Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση? ποιος ο λόγος να πάρει κανεις τώρα ένα smart watch,clock(ή όπως τα λένε τες πα), πέρα από το να το ποζάρει? Μέχρι στιγμής νομίζω είναι απλά πεταμένα λεφτά, τι παραπάνω διευκόληνση έχει απο το smartphone? σε κάποια χρόνια που θα γίνουν πιο λειτουργικά το ξανασηζητάμε.

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Θυμαστε καποιες σελίδες πριν που εγραψα πως το πιο decent για μενα ειναι το moto?

Οκ αναθεωρω γιατι το ειχα ξεχασει. Kairos. Νομιζω πως χαλαρα ειναι η πιο πρωτοτυπη συσκευη .

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαστε καποιες σελίδες πριν που εγραψα πως το πιο decent για μενα ειναι το moto?

Οκ αναθεωρω γιατι το ειχα ξεχασει. Kairos. Νομιζω πως χαλαρα ειναι η πιο πρωτοτυπη συσκευη .

ποσο τα σπαει αυτο ρε συ, κατι τετοιο να έβγαζε δεν θα ελεγε ο ενας μου αρεσει και ο αλλος το σιχαίνομαι(εγω)..

μα την παναγια θα περιμενα ενα χρονο και εαν δεν το έβγαζε κανεις αλλος θα επερνα και iphone. ευτιχως που υπαρχουν και αρκετες επιλογες, και θελω να πιστευω σε ενα χρονο που θα εχει ωριμάσει αυτη η αγορά να εχουν εξελιχθεί ακομα περισσοτερο.

πανακριβο φυσικα, ελπιζω να βγουν και αλλα hybrid. παντα ημουν λατρης των hybrid.

Kairos (καιρός) is an ancient Greek word meaning the right or opportune moment (the supreme moment) "Make every moment an opportunity."

• Like 1
Δημοσ.

Όπως λέει και η apple "it just works". Δεν καταλαβαίνω την τρέλα με τα specs για τα ρολόγια, τι βαριά εργασία πρέπει να κάνει;

Μου αρέσει πραγματικά μου οι apple fans κατηγορούν τα android watches για τη μπαταρία και τα specs όταν δεν γνωρίζουν το παραμικρό για το iWatch. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ότι βγουν τα specs να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η νεολαία δεν φοράει πια ρολόι αλλά βλέπει την ώρα από το κινητό της. Οι  γέροντες δεν ξέρουν από τεχνολογία και ναι είναι αποτυχημένη η τεχνολογία των smartwatches ως εμπορική κίνηση. Σίγουρα δεν θα βρεί μεγάλο κοινό . Δηλαδή αν στο μέλλον βγάλουν μενταγιόν smartwatch θα βρεί κοινό? Το έχουν παραξευτιλίσει  με τα gadgets. Συμφωνώ ότι είναι κακάσχημες συσκευές εκτός μόδας και λογικής νέου αλλά και ηλικιωμένου ανθρώπου. Στη θάλασσα μπαίνουν? Αντέχουν σε υδροστατική πίεση? Και μέχρι πόση?  Για κάνα παππού που θέλει silver alert καλό είναι το apple watch!  Και να μου το χάριζαν δεν θα το φορούσα!  Άμα κοπανίσεις το χέρι από νεύρα στο τραπέζι αντέχει? Η θα πάθει error ?  Α ξέχασα η apple πουλάει μόνο σε ήρεμους ανθρώπους χαμηλών τόνων !  Γενικά η τεχνολογία αυτή είναι αποτυχημένη και σχεδιαστικά και χρηστικά.  Προτιμώ να βγάζω το χαρτονόμισμα και να πληρώνω και όχι με ένα κινητό σαν μογγόλος που και ένας θεός ξέρει τι προμήθεια θα παίρνει η τράπεζα για τέτοια συναλλαγή! Και τέλος η τιμή είναι για γέλια.  Μετά τον θάνατο του Steve Jobs η Apple πέθανε σε πρωτοτυπία και καινοτομία.

Επεξ/σία από billdanos
Δημοσ.

Μιας και δεν γνωρίζουμε τη τεχνολογία αυτή.

1. Χρησιμοποιείται μπαταρία? Φορτίζει με τη κίνηση? Με τον ήλιο?

2. Αν χρησιμοποιεί μπαταρία τί είδους και πόσο στοιχίζει?

3. Αν χαλάσει το πάς στον ρολογά ή στο κατάστημα που επισκευάζουν κινητά και H/Y?

4. Μέχρι τι βάθος αντέχει στη θάλασσα?

5.Αντέχει στη θάλασσα?

6. Ο μαγνήτης στο λουράκι πόση διάρκεια ζωής έχει?

Αν κλέβουν έυκολα τα smartphones να δείτε πόσο εύκολα θα κλέβουν τα apple watches.!

Δημοσ.

Να στο εξηγήσω. Σημαίνει χαζοχαρούμενο , φλώρικο καθόλου αντρικό ύφος ή γυναικείο. Δέν έχει το ρολόι ούτε αντρικό ούτε γυναικείο ύφος. Είναι κάπου στη μέση.  Έγινα κατανοητός?

Δημοσ.

Η νεολαία δεν φοράει πια ρολόι αλλά βλέπει την ώρα από το κινητό της. Οι  γέροντες δεν ξέρουν από τεχνολογία και ναι είναι αποτυχημένη η τεχνολογία των smartwatches ως εμπορική κίνηση. Σίγουρα δεν θα βρεί μεγάλο κοινό . Δηλαδή αν στο μέλλον βγάλουν μενταγιόν smartwatch θα βρεί κοινό? Το έχουν παραξευτιλίσει  με τα gadgets. Συμφωνώ ότι είναι κακάσχημες συσκευές εκτός μόδας και λογικής νέου αλλά και ηλικιωμένου ανθρώπου. Στη θάλασσα μπαίνουν? Αντέχουν σε υδροστατική πίεση? Και μέχρι πόση?  Για κάνα παππού που θέλει silver alert καλό είναι το apple watch!  Και να μου το χάριζαν δεν θα το φορούσα!  Άμα κοπανίσεις το χέρι από νεύρα στο τραπέζι αντέχει? Η θα πάθει error ?  Α ξέχασα η apple πουλάει μόνο σε ήρεμους ανθρώπους χαμηλών τόνων !  Γενικά η τεχνολογία αυτή είναι αποτυχημένη και σχεδιαστικά και χρηστικά.  Προτιμώ να βγάζω το χαρτονόμισμα και να πληρώνω και όχι με ένα κινητό σαν μογγόλος που και ένας θεός ξέρει τι προμήθεια θα παίρνει η τράπεζα για τέτοια συναλλαγή! Και τέλος η τιμή είναι για γέλια.    Μετά τον θάνατο του Steve Jobs η Apple πέθανε σε πρωτοτυπία και καινοτομία.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μεγάλο μερίδιο της Νεολαίας πάει σε "Neon Party" και καταβρέχεται από τις 23:00 - 06:00 με Neon Νεροχρωματα αρα θέλουν κάτι τελείως αδιάβροχο επίσης ακόμα και η χρήση κινητού που έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες από το ρολόι περιορίζεται μόνο στην λειτουργιά "Selfie" :-)

Δημοσ.

Ερώτηση: Ποιος θα πάρει ενα smartphone άχρηστο, πανάκριβο, χωρίς sd card, χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο, χωρίς usb, χωρις ραδιόφωνο, με άθλια κάμερα, ΧΩΡΙΣ FLASH???

Απάντηση: Οι πάντες!

Ερώτηση: Ποιος θα πάρει tablet άχρηστο, πανάκριβο που είναι σαν μεγάλο iphone, άβολο, βαρύ, δεν κάνει τίποτα καινούριο, με ίδιο interface?

Απάντηση: Οι πάντες!

Ερώτηση: Ποιος θα πάρει το apple watch, άχρηστο, πανάκριβο, άσχημο, με μικρή οθόνη, που δεν λειτουργεί μόνο του, με περίεργες λειτουργίες.

Απάντηση: Απαντήστε μόνοι σας. Το μοτίβο που αναδεικνύεται από τα παραπάνω είναι προφανές.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνουμε τα κινητά τηλέφωνα παντόφλες μπασκετμπολίστα και μετά λανσάρουμε κι ένα ρολόι για να παίρνουμε ειδοποιήσεις από αυτά χωρίς να χρειάζεται να βγάζουμε τα θηρία από την τσέπη μας. Δεν είναι κακό σαν ιδέα αν θέλεις να πουλήσεις αέρα. 

• Like 1
Δημοσ.
Η ίδια συγκρατημένη αισιοδοξία υπήρχε όταν παρουσιάστηκαν τα ipod/iphone/ipad κτλ.... κανείς δεν φανταζόταν τι αντίκτυπο θα είχαν αυτές οι συσκευές χρόνια μετά. Ο Cook ήταν ξεκάθαρος και δεν χρησιμοποίησε τις γνωστές φράσεις εντυπωσιασμού που έλεγε ο Jobs όταν παρουσίαζε νέα προϊόντα. Αρκέστηκε στο μετριοπαθές "Apple Watch is the most personal product we've ever made" που ταιριάζει απόλυτα στην ήρεμη δύναμη του χαρακτήρα του. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά η παρουσίαση του iPhone ήταν κυριολεκτικά μια 40λεπτη ξεπέτα. Άντε να το δείξουμε να προχωρήσουμε στο ζουμί. Oι πρώτες εντυπώσεις για το Watch είναι ότι από κοντά είναι πανάλαφρο και slim σε αντίθεση με το πως φαίνεται στις φωτογραφίες. Επίσης έχουμε να κάνουμε με ένα αυτόνομο προϊόν με δικό του λειτουργικό και όχι ενα smartphone/tablet companion. Η Apple δεν μας έδειξε τίποτα ακόμα (πιο αναλυτικά το healthkit,homekit,ασύρματα ακουστικά,S1 Cpu/αντοχή στο νερό/αυτονομία/ανάλυση και τεχνολογία οθόνης/μνήμη/δεν μας εξήγησε πως θα λειτουργεί η αλα Mac διαδικασία φόρτισης κτλ) μιας και δεν είναι έτοιμο...παίρνουμε όμως μια γεύση για το που στοχεύει. Οπως με τα iPod/iPhone/iPad θα έρθουν πιο λεπτές εκδόσεις, θα λυθεί κάποια στιγμή το θέμα φόρτισης/αυτονομίας, το Siri θα έχει ωριμάσει (αν και ήδη βλέπουμε νέες γλώσσες αλλά όσο περισσότερο έξυπνο θα γίνεται τόσο λιγότερο θα κάνουμε swipe...η ομάδα του Siri συνεχώς εμπλουτίζεται) και κάποια στιγμή θα κανιβαλισει το iPhone όσο και αστείο να φαντάζει τώρα. Η Apple δεν δημιούργησε ένα ακόμα έξυπνο ρολόι... ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να επαναπροσδιορίσει το ρολόι. Αυτό φαίνεται στην έμφαση που έδωσε στην ονομασία του (τελικά δεν επιλέχθηκε το iWatch) και την "ψηφιακή κορώνα" που αποτελεί φόρο τιμής στα κλασσικά ρολόγια. Προφανώς και δεν με έχει πείσει σε θέμα hardware αλλά σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό μου δείχνει ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα συρρικνωμένο iPhone. Όλες αυτές οι μικρές ιδέες που παίρνουν σάρκα και οστά στο τελικό προϊόν υπάρχουν δεξιά-αριστερά από το τελευταίο startup μέχρι φτασμένες εταιρίες τις Silicon Valley. To θέμα είναι ποια εταιρία έχει τα @@ να τις υλοποιήσει (κανιβαλίζοντας εν προκειμένη το πιο εμπορικό της προϊόν) και ποια ακολουθεί safe μονοπάτια δίνοντας πάντα αυτό που ζητούν οι καταναλωτές (αυτό που νομίζουν ότι θέλουν) για να διατηρεί απλώς τα κέρδη της. Ξεχάστε τα feature του AppleWatch που μπορούν να τα προσφέρουν και άλλοι.... ξεχάστε τα  specs... υπάρχει ένα όραμα εδώ και το ταξίδι μόλις ξεκινά. 

