Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Durant vos premières années comme légionnaire, jusqu'au grade de caporal inclus (soit 2 à 4 ans), vous êtes habillé, nourri et logé gratuitement.

Salaire net de départ : 1280 € par mois (hors déduction mutuelle).

αν τα γαλλικά μου δε με απατούν

ειναι 15.360 το χρόνο και όχι 27.000

Τα γαλλικά σου δεν σε απατούν (βασικά τα δικά μου δεν ειναι καλά αλλά κατι καταλαβαίνω :P ) απλά είναι 1280 * 14 και όχι *12 δεν είμαστε στην Ελλάδα :P  και είναι αποτι βλέπω το βασικό μηνιάτικο πληρώνεσαι και αρκετά έξτρα επίσης εξαρτάται και απο το τάγμα που είσαι 

2jbus85.png

Πες το ρε φίλε, πως θες να πας στη λεγεώνα των ξένων για να αποκτήσεις εμπειρία στη μηχανοργάνωση.

Αφού δεν μπορώ να σου κρυφτώ ρε γαμώτο πως με ξεσκέπασες πάλι ρε συ... γίγαντας :P

Δημοσ.

υπάρχουν pmc που μπορούν να δώσουν πάνω απο 20000$ τον μήνα, αλλά δεν μπαίνεις έτσι. για αυτό σου λέω οτι τα λεφτά της λεγεώνας είναι λίγα για τις υπηρεσίες που προσφέρεις σε μάχιμο πόστο, αλλά έχεις προοπτική μετά απο 5-6 χρόνια να βγάλεις καλά λεφτά σε εταιρίες. ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό δυτικών και ευροπέων μισθοφόρων προέρχονται απο εκεί. 

Δημοσ.

wait what? απο που κι ως που ειναι *14 ? Ακριβώς, δεν είμαστε στην Ελλάδα, το 13ος 14ος μισθός είναι ελληνικό κουφέτο.

edit: και αυστριακο

Δημοσ.

wait what? απο που κι ως που ειναι *14 ? Ακριβώς, δεν είμαστε στην Ελλάδα, το 13ος 14ος μισθός είναι ελληνικό κουφέτο.

O πατέρας μου δουλεύει στην minimax της Γερμανίας και έχει 14ο μισθό ... τώρα γενικά τα συνδικαλιστικά για κάθε χώρα δεν τα ξέρω απλά ξέρω ότι υπάρχει και στην λεγεώνα αυτό και μου φαίνεται και λογικό μισθοφορικός στρατός μιας υπερδύναμης ειναι με επιχειρήσεις παγκοσμίου βεληνεκούς μεγάλης κλίμακας με ειδική υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και σκληραγώγηση δεν θα τους δίνουν ενα κομμάτι ψωμί... :P εξάλλου τα νούμερα φαίνονται και απο τον πιο πάνω πίνακα... ειναι απο την επίσημη σελίδα στα αγγλικά.

Δημοσ.

Ναί αλλά επίσης αναλαμβάνουν περιπολίες και οι Αμερικάνοι και τα ηνωμένα έθνη απο όσο ξέρω. (και μιας και δεν λέμε να αφήσουμε τα μισθολογικά αν εμπλακείς σε τέτοια επιχείρηση πληρώνεσαι αρκετά έξτρα) 

• Like 1
Δημοσ.

Πες το ρε φίλε, πως θες να πας στη λεγεώνα των ξένων για να αποκτήσεις εμπειρία στη μηχανοργάνωση.

Προγραμματιστές να φτιάξουν το νέο cod, ψάχνει. B)

• Like 1
Δημοσ.

Προγραμματιστές να φτιάξουν το νέο cod, ψάχνει. B)

Όχι αλλά ενα πολύ γαμάτο game φάση halflife2/last of us με λίγα στοιχεία COD θα μπορούσε να γίνει το Children of Men 2006 (συνιστώ να την δείτε btw) ολόκληρη η ταινία είναι σαν να βλέπεις cinematic απο πολύ καλό video game :P

DERAIL OFF PLEASE τώρα όμως... 

Δημοσ.

ε ναι γιατί όλη η υπόλοιπη συζήτηση είναι σοβαρή. :rolleyes:

Είναι υποκειμενικό το αν ειναι σοβαρή ή όχι (βασικά αντικειμενικά είναι σοβαρή απλά ο καθένας κάνει ό,τι σου σηκωθεί και εκλαμβάνει όπως θέλει τα πράγματα...)

το derail ειναι το αντώνυμο του ontopic όχι της σοβαρότητας πάντως και σίγουρα η πλειοψηφία των post ειναι on topic μιας και μιλάμε για την λεγεώνα (άσχετα αν εστιάζουμε στο λιγότερο ενδιαφέρον κομμάτι -τα λεφτά- μέχρις ότου έρθει κάποιος να προσθέσει κάποιο πραγματικά ενδιαφέρον ποστ)

Δημοσ.

Σε αποκάλεσα troll για αυτόν ακριβώς τον λόγο... γιατι δεν συμβαίνει τιποτα απο αυτά που περιγράφεις μάλλον τους μπερδεύεις με κάτι άλλο.. τουλάχιστον δεν το ξέρω εγώ (και μέχρι στιγμής όσο αφορά τις επιχειρησιακές εμπλοκές τους το έχω ψάξει κάμποσο το θέμα αν ξέρεις κάτι παραπάνω πές μας)

Και ευτυχώς δεν πλησιάζω ακόμη τα 35 :D απλά είπα ότι ίσως θα το σκεφτόμουνα ΑΝΝ και αυτό μεταξύ σοβαρού και αστείου το έγραψα...

Το πως με αποκάλεσες βαραίνει αναλόγως με το ποιος είσαι. Και για να είμαι δίκαιος, δεν ξέρω ποιος είσαι οπότε γιατί να είμαι προκατειλημμένος; Ξέρω μόνο τι επέλεξες να αναφέρεις και τι να παραλήψεις.

Η Γαλλία δεν έχει γνωρίσει στρατιωτική επίθεση μετά το '44.

Οποιαδήποτε στρατιωτική "παρέμβαση" από εκεί και πέρα, είναι καθαρά μιλιταριστική σκοπιμότητα και οποιοσδήποτε ψήνεται να παρέχει τέτοιες "υπηρεσίες" για να "τρώει καλά" και να "έχει άδειες" είναι άνδρας του χειρότερου φυράματος και δολοφόνος με πολιτική κάλυψη.

Ακόμα και αν αστειευόσουν (που δεν έχω λόγο να δυσπιστώ αφού το λες) το ότι εξετάζεις / μαθαίνεις για μια τέτοια δουλειά με όρους "ωραρίου" και "εμπειρίας", δεν σε τιμά.

Από εκεί και πέρα ξαναπες με troll αν θέλεις. Και αν προλαβαίνεις μου απαντάς και στο αν σε αδικώ κάπου...

• Like 5
Δημοσ.

Στα πλοία είναι ιδιώτες, δεν ξέρω αν η λεγεώνα πάει σε όσα έχουν γαλλική σημαία αλλά δεν νομίζω

πάνε αρκετά συχνά όταν το πρόβλημα δεν λύνεται με πίδακες νερού και κλειδαμπαρωμα του προσωπικού στα αμπάρια και φυσικά όταν το φορτίο ειναι πολύ hot ή αξίζει πολλά λεφτά. εν ολίγοις καταλήγει είτε σε άτακτη φυγή των πειρατών είτε σε εμπλοκή και τερματισμό της ζωής τους... :/

Το πως με αποκάλεσες βαραίνει αναλόγως με το ποιος είσαι. Και για να είμαι δίκαιος, δεν ξέρω ποιος είσαι οπότε γιατί να είμαι προκατειλημμένος;

Ξέρω μόνο τι επέλεξες να αναφέρεις και τι να παραλήψεις.

Η Γαλλία δεν έχει γνωρίσει στρατιωτική επίθεση μετά το '44.

Οποιαδήποτε στρατιωτική "παρέμβαση" από εκεί και πέρα, είναι καθαρά μιλιταριστική σκοπιμότητα και οποιοσδήποτε ψήνεται να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες για να "τρώει καλά" και να "έχει άδειες" είναι άνδρας του χειρότερου φυράματος και δολοφόνος με πολιτική κάλυψη.

Ακόμα και αν αστειευόσουν (που δεν έχω λόγο να δυσπιστώ αφού το λες) το ότι εξετάζεις / μαθαίνεις για μια τέτοια δουλειά με όρους "ωραρίου" και "εμπειρίας", δεν σε τιμά.

Από εκεί και πέρα ξαναπες με troll αν θέλεις και προλαβαίνεις μου απαντάς στο αν σε αδικώ.

όχι είδες που τελικά δεν ξέρεις αυτά τα κάνουν οι PMC ....

η γαλλία έχει και αποικίες επίσης οι σύμμαχες χώρες της το ίδιο (Αγγλία, Ισπανία κτλ)  εμπλέκονται μόνο σε πολέμους αυτών των κρατών και σε διασώσεις αμάχων ή πχ πλοίων απο πειρατές όπως είπαμε πιο πάνω (πράγμα που κάνουν και οι υπόλοιποι επίσημοι στρατοί όπως αυτός των ηνωμένων εθνών και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι ) 

για περισσότερα:  http://foreignlegion.info/history/

Δημοσ.

μα και οι ιδιώτες έχουν όπλα

έπειτα δεν έχουν κανένα λόγο να μπουν ασφάλεια στο πλοίο, εκτός και αν το κάνουν μόνο σε όσα έχουν γαλλική σημαία

έχει τα δίκαι του ο caution, τώρα με τους τζιχαντιστές η γαλλία θα στείλει τη λεγεώνα

σου πάει η καρδιά να πολεμήσεις έναν λαό που προσπαθεί να επαναστατήσει;

στο κάτω κάτω τι δουλειά έχεις εκεί;σε πείραξαν εσένα και σε νοίαζει;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...