stiflerakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πως ειναι flexible η οθονη ρε παιδια εφοσων ειναι κουμπωμενη σε μεταλλικο σασι? Ειναι flexible και το μεταλλο η απλα να χαμε να λεγαμε??? 1
agent_smith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πως ειναι flexible η οθονη ρε παιδια εφοσων ειναι κουμπωμενη σε μεταλλικο σασι? Ειναι flexible και το μεταλλο η απλα να χαμε να λεγαμε??? Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την αντοχή στα χτυπήματα.
petrostr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά πάντως στα Smart Watches είμαστε ακόμα σε ΠΡΩΙΜΟ στάδιο οπότε μην γκρινιάζουμε...! Φυσικά στο μέλλον θα δούμε πολύ πιο εξελιγμένα και χρηστικά ρολόγια αλλά νομίζω ότι θέλουμε 2-3 χρόνια ακόμα. Όσον αφορά το Apple Watch δεν περίμενα ούτε μία χάλια συσκευή, ούτε κάτι εξωφρενικό... από τα videos και τις φωτος που είδα πάντως μου αρέσει και σαν design και σαν χειρισμό (λειτουργίες, εμφάνιση, λουράκια, τρόπος φόρτισης, κτλ κτλ κτλ) βέβαια είναι προσωπική άποψη, σε άλλους εδώ μέσα αρέσει, σε άλλους όχι και ακόμα δεν έχει φτάσει στα χέρια μας να το δούμε από κοντά. Πάντως σε σύγκριση με όποιο άλλο SmartWatch έχω δει που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, το θεωρώ μακράν καλύτερο!!! 5
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως ειπαν και αλλα παιδιά παραπάνω τα smart watches ειναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και αυτες ειναι οι πρώτες προσπάθειες των εταιριών να παρουσιάσουν κατι αξιόλογο και κυρίως να μπουν στην συγκεκριμένη αγορά που τώρα αρχίζει. Έτσι και το apple watch ειναι ενα πολύ ωραίο ρολόι με τις οποιες λειτουργίες εχει αλλα δεν σημαίνει οτι ειναι και το τέλοιο καλύτερο ή χειρότερο ρολοί μονο και μονο επειδή ειναι apple. Το μόνο που δεν με χαλάει με την apple ειναι οτι και αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί με προιόντα της εταιρίας , ωστόσο η αγορά ειναι καινούργια ακόμα και ας δώσουμε 2 3 χρόνια ώστε να δούμε καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις προτάσεις 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Από ότι βλέπω θα είναι πολύπλοκο και το digital crown απλά περιττό. Δεν είναι για μένα αυτά τα κόλπα προτιμώ να πατάω την οθόνη και ας μου περιορίζει την οπτική. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι θα προτιμούσα να είχε κουμπάκια π.χ Επίσης δουλεύει μόνο με iphone 5 και πάνω και ο φορτιστής του είναι αυτό το πράμα που είναι σαν το έχεις σε προθήκη κοσμηματοπωλείου; Το βάζεις και για πόζα στο σαλόνι Είμαι πλεον σίγουρος πως πολλοί από εσάς δεν είδατε ούτε την παρουσίαση, ούτε και αναλυτικές πληροφορίες για τη συσκευή. Παρόλα αυτά όμως, η άποψη σχηματίστηκε...
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά την τεραστία επιτυχία του 5c έρχονται και οι επόμενες.. Έχω την αίσθηση ότι σήμερα απευθυνθήκανε αποκλειστικά κ μόνο στον νεοϋορκέζο γιάπη και όχι στα εκατομμύρια ανθρώπων,που κάποτε είχαν η έχουν ένα iPhone. ..και για εμένα είναι ένα λυπηρό κομμάτι πάντα οι τόσο τεραστίων διαστάσεων εταιρίες να έχουν τόσο εσωστρεφή κλειστή λογική ώστε αυτό να τις αυτοκαταστρέφει.. Απέναντι σε έναν παραπαίοντα ανταγωνισμό κάποιος διάλεξε σήμερα να δώσει ένα δυνατό χτύπημα στον ίδιο του τον εαυτό.. Αν θελει μπορει να δωσει πιο μετα για ολα τα τηλεφωνα. Το προβλημα ειναι οτι ξερουμε πολυ καλα,απο τωρα οτι 100% δε θα το κανει. Ειναι σαν να πουλας σε ολους τα igadgets και να μην δινεις το itune στα windows για συγχρονισμο κ.λ. δυνατοτητες που χρειαζονται. Φυσικα επειδη δε μ'αρεσει να αδικω κανενα.Υπαρχει και η περιπτωση η apple,λογο του οτι ειναι το πρωτο της smartwatch,να θελει να το κρατησει σε πιο κλειστο οικοσυστημα,που θα ειναι το δικο της,να μπορει να το τεσταρει και να βελτιωσει γρηγορα και σωστα,για να ειναι ετοιμη στο δευτερο να μπει πιο σωστα/ολοκληρομενα και πιο επιθετικα,χωρις πολλα προβληματα και απροπτα! Πρωτος στοχος λοιπον της apple να ειναι οσο πιο περιορισμενο και πιο σταθερο,με αποτελεσμα να πατησει στις καλες κριτικες και να κερδισει τις εντυπωσεις στη πρωτη αποπειρα της σ'αυτη την κατηγορια! Να μην ξεχναμε οτι η apple ειναι εταιρεια,που πρωτα σκεφτεται πως θα πλασαρει ενα προιον και μετα ξεκινα τη σχεδιαση και την κατασκευη του!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Να μην ξεχναμε οτι η apple ειναι εταιρεια,που πρωτα σκεφτεται πως θα πλασαρει ενα προιον και μετα ξεκινα τη σχεδιαση και την κατασκευη του! Σύμφωνα με τον Ive σε χθεσινές του δηλώσεις, δουλεύουν πάνω στο watch εδώ και 3 χρόνια...