Η συμβουλή μου προς τους καταστροφολόγους (αν και για πρώτη φορά διαβάζω αρκετά θετικά reviews από τον τύπο και ανησυχώ) είναι hold your horses γιατί όταν μήνες μετά θα πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι θα αρχίσετε πάλι τις κωλοτούμπες. Το μόνο σίγουρο είναι το 1st gen θα πουλήσει (εκατομμύρια fanboys/άλλοι θα το αγοράσουν από περιέργεια/δυναμική της Apple/χρήστες με συσκευές fitness/ipod...σαφώς και υπάρχει premium κοινό αναμεσά τους κτλ). Ότι και να παρουσίαζε τον πρώτο χρόνο θα είχε εξασφαλισμένη επιτυχία. Οπότε, άλλο κάνω κριτική και άλλο προδιαγράφω το μέλλον μιας συσκευής πριν καν την δω και μάλιστα από πρώτη της έκδοση. Όποιος θέλει να γελάσει, ο John Kirk τους έχει όλους φακελωμένους... και όταν λέμε όλους εννοούμε όλους.

Διάφορες ωραίες φωτογραφίες του ρολογιού.

Στην δεύτερη γενιά του AppleWatch ο Ive δεν θα είναι μόνος του. Λίγα λόγια για τον Mark...

Ο Mark Newson (το νέο μέλος στην ομάδα σχεδιασμού της Apple) φαίνεται για ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο… ίσως γιατί ξεδιπλώνει πιο εύκολα τις σκέψεις του σε σχέση με τον εσωστρεφή Jonathan Ive. Αντισυμβατικές φόρμες με τεράστια εμμονή στον μινιμαλισμό που πολλές φορές αφήνει την πρακτικότητα σε δεύτερο ρόλο… αρκετά ενδιαφέρον το τρίτο μέρος της συνέντευξης όπου αναφέρει πόσο πολύ μισεί τα manual με οδηγίες χρήσης. Aπό το 1984 συγκεντρώνει βραβεία για τα έργα του που εκτίθενται στα πιο γνωστά μουσεία τέχνης παγκοσμίως. Έχει σχεδιάσει από κάμερες μέχρι διαστημόπλοια. Η Apple δεν θα μπορούσε να βρει πιο κατάλληλο βιομηχανικό σχεδιαστή για να στελεχώσει την dream team του Ive.

https://www.youtube.com/watch?v=uoS71sBKESI

https://www.youtube.com/watch?v=XKl_3psoYqI

http://www.marc-newson.com/AboutAwards.aspx?GroupSelected=2&Category=Awards
  • Like 2
Δημοσ.

Προτιμώ να βγάζω το χαρτονόμισμα και να πληρώνω και όχι με ένα κινητό σαν μογγόλος που και ένας θεός ξέρει τι προμήθεια θα παίρνει η τράπεζα για τέτοια συναλλαγή! Και τέλος η τιμή είναι για γέλια.  Μετά τον θάνατο του Steve Jobs η Apple πέθανε σε πρωτοτυπία και καινοτομία.

Η γιαγια μου έπαιρνε τη σύνταξη απο τον ταχυδρόμο. Όταν της δείξαμε την κάρτα ανάληψης κάτι ανέφερε για "διαόλου πράγματα".

Όταν τα τηλέφωνα έγιναν απο αναλογικά -> ψηφιακά, η άλλη γιαγιά μου είπε ότι το έκαναν για να μας κλέβει ο ΟΤΕ.

Ο πατέρας μου περπαταει κανα χιλιομετρο για να πληρωσει τη ΔΕΗ. Όταν με είδε να πληρωνω λογαριασμο μεσω web, με ρώτησε: "και η απόδειξη που είναι?"

Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά η νοοτροπία σου τοποθετείται σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα...

ΥΓ. Bonus track

Ακόμη φοβάσαι την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, αλλά ταυτόχρονα αυτά που είδες στην παρουσίαση δεν σου φανηκε αρκετα καινοτομικό ?

Με μπέρδεψες

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες, ουτε θεωρώ "επιστροφή  στο σπήλαιο της πλειστοκαίνου " το περπάτημα ως το κοντινότερο υποκατάστημα της ΔΕΗ,ανηκω επίσης στην κατηγορία "προπολεμική τεχνοφοβική γιαγιά " που κρατάει την αθρωπότητα στα σκοτάδια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...