Tsalikis177 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ...Βασικά γιατί δεν κάνεις νέο λογαριασμό και να συνδέσεις εκεί την κάρτα;.... Επίσης θέλει προσοχή γιατί το Paypal δεν επιτρέπει 2ο λογαριασμό. Ένας λόγος ακόμα να σε κλειδώσει και να χρειαστεί κάποιου είδους ταυτοποίηση.
Zachos 2000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Επίσης θέλει προσοχή γιατί το Paypal δεν επιτρέπει 2ο λογαριασμό. Ένας λόγος ακόμα να σε κλειδώσει και να χρειαστεί κάποιου είδους ταυτοποίηση. Εσύ φίλε τι θα έκανες στη θέση μου;
gokuthelegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν θα χρειαστεί όμως και νέο email; Ε σιγά, φτιάξε και 2ο email. Δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, πολλοί έχουν και 2, και 3, και 4 email.
scullyist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ο 2ος λογαριασμός είναι ρίσκο όπως σου είπαν. Δες πρώτα μήπως σε βοηθήσουν μέσω μέιλ, μήπως δεν χρειαστεί και μήπως γλυτώσεις και το τηλεφώνημα. Login > Help & Contact > Message Center > Compose > σελίδα "Email Us" επιλέγεις το topic και subtopic που σε αφορά Γράφεις κείμενο και το στέλνεις. ΜΗΝ ασχοληθείς καν με πραγματικό κείμενο, αυτό δεν θα το διαβάσει υπάλληλος. ΑΛΛΑ, θα σου έρθει αυτοματοποιημένη απάντηση (σχετική με το topic που διάλεξες) στο μέιλ σου. Σε αυτό το αυτομ/νο μέιλ που θα σου έρθει, θα κάνεις κανονικά reply και θα γράψεις πλέον αναλυτικά το θέμα σου. Αυτό, θα το διαβάσει υπάλληλος και θα σου απαντήσουν το πολύ μεσα σε 24h. Αν σου πούνε πως πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά, ακριβό ξεακριβό, είναι όντως ο αριθμός στην Ιρλανδία. Και αν τελικά λυθεί το θέμα, α. δεν χρειάζεται να προσθέσεις το iban για τις αγορές σου, απλά θα συνδέσεις την χρεωστική σου κάρτα. β. έχε στο νου σου πως εδώ και κάποιους μήνες, για αγορές που έρχονται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, γίνεται χαμός με το τελωνείο, οπότε πριν ξεκινήσεις αγορές, μπες πρώτα εδώ να ενημερωθείς.
Zachos 2000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Λέω να τους στείλω με email την αστυνομική μου ταυτότητα αλλα απ τη στιγμή που θα δουν ότι είμαι ανήλικος δεν θα υπάρξει πρόβλημα;
Zachos 2000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος ένα email να επικοινωνήσω με κάποιον υπάλληλο της PayPal. Απ το δικό μου account δεν μπορώ να βρω καθώς μόλις συνδεθώ μου λέει θα εξετάσουμε τα έγγραφα σας και θα επικοινωνήσουμε. Τους έχω στείλει και στο Twitter αλλα δεν μου έχουν απαντήσει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
scullyist Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 . Κάνε login και μετά πάτησε αυτό το λινκ Αν δουλέψει διάβασε τα βήματα 2-5 από το σπόιλερ μου πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα