Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα...Απο οτι μου εχει διδαξει η ιντερνετικη τσατικη εμπειρια μου ολα αυτα τα χρονια

αξιοπιστο τσατ με καμερες σε ελλαδα και εξωτερικο χωρις να πληρωνεις δεν υπαρχει.

Ακομα και στο zoo που εχει Lobby με καμερες και κει πρεπει να στειλεις sms για να μπεις ( lol ακου sms)

Aκομα και στα site του εξωτερικου ( chat και dating ) πρεπει να πληρωσεις για συνομιλησεις με καμερα

και αλλοιμονο αν ξερεις με τι ακριβως μιλας αν ειναι γυναικα αντρας η κατι ενδιαμεσο .

Ασε που ειναι κ γεματο Scammers.

2 Ερωτησεις και οποιος ξερει απανταει,ας αφησουμε την ελλαδα γιατι ξερω δεν υπαρχει.

1η..Υπαρχει site free του εξωτερικου που να μιλας Online με cam 

και να μην χρειαζεται να...ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ..?

2η...Yπαρχει Site σε στυλ Dating - γνωριμιων ( εξωτερικο παντα ) που μπορεις να γνωρισεις γυναικες   να ειναι free και να μην ειναι τοσο γεματο απο Scammers και FAKE Profiles?

YΓ..ακομα και στο omegle που ειναι απλό με cam και εκει για να συνομιλησεις μονο με γυναικες πρεπει να πληρωσεις,και εισαι " αναγκασμενος " να βλεπεις και τον καθε τελειωμενο να την παιζει αβερτα..κουβερτα

YΓ2..Πότε θα κυκλοφορησει το προγραμμα για αυτοματη μεταφραση σε βιντεοκληση και chat που ανακοινωσε το Skype?

* Σε ολα τα παραπανω δεν εννοω ( Πορνο Site) εννοω chat και sites dating γνωριμιων *

• Moderators
Δημοσ.

αν εισαι κουλμαν οπως εχεις βαλει για ονομα δεν χρειαζεσαι τετοια σελιδα αν δεν εισαι τοτε πρεπει να αλλαξεις ονομα!!

(σπανια απανταω ειρωνικα αλλα με ετρωγε οταν ειδα το ποστ και το oνομα :P )

• Like 1
Δημοσ.

YΓ..ακομα και στο omegle που ειναι απλό με cam και εκει για να συνομιλησεις μονο με γυναικες πρεπει να πληρωσεις,και εισαι " αναγκασμενος " να βλεπεις και τον καθε τελειωμενο να την παιζει αβερτα..κουβερτα

ενώ όταν το κάνεις εσύ δεν είσαι τελειωμένος.

εκτος αν θες να μας πεις ότι θες να συζητήσεις για την κρίση στην Ουκρανία.

α ρε κάψιμο στον κόσμο.

θες να τον παίξεις, θες και τζαμπέ.

οι μαλακίες πληρώνονται. δε το ξέρεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά με το μπαρδον αλλά ας απαντήσει κ κάποιος. Εκεί τρολ τρολ..εντάξει θέλει chat θα αναλύσουμε αν πρέπει ή δεν πρέπει..;

• Like 6
Δημοσ.

εγω ειχα μπει chatroulette με κάμερα αλλα μόνο το πουλί μου φαινόταν 
ηθελα να κόψω αντιδράσεις 
φυσικά δεν φαινόταν πρόσωπο !!
κ γενικά να προσέχεις ε , κυκλοφορούν ανώμαλοι 

• Like 24
  • Moderators
Δημοσ.

εγω ειχα μπει chatroulette με κάμερα αλλα μόνο το πουλί μου φαινόταν 

κ γενικά να προσέχεις ε , κυκλοφορούν ανώμαλοι 

θεος

• Like 7
Δημοσ.

Λοιπόν, σου έχω την λύση..... Αφού όπως λες για να τσατάρεις σαν ανθρωπας με Γυναικάκια πρέπει να πλερώ, ενώ οι αυνανιζόμενοι νέοι είναι πολλοί, γιατί δεν το γυρίζεις σε πισωκίνηση και έτσι θα έχεις αυτό που θέλεις χωρίς κόστος!!!!! Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Από sites με chat που να μπορείς να μιλήσεις με cum δεν γνωρίζω.

Αλλά επειδή έθιξες το θέμα με τους τελειωμένους τα fake profiles και τα scum στα dating sites, είχα μιλήσει με κάποιον που έχει ασχοληθεί με τα περισσότερα sites και όλα σχεδόν είναι μέσα τίγκα στα fake profiles. Μην το ψάχνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...