aris1986 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ήταν καπως αυτονομημένο,εγω πιστεύω θα ειχε ενα άλλο ενδιαφέρον,για αξεσουάρ ενός iPhone ισως πάλι να είχε σε μια τιμή που δεν θα ξεπερνούσε τα 100$ Ηρεμήστε με τα 100$/€ για smartwatch, alcatel με android παιρνεις με ενα 100αρικο. Αμα ηταν αυτονομο θα επρεπε να βγαλεις την ιδια sim που εχεις στο iphone και για το ρολόϊ και πως θα γινόταν αυτο; Μια sim , δύο ιδια δικτυα;
michael92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά εγώ θα περίμενα από την apple να βγάλει πρωτόκολο επικοινωνίας always on, ανεξάρτητα από wifi και bluetooth, χαμηλής κατανάλωσης για iPhone και watch για να είναι συνέχεια συνδεδεμένα. Πιο πολύ με απασχολεί τι drain θα κάνει στο iPhone το watch από ότι η διάρκεια μπαταρίας του watch.
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το ρολόι είναι water resistant και όχι waterproof. Λεπτομέρειες, δε νομίζω να απασχολεί πολλούς.... Κατά τα άλλα, το περίμενα ότι θα είναι τετράγωνο, δεν είναι τόσο άσχημο, πιστεύω από κοντά και με τόσους συνδυασμούς θα είναι εντυπωσιακό. Είναι "πειραματικό" προϊόν όμως, για λίγους τρελαμένους. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας μέχρι να θεωρηθεί το smartwatch κάτι "φυσιολογικό" και mainstream. Πιο παλιά μας έκανε εντύπωση αν βλέπαμε κάποιον με smartphone με οθόνη αφής και γραφίδα ας πούμε
azuli Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ηρεμήστε με τα 100$/€ για smartwatch, alcatel με android παιρνεις με ενα 100αρικο. Αμα ηταν αυτονομο θα επρεπε να βγαλεις την ιδια sim που εχεις στο iphone και για το ρολόϊ και πως θα γινόταν αυτο; Μια sim , δύο ιδια δικτυα; θες να πεις 2 sim ενα δικτυο και ναι γινεται,κανει 5-10ε σε καταστημα παροχου η κινητων
Palp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι πλεον σίγουρος πως πολλοί από εσάς δεν είδατε ούτε την παρουσίαση, ούτε και αναλυτικές πληροφορίες για τη συσκευή. Παρόλα αυτά όμως, η άποψη σχηματίστηκε... Δεν χρειάζεται κάποιος να διαβάσει το τεχνικό manual για να βγάλει άποψη, και εξάλου δεν νομίζω ότι η πλειοψηφεία των πελατών της apple βλέπουν τα keynotes ή να διαβάζουν reviews πριν αγοράσουν το iphone. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές. Και εκτός από την αισθητική του 1980, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή για apple Watch (και για οποιοδήποτε ρολόι), ειδικά αν χρειάζεται και το κινητό για τη χρήση του. Τί παραπάνω προσφέρει; Απλά μειώνεις την εμπερία της χρήσης γιατί βαριέσε να βγάλεις από τη τσέπη το κινητό. Και ναι, είδα και το keynote (όσο μπόρεσα με τις κινέζικες μεταφράσεις, διακοπές στο video, κτλ).
kurama Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 δεν κρινω τις απαιτησεις της συσκευης καθαυτες, αλλα την εξωφρενικη τιμη της με βαση τις απαιτησεις αυτες.ειναι σαν να σου πουλαει η MS το kinect, μια συμπληρωματικη συσκευη, πιο ακριβα απο το ιδιο το xbox. το θεωρεις λογικο αυτο; δεν κρινω τις απαιτησεις της συσκευης καθαυτες, αλλα την εξωφρενικη τιμη της με βαση τις απαιτησεις αυτες.ειναι σαν να σου πουλαει η MS το kinect, μια συμπληρωματικη συσκευη, πιο ακριβα απο το ιδιο το xbox. το θεωρεις λογικο αυτο;Το iPhone 6 4,7 16gb κοστολογείται στα 649$ κοινώς 1050€ με ΦΠΑ άρα αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει.
aris1986 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 θες να πεις 2 sim ενα δικτυο και ναι γινεται,κανει 5-10ε σε καταστημα παροχου η κινητων Nαι αυτο. Και δλδ η κληση θα παει στα 2 κινητα δικα σου; Και αμα το "σηκώσεις" και στα δυο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το iPhone 6 4,7 16gb κοστολογείται στα 649$ κοινώς 1050€ με ΦΠΑ άρα αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει. Συγγνώμη, βλέπεις τι γράφεις???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα