ξέρω και γω αν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως, επειδή υπάρχουν διαφορές στο software (η συσκευή 'ταμπλετίζει"), δικαιολογείται, αν όχι απαιτείται, η αύξηση της RAM.

Εδώ λέει 2GB, αλλά μέχρι να του κάνουν "αυτοψία" δεν είναι σίγουρο...

http://m.gsmarena.com/apple_iphone_6_plus-6665.php

Δημοσ.

Είπα μια να βάλω δίπλα δίπλα σε σύγκριση specs, δυνατότητες, τιμή και μπαταρία του 6 plus με το oneplus one μου αλλά είναι κρίμα... και άδικο

• Like 1
Δημοσ.

Kαποια στιγμη αυτο το hate και ο fanboyσμος πρεπει να τελειωσουν.

Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, το κινητο τα τελευταια χρονια ειναι και ενα συμβολο status και ειτε το θελουμε ειτε οχι η apple πρωτη εδειξε το δρομο (και εχει ακολουθησει και η samsung) και μπραβο τους. Eπισης πριν τα wp8.1 η πλατφορμα της apple ειχε το καλυτερο sync. Aυτο εχει προφανως σταματησει γιατι το 85-90% του πλυθησμου εχει windows laptop/desktop.

Ρεαλιστικα μιλωντας πληρωνουμε ενα brand σημερα, οπως ο τυπος στο γυμναστηριο θελει να σκαει με το παπουτσακι το nike και οχι με το spike. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα smartphone απο το iphone και σαφως καλυτερα vfm smartphones.

Ελπιζω να εμφανιστουν συντομα καποια benchmarks, ιδια και για τις 3 πλατφορμες για να δουμε ολοι ποια ειναι η καλυτερη.

Btw πριν με πει οποιαδηποτε πλευρα hater, εχω περασει απο ολες τις mobile πλατφορμες, oποτε μπορω να εχω μια σφαιρικη αποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζετε να βαλεις ποσο κανει η διαφημιση.Βαλε τα κερδη που εχει η εταιρια ανα τριμηνο και θα δεις ποσο πραγματικα κοστιζει στην apple το iphone.Οταν λεμε πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες το εννοουμε στην κυριολεξια οταν μιλαμε για την apple.

Στην κυριολεξια κιόλας; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Μια ζωη ακουγα γκρινιες οτι εχει μικρη οθονη τωρα γκρινιες που ειναι μεγαλη δεν παλευεται ο καταναλωτης

Δηλαδή τι είναι ο καταναλωτής;  Ένα άτομο με κοινές απαιτήσεις ενδιαφέροντα, απόψεις που πρέπει να λέει το ίδιο πράμα με όλους; Δηλαδή ένα πρόβατο; Εμένα οτιδήποτε πάνω 4,5 ίντσες μου φαίνεται παντόφλα. (έτσι λέγαμε παλιά τα μεγάλα κινητά).

Δημοσ.

Kαποια στιγμη αυτο το hate και ο fanboyσμος πρεπει να τελειωσουν.

Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, το κινητο τα τελευταια χρονια ειναι και ενα συμβολο status και ειτε το θελουμε ειτε οχι η apple πρωτη εδειξε το δρομο (και εχει ακολουθησει και η samsung) και μπραβο τους. Eπισης πριν τα wp8.1 η πλατφορμα της apple ειχε το καλυτερο sync. Aυτο εχει προφανως σταματησει γιατι το 85-90% του πλυθησμου εχει windows laptop/desktop.

Ρεαλιστικα μιλωντας πληρωνουμε ενα brand σημερα, οπως ο τυπος στο γυμναστηριο θελει να σκαει με το παπουτσακι το nike και οχι με το spike. Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα smartphone απο το iphone και σαφως καλυτερα vfm smartphones.

Ελπιζω να εμφανιστουν συντομα καποια benchmarks, ιδια και για τις 3 πλατφορμες για να δουμε ολοι ποια ειναι η καλυτερη.

Btw πριν με πει οποιαδηποτε πλευρα hater, εχω περασει απο ολες τις mobile πλατφορμες, oποτε μπορω να εχω μια σφαιρικη αποψη.

Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο sync?

Δημοσ.

Είπα μια να βάλω δίπλα δίπλα σε σύγκριση specs, δυνατότητες, τιμή και μπαταρία του 6 plus με το oneplus one μου αλλά είναι κρίμα... και άδικο

Τρομάξαμε!
  • Like 1
Δημοσ.

Tι ειναι αυτο ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...