Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν παίδες πήρε το μάτι μου κανα 2 φορές σε μια γωνια του τοίχου μια μικρή σαυρούλα. δε πρόλαβα να κάνω κάτι οπότε λέω μήπως μπορώ να κάνω κάτι του τύπου να ψεκάσω όπως κάνουμε για τις κατσαρίδες. καμια ιδέα?

• Super Moderators
Δημοσ.

λοιπόν παίδες πήρε το μάτι μου κανα 2 φορές σε μια γωνια του τοίχου μια μικρή σαυρούλα. δε πρόλαβα να κάνω κάτι οπότε λέω μήπως μπορώ να κάνω κάτι του τύπου να ψεκάσω όπως κάνουμε για τις κατσαρίδες. καμια ιδέα?

Αν είναι ροζ ή τέλος πάντων κάτι σε ημιδιάφανο, δεν χρεάζεται να κάνεις τίποτα. Είναι άκακο και τρώει και τα μικρά έντομα, κουνούπια κλπ. 

• Like 3
Δημοσ.

Τέτοια;

_DSC3694b_HemidStefDum.jpg

Κάθε άλλο παρά ενοχλητικό είναι, αντιθέτως είναι χρήσιμο για το σπίτι αφού τρέφεται κυρίως με έντομα και αράχνες. 

• Like 4
Δημοσ.

Αν είναι ροζ ή τέλος πάντων κάτι σε ημιδιάφανο, δεν χρεάζεται να κάνεις τίποτα. Είναι άκακο και τρώει και τα μικρά έντομα, κουνούπια κλπ. 

+ότι είναι γούρι! :P

Δημοσ.

Ε καλά κι εγώ που το ήξερα μη νομίζεις ότι μου ήρθαν τίποτα λεφτά από τον ουρανό, είναι όπως με τον καφέ που χύνεται :P

• Like 2
Δημοσ.

Ε καλά κι εγώ που το ήξερα μη νομίζεις ότι μου ήρθαν τίποτα λεφτά από τον ουρανό, είναι όπως με τον καφέ που χύνεται :P

Εννοείς ότι κάνω μαλακία που τρέχω να πατήσω ότι σκατό βλέπω στο δρόμο; Δε θα γίνω πλούσιος;

• Like 5
Δημοσ.

Εννοείς ότι κάνω μαλακία που τρέχω να πατήσω ότι σκατό βλέπω στο δρόμο; Δε θα γίνω πλούσιος;

Είναι άλλη περίπτωση αυτή, πιο αξιόπιστη! :P

Δημοσ.

πω ρε φιλε κ χθες ηταν ενα στο δωμάτιο μου και προσπαθούσα να το κάνω να μπει σε ενα κουτάκι για να το βγάλω έξω μη κυκλοφορεί κ το πατήσω 

ηταν μικρό και δεν δοκίμασα να το πιάσω μη το λιώσω .. 

μου αρέσουν πολυ αυτά !
τελικά κάπως έκανε κ το έχασα απ τα μάτια μου (ημουν στα γόνατα κ ηταν μπροστά μου λολ)

πάντως ειναι όμορφα αυτά τα σαυράκια :P

Δημοσ.

πω ρε φιλε κ χθες ηταν ενα στο δωμάτιο μου και προσπαθούσα να το κάνω να μπει σε ενα κουτάκι για να το βγάλω έξω μη κυκλοφορεί κ το πατήσω 

ηταν μικρό και δεν δοκίμασα να το πιάσω μη το λιώσω .. 

μου αρέσουν πολυ αυτά !

τελικά κάπως έκανε κ το έχασα απ τα μάτια μου (ημουν στα γόνατα κ ηταν μπροστά μου λολ)

πάντως ειναι όμορφα αυτά τα σαυράκια :P

Αν και απεχθάνομαι τα ερπετά γενικά αυτά όντως μπορείς να τα πεις μέχρι και συμπαθητικά! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Όμορφα ξεομορφα μου είχαν διαλυσει κατι καροτα που είχα φυτέψει σε γλάστρες....έτρωγαν τα φυλλα κάθε βράδυ....

• Like 1
Δημοσ.

Όμορφα ξεομορφα μου είχαν διαλυσει κατι καροτα που είχα φυτέψει σε γλάστρες....έτρωγαν τα φυλλα κάθε βράδυ....

Σου φέρανε γούρι τουλάχιστον?? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...