tutuyo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 6 hours ago, Nabuko said: Το παλιό το KIA Ceed δεν είναι? Μας έφυγε ο 11ος μικρός μήτσος? 😌 ναι ρε γμτ!Και τι θα κανουν οι γατουληδες?Πως θα περνανε το δρομο? 1
andreas-d Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, tutuyo είπε ναι ρε γμτ!Και τι θα κανουν οι γατουληδες?Πως θα περνανε το δρομο? Δεν υπάρχει λόγος!!
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Nabuko είπε Το παλιό το KIA Ceed δεν είναι? Μας έφυγε ο 11ος μικρός μήτσος? 😌 14 ώρες πριν, zio10 είπε Ούτε γω μπόρεσα να καταλάβω ποιο αμάξι είναι! Όμορφο πάντως, με ένα κλικ παραπάνω πείραγμα θα ξέφευγε για τα δικά μου γούστα. Kia Proceed 2008-2010. Στα 500.000km μπορεί και να το αλλάξω. 4
haris_216 Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ (επεξεργασμένο) Στις 4/10/2025 στις 2:02 ΠΜ, Mitsos_The_Great είπε Kia Proceed 2008-2010. Στα 500.000km μπορεί και να το αλλάξω. Μου άρεσε (μου αρέσει ακόμα για την ακρίβεια) και το είχα κοιτάξει πριν κάνα 5άρι χρόνια όταν κοιτούσα για μεταχειρισμένο αμάξι. Απλά δυστυχώς ήταν λίγο πίσω σαν ηλικία, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για everyday (και μοναδικό στην οικογένεια) αμάξι Επεξ/σία Τρίτη στις 05:37 μμ από haris_216
NovaLacertae Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 μμ Από πρόσφατο ταξίδι στην Πράγα. O.K. ... κανένα δεν είναι δικό μου... αλλά νομίζω αξίζουν μία θέση στο θέμα 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα