Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Οχι... Οοοοοχιιιι... Για εκείνο αποφασισατε εδώ και χρόνια ότι δεν μας χρειάζεται. Απλά μην γίνει κάνα χαζό και το ξεκλειδώσουν όπως τότε με τα mms ή το μεγαλύτερο iPhone... ή τα widget... ή τα custom πληκτρολόγια... ή το nfc... Oh wait

AirDrop. Που ζεις πΧια? :P

• Like 1
Δημοσ.

Έξυπνη γωνία προβολής μπορείς να το πεις επίσης. Όπως και σε όλες τις digital εικόνες των προϊόντων τους. :P

iOptical Angle δηλαδή. Η απάντησή σου αποτελεί τον ορισμό του iBlind.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

iOptical Angle δηλαδή. Η απάντησή σου αποτελεί τον ορισμό του iBlind.

Eίσαι αρκετά τσιτωμένος νομίζω και δεν μπορώ να καταλάβω και το λόγο. Ίσα ίσα σου επιβεβαίωσα πως το κάνουν επίτηδες χρησιμοποιώντας 3d μοντέλα των προϊόντων τους σύμφωνα με το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα (όπως κάνει και η LG για παράδειγμα στις τηλεοράσεις που εξαφανίζει το μισό πάχος του bezel γύρω γύρω :P ).

Αλλά ήθελες με τόση "χαρά" να μου χρεώσεις το iblind...ness που δεν κατάλαβες καν τι έγραψα! Δεν πειράζει, next time :P

Και μέχρι τότε μπορεις να ανακαλύψεις καποιο άλλο άρθρο που θα λεει για παράδειγμα πως ο πρώτος χρήστης που πήρε το νέο iphone, έκοψε το δάχτυλο απο ελλατωματική συσκευασία. 

http://www.theverge.com/2014/9/16/6154975/iphone-6-review

Δημοσ.

Eίσαι αρκετά τσιτωμένος νομίζω και δεν μπορώ να καταλάβω και το λόγο. Ίσα ίσα σου επιβεβαίωσα πως το κάνουν επίτηδες χρησιμοποιώντας 3d μοντέλα των προϊόντων τους σύμφωνα με το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα (όπως κάνει και η LG για παράδειγμα στις τηλεοράσεις που εξαφανίζει το μισό πάχος του bezel γύρω γύρω :P ).

Δεν είμαι καθόλου τσιμπημένος, αυτό που κατάλαβα είναι ότι μου λες ότι υπάρχει τρόπος να φωτογραφίσεις το κινητό από το πλάι και να μην φαίνεται καθόλου η κάμερα και αναλόγως σου απάντησα.

Δημοσ.

Τίμιο review απο το Engadget.Εδωσαν μικροτερο σκορ στο iPhone 6 σε σχέση με το 5s.

Όπως φοβόμουν κακή μπαταρία στο μικρό ,όπου μερικές φορές ειναι χειρότερη του 5s.Το plus είχε αρκετά καλή μπαταρία αλλά τους φάνηκε απλά πολυ μεγάλο.

• Like 1
  • Super Moderators
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά για την μπαταρία το περιμέναμε... και δεν φταίει η apple. 

Το plus τα πάει αρκετά καλά με την μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...