Antwni Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ^Το παραπάνω. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις και σαπουνάδα στην αλυσίδα.Υπερβολή νομίζω 1
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ειναι οντως φασαρια να καθεσαι να πλενεις με σαπουναδα την αλυσιδα + οτι δεν κανει καμια διαφορα απο το να της ριξεις με το πιεστικο.... Επισης ξεχασα να αναφερω πριν, μετα το πλυσιμο, στεγνωμα, γρασαρισμα κλπ, του περναω και ενα κερι και γινεται ολοκαινουργιο... Tip: αμα πατε σε λασπες κλπ, και μετα το κανετε μπανακι, καθαριστε πολυ καλα τους πισω δισκους ενδιαμεσα, παει και κολλαει εκει η λασπη με μικρα πετραδακια και τα γ.....αει τη μανα. 1
akis_supernatural Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 τελικα βρεθηκε ideal trial του 2014 ολοκαινουργιο στα 200 ευρω!! τι λεει σαν ποδηλατο? το θελω για βολτες στην πολη σχετικα μεγαλες αποστασεις 1 φορα το μηνα και το καλοκαιρι που πηγαινω χωριο να αντεχει λιγο offroad... θα το παρω με την προοπτικη να το κρατησω χρονια...
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Tιμιο ποδηλατο, καλη τιμη.... Λογικα φοραει αυτα πανω του http://www.idealbikes.net/?section=2419&language=el_GR&itemid1494=2430&detail1494=1 Για βολτες στην πολη καλο ειναι, οχι βεβαια για ταρζανιες,..... Offroad να φανταστω εννοεις τον απλο πατημενο χωματοδρομο, γιατι αν εννοεις κατι αλλο τοτε δεν....... Οσο για τα χρονια...... αμα του συμπεριφερεσαι σωστα(service) , τοτε και εκεινο θα σου συμπεριφερθει σωστα...... υ.γ Η αναρτηση ειναι κουκουρουκου, αν εχει αυτη που παρεθεσα ποιο πανω, μην περιμενεις πολλα
akis_supernatural Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Tιμιο ποδηλατο, καλη τιμη.... Λογικα φοραει αυτα πανω του http://www.idealbikes.net/?section=2419&language=el_GR&itemid1494=2430&detail1494=1 Για βολτες στην πολη καλο ειναι, οχι βεβαια για ταρζανιες,..... Offroad να φανταστω εννοεις τον απλο πατημενο χωματοδρομο, γιατι αν εννοεις κατι αλλο τοτε δεν....... Οσο για τα χρονια...... αμα του συμπεριφερεσαι σωστα(service) , τοτε και εκεινο θα σου συμπεριφερθει σωστα...... υ.γ Η αναρτηση ειναι κουκουρουκου, αν εχει αυτη που παρεθεσα ποιο πανω, μην περιμενεις πολλα ναι αυτο ειναι.... ναι απλο χωματοδρομο.... κοιταξε απλα θελω ενα ποδηλατο καλο με καλα περιφερειακα να μην εχω προβληματα και νομιζω οτι ειναι καλο.... τωρα οσων αφορα την αναρτηση τι εννοεις?
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομιζω να εχεις θεματα σε απλο χωματοδρομο. Περιφερειακα, ειναι απλα, δεν ειναι τιποτα εξαιρετικα. Θελω να πιστευω οτι θα σε κρατησουν αμα το κανεις απλη χρηση. Για την αναρτηση εννοουσα οτι ειναι ενα απλο κομματι σιδερο, καλυτερα να ειχε ενα απλο πιρουνι, θα ηταν πιο ελαφρυ το ποδηλατο. Καλες βολτες ευχομαι φιλε μου, και να το ευχαριστηθεις...... (και οχι ταρζανιες με αυτο )
Mitsos_The_Great Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Παρατήρησα ότι σε ταχύτητα 1 στο μπροστινό δίσκο και 1 στο πίσω δίσκο (κασσέτα) βρίσκει το κάτω μέρος του πίσω ντεραγιέ επάνω στον τροχό (ακτίνες). Μπορώ να το ρυθμίσω με τις βιδούλες που υπάρχουν επάνω; Εάν ναί, τι ακριβώς να πειράξω (High ή Low) ;
akis_supernatural Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 παιδια κοιταξτε μια αυτο! http://www.sportsdirect.com/muddyfox-tempo-hybrid-bike-933104?colcode=93310444 ημουν ετοιμος να παω να παρω το trial αλλα αυτο μου φαινεται πολυ καλυτερο!!! και στα περιφερειακα!!! τι λετε?
Unabomber Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 <p>παιδια κοιταξτε μια αυτο! <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.sportsdirect.com/muddyfox-tempo-hybrid-bike-933104?colcode=93310444'>http://www.sportsdirect.com/muddyfox-tempo-hybrid-bike-933104?colcode=93310444</a> ημουν ετοιμος να παω να παρω το trial αλλα αυτο μου φαινεται πολυ καλυτερο!!! και στα περιφερειακα!!! τι λετε?</p> 40mm fork? χαχαχαχα.... Επισης εχω οδηγησει αρκετα muddyfox εδω στο Λονδινο δεν λενε κατι τι ιδιαιτερο..... Οσο για τα περιφεριεακα , tourney-acera-promax ειναι τα ιδια ακριβως με αλλο ονομα..... Οποτε μην μπερδευεστε με τα ονοματα. Πανε στο αρχικο trial που ειπες και θα εχεις και εγγυηση ελληνικη αν τυχον παθει κατι.... Το sportsdirect ειναι τυπου πρακτικερ στην Ελλαδα. Sent from my iPad Air using Insomnia
akis_supernatural Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 40mm fork? χαχαχαχα.... Επισης εχω οδηγησει αρκετα muddyfox εδω στο Λονδινο δεν λενε κατι τι ιδιαιτερο..... Οσο για τα περιφεριεακα , tourney-acera-promax ειναι τα ιδια ακριβως με αλλο ονομα..... Οποτε μην μπερδευεστε με τα ονοματα. Πανε στο αρχικο trial που ειπες και θα εχεις και εγγυηση ελληνικη αν τυχον παθει κατι.... Το sportsdirect ειναι τυπου πρακτικερ στην Ελλαδα. Sent from my iPad Air using Insomnia απλα μου αρεσε και σαν σκελετος (αλουμινιο) και εχει και καλα περιφερειακα..... 40 mm εχει γιατι δεν ειναι mountain bike και φανταζομαι θα πηγαινει καλυτερα στο δρομο..... γιαυτο με εβαλε στο τριπακι να το ψαξω λιγο...
Unabomber Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 40mm fork? χαχαχαχα.... Επισης εχω οδηγησει αρκετα muddyfox εδω στο Λονδινο δεν λενε κατι τι ιδιαιτερο..... Οσο για τα περιφεριεακα , tourney-acera-promax ειναι τα ιδια ακριβως με αλλο ονομα..... Οποτε μην μπερδευεστε με τα ονοματα. Πανε στο αρχικο trial που ειπες και θα εχεις και εγγυηση ελληνικη αν τυχον παθει κατι.... Το sportsdirect ειναι τυπου πρακτικερ στην Ελλαδα. Sent from my iPad Air using Insomnia απλα μου αρεσε και σαν σκελετος (αλουμινιο) και εχει και καλα περιφερειακα..... 40 mm εχει γιατι δεν ειναι mountain bike και φανταζομαι θα πηγαινει καλυτερα στο δρομο..... γιαυτο με εβαλε στο τριπακι να το ψαξω λιγο... 14 kg ποδηλατο δεν το λες οτι εχει καλο σκελετο...... Ειναι hybrid αλουμινιο.... Οποτε μισο σιδερο μισο αλουμινιο...Το trial εχει T6 aluminum απο οτι θυμαμαι,Επισης για τα περιφεριεακα σου ειπα τι γινεται... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ TRIAL....... εχει τα ιδια...Sent from my iPad Air using Insomnia
akis_supernatural Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 14 kg δεν ειναι το ποδηλατο ειναι φουλ πακεταρισμενο τοσο.... τεσπα για το ideal θα παω απλα ειδα μια εναλλακτικη...
Mitsos_The_Great Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Όταν υπάρχει τζόγος μετά από μερικά Km στον πίσω τροχό που μπορεί να οφείλεται; Μήπως φταίει ο "ταλαιπωρημένος" τροχός (δείτε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/542330-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-video-tutorials-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF/page-5?do=findComment&comment=53529371). Το έχω σφύξει και μετά από μερικά Km "παίζει" πάλι. Μεσαία τριβή κτλ. ελέγχθηκαν και δεν έχουν πρόβλημα. Με αλλαγή τροχού θα λυθεί το πρόβλημα;
akis_supernatural Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 τελικα πηρα το ideal freeder! πολυ καλο και ποιοτικο μου φανηκε!! εχω ενα θεμα τωρα..... ρυθμισαμε τη σελα ωστε να μη λυγιζουν τα γοντα και πραγματι με βολευει πολυ το θεμα μου ειναι ομως οταν σταματαω δε φτανω να πατησω καλα κατω και παραλιγο να σκοτωθω... χχααχχααχ υπαρχει καποια τεχνικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα