Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ήμουν έτοιμος για την αγορά του έν λόγω ssd (120gb) και μετά τα τελευταία γεγονότα στρέφομαι άλλου μόνο που δεν ξέρω που.για πείτε καμία γνώμη σε αυτά τα λεφτά (~75)

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε?!

Δες εδώ Προσοχή !!! Bug στους SAMSUNG SSD 840 και 840 EVO

Για τον Intel 520 ποια η γνώμη σου/σας?

Για τον συγκεκριμένο intel δεν εχω άποψη αλλα ο προηγούμενος ssd intel που ειχα μέχρι και τώρα που τον άλλαξα για τον samsung ειναι super κανένα πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ήμουν έτοιμος για την αγορά του έν λόγω ssd (120gb) και μετά τα τελευταία γεγονότα στρέφομαι άλλου μόνο που δεν ξέρω που.για πείτε καμία γνώμη σε αυτά τα λεφτά (~75)

PLEXTOR  λέγεται αυτό που  ζητάς !!!! Ότι καλύτερο.

http://www.e-shop.gr/plextor-px-128m6s-128gb-25-ssd-sata3-retail-p-PER.325668

Ο 520 είναι από τα αργά ssd, για αυτό και ο κόσμος έτρεχε στον 840 evo .

Δημοσ.

μετα το καλο που εκανε η samsung με τον 840evo οι τιμες πεφτουνε καθημερινα.μπορει καποιος να παρει τον intel 128GB με 60ευρα

Δημοσ.

PLEXTOR λέγεται αυτό που ζητάς !!!! Ότι καλύτερο.

http://www.e-shop.gr/plextor-px-128m6s-128gb-25-ssd-sata3-retail-p-PER.325668

Ο 520 είναι από τα αργά ssd, για αυτό και ο κόσμος έτρεχε στον 840 evo .

Μια χαρα αυτος που μου προτεινεις αλλα και 85€ ειναι μια σοβαρη διαφορα και δεν ξερω αν αξιζει.

Πληροφοριακα εχω τον Sandisk extreme στο δευτερο pc και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και απο οτι ειδα ο intel κυμαινεται στις ιδιες ταχυτητες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τον Samsung 840 evo τι?

Σιγά ρε παιδιά !!!!

Λες και ήρθε η καταστροφή μετά την αποκάλυψη των κουσουριών αυτής της μπακατέλας.

Υπάρχουν τόσοι άλλοι δίσκοι για να επιλέξει κανείς.

Μην ακούς την γνώμη κανενός (ο καθένας νομίζει ότι ο καλύτερος είναι ο δίσκος που έχει αγοράσει αυτός), αλλά να διαβάσεις reviews και συγκρίσεις από αξιόπιστα περιοδικά και sites πριν αποφασίσεις.

Τουλάχιστον η άποψη των περιοδικών και των ειδικών sites βασίζεται σε πραγματοποίηση ελέγχων με συγκεκριμένες διαδικασίες και όχι στην προσωπική γνώμη του κάθε wanabe ειδικού.

Και σε τελευταία ανάλυση, να ξέρεις ότι οι διαφορές μεταξύ των SSD της ίδιας τιμής είναι τόσο μικρές, που εσύ δεν θα καταλάβεις καμιά ουσιαστική διαφορά στην καθημερινή λειτουργία του υπολογιστή σου.

Εγώ ψάχνω πάντα για προσφορές και αγοράζω το φθηνότερο.

Επεξ/σία από Euclides
  • Like 2
Δημοσ.

καλα και χρυσά τα περιοδικά και τα sites αλλα καμία φορά ακόμα καλύτερα να διαβάζεις τις απόψεις και τις εμπειρίες των χρηστών...

Δημοσ.

καλα και χρυσά τα περιοδικά και τα sites αλλα καμία φορά ακόμα καλύτερα να διαβάζεις τις απόψεις και τις εμπειρίες των χρηστών...

Οι οποίες είναι καθαρά προσωπικές και συνήθως ο καθένας νομίζει ότι αυτό που αγόρασε είναι και το καλύτερο, εφόσον συνήθως δεν έχει μέτρο σύγκρισης.

Δες μέτρηση SSD των 52€, με 16.000Gb εγγραφές, 40.000Gb αναγνώσεις και 7.000 ώρες λειτουργίας.

Πόσο καλύτερος δηλαδή είναι ένας SSD με διπλάσια τιμή?

post-294072-0-46926200-1411731667_thumb.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...