Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,είμαι απόφοιτος πολυτεχνείου και επειδή σκέφτομαι πλέον από εδώ και πέρα  τι επιλογές έχω θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται να κάνω ώστε να έχω τη δυνατότητα να διδάξω σαν μαθηματικός ή φυσικός.Λογικά σε φροντιστήρια μιας και στο δημόσιο δε γίνονται προσλήψεις,ούτε και με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το Πολυτεχνείο <<μπαίνει στα χωράφια>> των Θετικών Επιστημών. Πως θα τους φαινόταν αν πήγαιναν οι Μαθηματικοί-Φυσικοί κτλ να κάνουν Στατικά και άλλα που κάνουν οι του Πολυτεχνείου. No Offence.

• Like 1
Δημοσ.

Οι πολυτεχνειάδες όπως λένε και οι ίδιοι μπορούν να κάνουν τα πάντα και κάνουν τα πάντα, γιατί σου κάνει εντύπωση;

Μετά ακολουθούν οι μαθηματικοί

Δημοσ.

Δεν είναι οτι μου κάνει εντύπωση. Αφού δεν υπάρχει κάποιος φορέας Θετικών Επιστημών όπου να προστατεύσει τα δικαιώματα των θετικών επιστημόνων καλά κάνουν. Γκρινιάζω αλλά με λόγο :)

• Like 1
Δημοσ.

Πίστευα ότι κάποιος θα άλλαζε το θέμα της συζήτησης μετά από καμιά 10αριά απαντήσεις.Τελικά το αλλάξατε στη δεύτερη απάντηση.Να το διαγράψω εγώ αυτό το θέμα ή κάποιος διαχειριστής κάνει αυτή τη δουλειά?Άλλο ρωτάει ο ένας άλλο απαντάει ο άλλος.Στην τελική φτιάξε άλλο δικό σου θέμα με το θέμα που θέλεις να συζητήσεις εσύ.Τέσπα ζητάω από κάποιον διαχειριστή να το διαγράψει,δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να προκύψουν απαντήσεις πάνω στο θέμα που άνοιξα.

Δημοσ.

Οι πολυτεχνειάδες όπως λένε και οι ίδιοι μπορούν να κάνουν τα πάντα και κάνουν τα πάντα, γιατί σου κάνει εντύπωση;

Μετά ακολουθούν οι μαθηματικοί

Δεν είναι οτι μου κάνει εντύπωση. Αφού δεν υπάρχει κάποιος φορέας Θετικών Επιστημών όπου να προστατεύσει τα δικαιώματα των θετικών επιστημόνων καλά κάνουν. Γκρινιάζω αλλά με λόγο :)

Οι Σεμφε τρώνε τη δουλειά των μαθηματικοφυσικών, οι χημικοί μηχανικοί των χημικών. Κατάργηση τώρα και απέλαση!

Ποίοι είναι αυτοί οι τραχανοπλαγιάδες/πουθενάδες/πολυτεχνειάδες που κατεβαίνουν σαν τα ορκ στην αγορά εργασίας?

Δημοσ.

Οι Σεμφε τρώνε τη δουλειά των μαθηματικοφυσικών, οι χημικοί μηχανικοί των χημικών. Κατάργηση τώρα και απέλαση!

Ποίοι είναι αυτοί οι τραχανοπλαγιάδες/πουθενάδες/πολυτεχνειάδες που κατεβαίνουν σαν τα ορκ στην αγορά εργασίας?

Δεν φταίνε οι πολυτεχνίτες...

Οι θετικοί φταίνε που αφενός δεν διεκδικούν να ονομάζεται επιστήμη ό,τι πραγματικά είναι επιστήμη (4ς κλάδοι δηλαδή) και αφετέρου επειδή το επίπεδο γνώσης των επιστημόνων/θετικών που μόλις αποφοίτησαν σε σχέση με το αντίστοιχο μέγεθος των τεχνολόγων/μηχανικών είναι κατώτερο (και όταν δεν είναι, δεν ξέρουν να εφαρμόσουν αυτά που γνωρίζουν). 

Δημοσ.

οι πολυτεχνίτες συνήθως διδάσκουν μαθήματα της ειδικότητας τους σε επαλ και όχι μαθηματικά και φυσική

οπότε δες πόσοι είναι στους πίνακες με προυπηρεσία

http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_2014/20140917/index.html

του πολυτεχνείου είναι οι ειδικότητες πε12.01, πε12.04, πε12.05, πε12.06, πε12.08 και πε12.13(αυτοί είναι μηχανικοί περιβάλλοντος μαζί με περιβαλλοντολόγους)

επίσης είναι και οι πίνακες αυτών χωρίς προυπηρεσία

http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_zero_2014/20140917/index.html

βέβαια από το 2010 κλείδωσαν οι πίνακες και δεν μετράει η προυπηρεσία οπότε δεν μπορείς να δεις ποια είναι η πραγματική προυπηρεσία των ατόμων

τώρα είπαν ότι θα τους ξεκλειδώσουν αλλά από το 2012 και μετά

και την ασπαιτέ να κάνεις δεν ξέρω αν έχεις πιθανότητες

γενικά τα έχουν κάνει μην πω τι εκεί στο υπουργείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...