strokt up Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Είμαι 17 χρονών και θέλω να βγάλω μια κάρτα paypal για αγορές μέσω διαδυκτίου. ΜΠορώ να βγάλω στο ονομά μου ή πρέπει να είμαι ενήλικος;
Adon1s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει κάρτα paypal Το paypal είναι υπηρεσία μεσω της οποίας γινονται οι ηλεκτρονικες πληρωμές και η οποια συνδέεται είτε με χρεωστική κάρτα είτε με πιστωτική . Τωρα,για να βγαλεις στο όνομά σου χρεωστική ή πιστωτική κάρτα καθε τραπεζα εχει τις προϋποθέσεις της με τη βασικοτερη όλων να εχεις εισοδημα (φορολογικη δηλωση) . 1
strokt up Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Φορολογική δήλωση κάνω μιας και έχω περιουσικά στοιχεία στο όνομα μου.Εννοώ χρεωστική κάρτα.
DrLo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει κάρτα paypal Το paypal είναι υπηρεσία μεσω της οποίας γινονται οι ηλεκτρονικες πληρωμές και η οποια συνδέεται είτε με χρεωστική κάρτα είτε με πιστωτική . Τωρα,για να βγαλεις στο όνομά σου χρεωστική ή πιστωτική κάρτα καθε τραπεζα εχει τις προϋποθέσεις της με τη βασικοτερη όλων να εχεις εισοδημα (φορολογικη δηλωση) . Θεωρητικά πέρα από το αν μπορείς πρακτικά να το κάνεις, ίσως το απαγορευουν και τα terms του paypal (για δες το και αυτό)
strokt up Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ψιλοδιάβασα αν και δεν έβγαλα άκρη με τον αυτόματο μεταφραστή
nickarmy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει κάρτα paypal Το paypal είναι υπηρεσία μεσω της οποίας γινονται οι ηλεκτρονικες πληρωμές και η οποια συνδέεται είτε με χρεωστική κάρτα είτε με πιστωτική . Τωρα,για να βγαλεις στο όνομά σου χρεωστική ή πιστωτική κάρτα καθε τραπεζα εχει τις προϋποθέσεις της με τη βασικοτερη όλων να εχεις εισοδημα (φορολογικη δηλωση) . όχι δεν χρειάζεται φορολογική δήλωση για χρεωστική
Adon1s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει κάρτα paypal Το paypal είναι υπηρεσία μεσω της οποίας γινονται οι ηλεκτρονικες πληρωμές και η οποια συνδέεται είτε με χρεωστική κάρτα είτε με πιστωτική . Τωρα,για να βγαλεις στο όνομά σου χρεωστική ή πιστωτική κάρτα καθε τραπεζα εχει τις προϋποθέσεις της με τη βασικοτερη όλων να εχεις εισοδημα (φορολογικη δηλωση) . όχι δεν χρειάζεται φορολογική δήλωση για χρεωστική Τον Απρίλιο πήγα στην τράπεζα για να βγάλω χρεωστική και εν τέλει δεν μπορουσα να βγάλω στο όνομά μου επειδή δεν εχω εισόδημα . Τελικα βγήκε στο όνομα της μητερας μου και απλά την χρησιμοποιώ εγώ .<p>Με λίγα λόγια μπορώ ή όχι;</p> Καθε τραπεζα εχει τους ορους της . Επισκεψου 2-3 διαφορετικες και ρωτα . Αν και αποτι ειδα στο paypal λεει για ηλικια απο 18 και άνω
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Με απλα λόγια πήγαινε σε μια τραπεζα και ρώτα αν μπορείς να βγαλεις χρεωστική ή προπληρωμένη
DrLo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Με λίγα λόγια μπορώ ή όχι; Παραβιάζοντας το user agreement , ναι ... https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/useragreement-full#1 1.2 Eligibility. To be eligible to use the PayPal Services, you must be at least 18 years old or higher based on the age of majority in your jurisdiction, and a resident of one of the countries listed on the PayPal Worldwide page. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και τι θα γίνει αν παραβιάσεις αυτό τον όρο του paypal? και ειδικά για τόσο μικρή διαφορά ηλικίας που σε λίγο καιρό ξέρω γω μπορεί να γίνει 18
InfernoN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 κανε ενα paypal account, βγαλε μια προπληρωμενη καρτα απο alpha bank ή πειραιως, συνδεσε την στο paypal, και οποτε επιθυμεις βαζε λεφτα και κανε τις δουλειες σου, αυτο το χα κανει απο τα 15 αλλα στην τραπεζα κυπρου, τωρα μπορει να χουν αλλαξει τα πραγματα. Μεχρι και η paysafe μπορει να σε βολεψει μιας και δεν μας λες για τι δουλεια χρειαζεσαι το paypal.
Pa0ki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου να ανοίξεις στην eurobank, η κάρτα αναλήψεων που θα σου δώσουν είναι και χρεωστική(mastercard) Αν αυτή μετά τη συνδέσεις με το paypal, που θα ξέρει αυτό την ηλικία σου?
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου να ανοίξεις στην eurobank, η κάρτα αναλήψεων που θα σου δώσουν είναι και χρεωστική(mastercard) Αν αυτή μετά τη συνδέσεις με το paypal, που θα ξέρει αυτό την ηλικία σου? Το έχεις δοκιμάσει αυτό? Εμένα δε μπαίνει της eurobank η debit κι ας είναι master card... Βεβαια εμενα είναι για λογαριασμό τρεχούμενο.
Pa0ki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχεις δοκιμάσει αυτό? Εμένα δε μπαίνει της eurobank η debit κι ας είναι master card... Βεβαια εμενα είναι για λογαριασμό τρεχούμενο. Νομίζω την έχει συνδέσει ένα φιλαράκι μου αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί έχει χρόνια Εγώ έχω συνδέσει την prepaid visa της eurobank, που επίσης βγαίνει χωρίς πολλά-πολλά σε ένα 10λεπτο και την δέχεται το paypal 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα