Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μιας και όπως έγραψα εχθές θα προβώ σε αγορα νέου pc αφού το δικό μου τα έφτυσε. Ομως θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας αν γινεται κατι ώστε να το φτιάξω και το δώσω στα μικρά μου τα αδέρφια. Το μηχάνημα δεν ανοιγει καθόλου. Οταν πατάω το on στο τροφοδοτικο το λαμπακι της μητρικης αναβοσβηνει. Δηλαδή δεν ειναι συνέχεια αναμμενο το πράσινο αλλα τρεμοπαιζει. Οταν πατάω για να ανοίξει δεν γυρνάνε ούτε τα fan απο τη ψυκτρα ούτε τιποτα. Το μηχάνημα ειναι ένας quad core q6600 intel και η μητρικη asus. Δηλαδή socket 775. Μπορει να ειναι το τροφοδοτικο; Άλλαξα και μπαταρια στην μητρικη αλλα τιποτα. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ο πιο απλός τρόπος είναι με δανεικό όπως σου είπαν παραπάνω. Αλλά αν δεν έχεις διαθέσιμο...

Βγάλε το τροφοδοτικό εκτός κουτιού , βραχυκύκλωσε μαύρο πράσινο, με ένα συνδετήρα, βάλτο στη πρίζα. Αν δεν γυρίζει ο ανεμιστήρας του τότε ειναι  είναι για πέταμα. Αν γυρίζει δεν σημαίνει ότι είναι καλό υποχρεωτικά αλλά θέλει μέτρηση.http://www.youtube.com/watch?v=6xLy8rZRjU8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...