CountRaven Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις κυκλοφόρησε το 5ο, επετειακό (ναι, σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι!) τεύχος του περιοδικού Retro Planet, με ανανεωμένη ύλη και, κυρίως, φρέσκια και ανανεωμένη εμφάνιση!Το τεύχος είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην Amiga και περιέχει μεταξύ άλλων: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Νίκο Ανερούση, τον άνθρωπο πίσω από τα θρυλικά Tomahawk & Pacman Joysticks (και όχι μόνο), θέμα για Amiga hardware μόντες. Αφιέρωμα για το Vaporware στην Amiga, ότι project ανακοινώθηκε χωρίς φόβο και πάθος μα έμεινε στα χαρτιά, υπάρχει σε αυτό το άρθρο. Για επιδόρπιο σας έχουμε το special review του Jim Power ενός από τα πλέον εθιστικά arcade / platform για Amiga.Οι μόνιμες στήλες μας υπάρχουν στην κανονική τους ροή -παρόλο τον Amiga χαρακτήρα του τεύχους- και μάλιστα έχουν προστεθεί και κάποιες καινούριες. Όπως για παράδειγμα η στήλη για νέα 8 & 16 bit παιχνίδια.Για να το αποκτήσετε μπείτε στο http://www.retroplanet.grή στείλτε email στο amigaplanetgreece AT gmail DOT com αναγράφοντας τον αριθμό των τευχών που θέλετε καθώς και τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις λάβουμε μήνυμα σας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διαδικασία αποστολής ανάλογα με το πόσα τεύχη θέλετε. Το τεύχος μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.Δεν είναι δυνατή η αποστολή με courier αλλά και ούτε η απλή αποστολή ΕΛΤΑ (χωρίς αντικαταβολή) με προκαταβολική κατάθεση/πληρωμή του ποσού. Δεν είναι δυνατή η χρήση Paypal, παρά μόνο για τους πελάτες εξωτερικού.Στα emails για παραγγελίες παρακαλούμε να αναγράφετε καθαρά, με ελληνικούς χαρακτήρες, τα πλήρη στοιχεία αποστολής καθώς με copy/paste αυτών που εσείς μας γράφετε φτιάχνονται οι ετικέτες για το ταχυδρομείο. 2
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Στειλτε ενα μηνυμα σε καποιον μοντ να αλλαξει τον τιτλο του θεματος , εκτος και αν ειστε τοσο μπροστα σαν περιοδικο ... 3
redhotstef Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 μπρος (2015) πισω (ρετρο) που λεει και ο ποποτας.. 2
clemenza Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά respect για το εξαιρετικό αποτέλεσμα - κι αφήστε τους άλλους να εστιάζουν στον τίτλο του thread χωρίς να τους κάνει κάτι άλλο εντύπωση αφού, απ' ότι φαίνεται, περιοδικό μπορεί να βγάλει ο καθένας...
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά respect για το εξαιρετικό αποτέλεσμα - κι αφήστε τους άλλους να εστιάζουν στον τίτλο του thread χωρίς να τους κάνει κάτι άλλο εντύπωση αφού, απ' ότι φαίνεται, περιοδικό μπορεί να βγάλει ο καθένας... δεν εγραψα κακοπροαιρετα το πρωτο μου μηνυμα , για καλο , για να διορθωθει ο τιτλος το εστειλα ! βεβαια τωρα μετανιωνω και που ασχοληθηκα , δεν αξιζει ουτε καν αντε γεια 3
clemenza Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εγραψα κακοπροαιρετα το πρωτο μου μηνυμα , για καλο , για να διορθωθει ο τιτλος το εστειλα ! βεβαια τωρα μετανιωνω και που ασχοληθηκα , δεν αξιζει ουτε καν αντε γεια Σαφώς, έχεις απόλυτο δίκιο, δεν άξιζε που ασχολήθηκες. Μείνε καλύτερα στα δικά σου δημιουργήματα τα οποία προφανώς, θα είναι περισσότερα και πολύ πιο αξιόλογα...
black_rabBiT Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Κανα εξπορτ σε pdf παιζει; Ετσι για την φαση.
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Και μόνο που θυμίζει pixel μου αρέσει! Καλή συνέχεια!
haris_216 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Και μόνο που θυμίζει pixel μου αρέσει! Καλή συνέχεια! Εμένα ακριβώς αυτό είναι που δεν μου αρέσει, αφού δεν είναι "Pixel". Βέβαια αυτό σε καμιά περίπτωση δεν υποβαθμίζει την πολύ όμορφη προσπάθεια στην οποία εύχομαι καλή συνέχεια
nvel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Και μόνο που θυμίζει pixel μου αρέσει! Καλή συνέχεια! εμένα μου θυμίζει το time
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα ακριβώς αυτό είναι που δεν μου αρέσει, αφού δεν είναι "Pixel". Βέβαια αυτό σε καμιά περίπτωση δεν υποβαθμίζει την πολύ όμορφη προσπάθεια στην οποία εύχομαι καλή συνέχεια Δεν έχω διαβάσει το περιοδικό των παιδιών, απλά μου θύμισε το pixel και το συμπάθησα εμένα μου θυμίζει το time
nvel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πριν το pixel που το διάβαζα από το 1984 υπήρχε αυτό το layout στο time το τέλος της δεκαετίας του '70 1
haris_216 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσως τότε και το "Pixel" να "έκλεψε" την ιδέα του "Time". Αλλά τουλάχιστον έβαλε και την δική του πινελιά με τη μορφή της ιδιαίτερης γραμματοσειράς του τίτλου. Το "Retro Planet" δυστυχώς (για μένα) κοπιάρησε το εξώφυλλο τελείως (πιο τελείως δε γίνεται). Και αν και στην περιγραφή του 1ου τεύχους πέρσι αναφέρει "Το AmigaPlanet παρουσιάζει το 1ο τεύχος του RETRO PLANET, εμπνευσμένο εικαστικά από το παλιό καλό Pixel και με αντίστοιχη retro θεματολογία." εδώ εγώ δεν βλέπω κάποια εικαστική έμπνευση, τουλάχιστον ως προς το εξώφυλλο, αλλά μια απλή αντιγραφή. Το "έμπνευση" σημαίνει κυριολεκτικά μια "δημιουργική σύλληψη". Δηλαδή μια ιδέα που σου δημιουργείται στο κεφάλι. Ακόμα και αν αυτή η ιδέα δεν είναι καινούργια, για να θεωρηθεί "εμπνευση από..." θα πρέπει κάποιος να πάρει την ιδέα και να την πάει παραπέρα. Θέλω να επαναλάβω ότι σε καμιά περίπτωση τα σχόλιά μου δεν έχουν πρόθεση να μηδενήσουν/ακυρώσουν την όμορφη αυτή προσπάθεια. Απλά επειδή ακριβώς αυτή η προσπάθεια δείχνει αξιόλογη από μόνη της θεωρώ κρίμα ότι επέλχθηκε να "ντυθεί" με δόξα που δεν της ανήκει. 2
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πριν το pixel που το διάβαζα από το 1984 υπήρχε αυτό το layout στο time το τέλος της δεκαετίας του '70 Ωραίος, έχεις δίκιο! Τώρα πρέπει να βρούμε ποιον αντέγραψε το time!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα