Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρομάξαμε!

υπάρχουν πάντως κάτι screenshots με 7 ώρες χρήση οθόνης 

και γενικά τα κινητά με 3000 mAh περνούν άνετα τις 5

Δημοσ.

υπάρχουν πάντως κάτι screenshots με 7 ώρες χρήση οθόνης 

και γενικά τα κινητά με 3000 mAh περνούν άνετα τις 5

"Sure enough, our standard HD video test yielded some strong results. Running a 90 minute 720p video with the screen brightness cranked right up left 83 percent left in the tank on average.

That's better than the One M8 and roughly the same as the Galaxy S5 and the iPhone 5S - two of the previous strong performers in this particular test."

Περιμένω τα συγκριτικά benchmarks του Αλέξη, cpu, gpu, κάμερας, οθόνης, ηχείου κλπ.

Όχι, εντάξει. Πλάκα κάνω.

Cons

• Minor stutters in processor-intensive tasks

Tι ειναι αυτο ?

Είναι το one... plus one. Δηλαδή, μαζί με το one, σου δίνουν και άλλο ένα δώρο!

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια κάποιος που θα πάει για το plus θα πάρει και iPad? Να ξέρετε η επόμενη κίνηση θα είναι να μπορείς να παίρνεις και τηλ από το iPad (για να σας προλάβω χωρίς να έχεις iPhone - mac)

Πάντως ειλικρινά... Έχω φίλο κολλημένο με την Apple και μου έλεγε πάντα '' πάνω από 4,5 ίντσες είναι παντοφλα "το note θέλει 2 χέρια να το κουβαλάς"... Και όλα αυτά πριν 2 μήνες. Μαντέψτε ποιο θα πάρει;;; ;;

Δημοσ.

Αλήθεια κάποιος που θα πάει για το plus θα πάρει και iPad? Να ξέρετε η επόμενη κίνηση θα είναι να μπορείς να παίρνεις και τηλ από το iPad (για να σας προλάβω χωρίς να έχεις iPhone - mac)

Πάντως ειλικρινά... Έχω φίλο κολλημένο με την Apple και μου έλεγε πάντα '' πάνω από 4,5 ίντσες είναι παντοφλα "το note θέλει 2 χέρια να το κουβαλάς"... Και όλα αυτά πριν 2 μήνες. Μαντέψτε ποιο θα πάρει;;; ;;

iPhone 6 mini? ;)

Δημοσ.

Πάντως, για να ξεχάσουμε λίγο τον αγώνα πυγμαχίας, έχει περάσει απαρατήρητο ότι:

- η Apple σκοτωνει την οθονη 4 ιντσών (πολύς κόσμος που ξέρω ήθελε την μικρη οθόνη)

- επίσης σκοτώνει τους χρωματισμούς και την "φτηνη" έκδοση  (τελικά δεν περπάτησε το 5c ?)

Και στα δύο άφησε έναν επιπλέον χρόνο ζωής, αλλά αναρωτιέμαι ποιες συσκευές θα διαθέσει του χρόνου (διαστασεις και χρωματα/υλικά).

Δημοσ.

Και στα δύο άφησε έναν επιπλέον χρόνο ζωής, αλλά αναρωτιέμαι ποιες συσκευές θα διαθέσει του χρόνου (διαστασεις και χρωματα/υλικά).

Αποκλείεται να μην αλλάξει τίποτα και να ανεβάσει λίγο την ισχύ του επεξεργαστή;

• Like 1
Δημοσ.

Αποκλείεται να μην αλλάξει τίποτα και να ανεβάσει λίγο την ισχύ του επεξεργαστή;

Τρίτη χρονιά την ίδια συσκευή ? 

Και πάλι ειναι παραδχή ότι "δεν αξίζει να επενδύσω σε άλλες γαλαζιες και κιτρινες συσκευες"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, για να ξεχάσουμε λίγο τον αγώνα πυγμαχίας, έχει περάσει απαρατήρητο ότι:

- η Apple σκοτωνει την οθονη 4 ιντσών (πολύς κόσμος που ξέρω ήθελε την μικρη οθόνη)

- επίσης σκοτώνει τους χρωματισμούς και την "φτηνη" έκδοση  (τελικά δεν περπάτησε το 5c ?)

-Ο κοσμος που θελει ακομα 4'' ειναι σημαντικα μικροτερος  απο οσους ηθελαν μεγαλυτερες και οσο περναει ο καιρος θα ειναι ελαχιστος.

- Η αγορα  σκοτωσε το 5c  ,ηταν καθαρα εμπορικη αποτυχια κατι που  ειναι ευλογο διοτι σιγα για 100 ευρω μην παρεις την κατωτερη εκδοση  κατι που πιθανολογω θα συμβει με το 6 εναντι του plus  ισως οχι με τοσο μεγαλη διαφορα διοτι ειναι και ο παραγοντας μεγεθος στην μεση .

Μα ολοκαινουριο επεξεργαστη εχουμε ηδη,   σε ενα τομεα που υπερτερει σημαντικα εναντι του ανταγωνισμου και σε συνδυασμο  με το λειτουργικο του χαριζει "εκρηκτικες"  επιδοσεις .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Αμφίπλευρο usb θα έχει; :P

Όχι ρε γ...το!

:)

Το βυσμα ειναι αμφιπλευρο εδω και 2 χρονια (δεν θεωρείται αρκετά καινοτομικο αυτο για τους haters).

Αλλα εχει μονο 1 Gb RAM :cry:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...