zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το διαβασα το συγκεκριμενο θεμα, το ξερω. Αυτο που αμφισβητω ειναι οτι θα δεις λεφτα στο αληθινο και πραγματικο paypal και μολις το στειλεις αυτος θα τα τραβηξει πισω τα λεφτα. Αυτο δεν το γνωριζω αλλα με λογικη λεω οτι δεν γινεται. Ξερουμε κατι για αυτο; Όχι δεν ξέρω αν γίνεται αυτό...ίσως μόνο αν κάνει αμφισβήτηση στο paypal, πει ότι δεν παρέλαβε ποτέ και τα πάρει πίσω έτσι...
doctorkostis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ζητα λεφτα με western union. Αποκλειεται να δεχτει.
black_rabBiT Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πού τους βρίσκεται δεν μπορώ να καταλάβω. Και όλα αυτά για να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο κωλοτηλέφωνο.
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτοί σε βρίσκουν όχι εσύ! Αλλά και πάλι ισχύει η απορία, που μας βρίσκουν??
Porg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι για πλάκα πες του στο κινητό έχει υπογράψει ο Φλωρινιώτης και ζήτα τα διπλά, ζήτα καμιά 600-700Ε να δούμε τι θα πει 2
Vintage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή η ιδέα σου, πολύ θα ήθελα ένα ελληνικό 419 eater . Αναμένω τη συνέχεια
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά μόνο και μόνο που είπε οτι θέλει να στείλει στην Νιγηρία το αντικείμενο αλλά μένει στον Καναδά σπάει μάτι η κομπίνα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να μου πει τι θέλει να κάνει αυτό που θέλει να αγοράσει, απλά να το πουλήσω θέλω και να πάρω τα λεφτά μου.
somebody:) Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 προσεχε μη σου χακαρει κανα mail μετα για εκδικηση :/
orck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ο κυριουλης δεν εχει Pay Pal και επιμενει μονο με τραπεζικο εμβασμα, ζηταει πληροφοριες λογαριασμου κλπ.Προσπαθω να σκεφτω τι σαχλαμαρα κανουν με τις τραπεζες.
daPro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι απορία..ας πουμε του δίνεις τον λογαριασμό σου τι πουστια μπορεί να σου κάνει? 1
bill999r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλος this is how they do it.....Παραθέτω ανάλογο περισατικό... Πριν λιγο καιρο εβαλα αγγελια για να πουλησω το synth που εχω.Οντως μετα απο 2 μερες ειχα email οτι καποιος ενδιαφερεται να το αγορασει και ετσι επικοινωνησα μαζι του μεσω email.Ο ενδιαφερομενος ελεγε οτι θα πληρωνε την τιμη που ειχα βαλει στην αγγελια συν τα μεταφορικα για την Νιγηρια.Παραλληλα μου ελεγε οτι το synth ηθελε να το κανει δωρο στον φιλο του και μου εδωσε και την διευθυνση για να το στειλω.Αυτος απο οτι μου ειπε μενει στον Καναδα για δουλειες και οτι θα επικοινωνουσε με την τραπεζα του για να καταθεσει τα λεφτα και ηθελε τον αριθμο του τραπεζικου λογαριασμου.Οντως τον εδωσα τον αριθμο που ειχα δημιουργησει την συγκεκριμενη μερα και μετα απο λιγη ωρα μου ηρθε μυνημα απο μια τραπεζα (Wells Fargo Bank) που ελεγε οτι εχουν μπει λεφτα στην συγκεκριμενη τραπεζα και οτι περιμεναν τον αριθμο της αποδειξης μεταφορας τον ΕΛΤΑ και θα γινοταν αυτοματη καταθεση στον λογαριασμο μου.Την επομενη ακριβως μερα το συσκευαζω και πηγαινω στο ταχυδρομειο για να κανω τις απαραιτητες διαδικασιες αποστολης.Κατα την διαρκεια που εδινα τα στοιχεια για την αποστολη του αντικειμενου μολις ο υπαλληλος ακουσε οτι ο προορισμος ηταν η Νιγηρια η ερωτηση του ηταν η εξης:"Θελεις σιγουρα να το στειλεις;Τον απανταω γιατι το λες αυτο.Και με λεει οτι η Νιγηρια βρισκεται στην ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ σε απατες και οτι στειλεις δεν τον γυριζουν πισω και ας εχει γινει λαθος.Και εαν δεν με πιστευεις παρε τα ΚΕΠ να στο επιβεβαιωσουν."Ετσι παγωσα την διαδικασια αποστολης και ενημερωσα τον ενδιαφερομενο οτι ακυρωνω την διαδικασια αποστολης.Αυτος εκνευρισμενος απαιτουσε να του στειλω τον αριθμο της αποδειξης και οταν του αρνηθηκα μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να παρει πισω τα λεφτα του απο την τραπεζα επειδη ελεγε οτι τα λεφτα ανηκαν τωρα σε εμενα και για τα παρει πισω ηθελε τα του στειλω INTERNATIONAL BANK TAX (Διεθνης Τραπεζικος Φορος????)Πηγα στην τραπεζα να δω τον λογαριασμο μου και ηταν αδειος.
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 βρες έναν ψευτικο λογαριασμο π.χ. από καμμια οργανωση/ δωρεες χαμογελο παιδιου να δεις ποσα γραμματα είναι το iban κτλ απλα στελνουν fake "αποδειξη"και σου λενε στειλτο μην αργεις στειλε την αποδειξη αποστολης και τα λεφτα θα φανουν αυριο σε σενα... στειλε σαν αποδειξη αποστολης το παρακατω tracking number . αντι για nz bale ng
Tenshi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ας του στείλει μήνυμα οτι ξαφνικά ανέβηκε το κόστος αποστολής...και ξανά μανά...και ξανά μανά.Να δούμε πόσο το θέλει το κινητό ο Νιγηριανός... 2
dimitrisOP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 πάρε μια κούτα βάλε 2-3 αλφαμπλοκ μεσα και στείλε την
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα