Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα κινητό, παλιό 10ετίας motorola, και παίρνει καποιος/α (??) συχνά, όχι με απόκρυψη, δηλ φαινεται ο αριθμος. εχω στο κινητό whats up. Γίνεται να κάπως να μπλοκάρουμε το συγκεκριμένο αριθμό;
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Cosmote έχεις; Ψάξε στο ίντερνετ η ρώτα και τηλεφωνικά για φραγή συγκεκριμένου αριθμού. Εγώ δυστυχώς που είμαι με wind δεν έχω προς συγκεκριμένο αριθμό αλλά μόνο γενική φραγή. Έχω και εγώ παλιό κινητό όπως το δικό σου.
somebody:) Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 απο την cosmote δεν μπορουν να κανουν κατι αλλα ορισμενα κινητα εχουν λιστα αγνοησης. επιλεγεις τον αριθμο που θες και οταν σε καλει φαινεται κατειλημμενο.
Johny Q Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 απο την cosmote δεν μπορουν να κανουν κατι Είσαι σίγουρος; Νόμιζα ότι μέσω παρόχου λύνεται αυτό το ζήτημα.
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Οι πάροχοι μπλοκάρουν μόνο αποκρύψεις αν θες, δε νομίζω πως μπλοκάρουν μεμονωμένα νούμερα.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εμενα ετσι μου ειχε πει η κοσμοτε, οτι δεν το κανουν.
manzana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Οι πάροχοι κινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν φραγή εισερχομένων για όλες τις κλήσεις και όχι μεμονωμένα για έναν αριθμό ή συγκεκριμένους αριθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα