Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο πρώτος επέμενε οτι το γάλα της γυναίκας ειναι διατροφικά μπόμπα για να το πίνουμε και οτι θα έπρεπε να το κυνηγάμε σε καθε ευκαιρία

τι ευκαιρια ακριβως ?  :fear:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι εννοείτε, πως να βρεις τέτοιο γάλα;

Wet nurses υπάρχουν από την αρχαιότητα. Τώρα αν κάνει καλό αυτό το γάλα, ή οποιοδήποτε γάλα, έχει απαντηθεί από την διατροφολογία / ιατρική εδώ και χρόνια...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι για σας με το γυμναστήριο. Έχει υψηλή λακτόζη και όχι πρωτεΐνες που θέλετε εσείς. Από βιταμίνες καλά πάει άλλα όπως και να χει είναι για τα μωρά

ωραία , θα του το πω αυριο να τον ταπώσω  ;) 

Κανόνισε να σε δουμε στις ειδήσεις ε! "Συνελήφθη νεαρός που προσπαθούσε να θηλασει μια άγνωστη γυναίκα στο δρόμο" :P

ε όχι και άγνωστη .. ειπαμε .. δεν ειμαστε κ ανώμαλοι 

Που θα βρεις ρε παλίκαρε γάλα γυναίκας? Μόνο όταν γεννάει για κάποιους μήνες βγάζει...

ε δεν λέμε για καθημερινά , αλλα γενικά ηταν υποθετική συζήτηση 

δηλαδή αν ειχαμε διαθέσιμες γυναίκες που κατεβάζουν γάλα , να το πίναμε ή να πίναμε καλύτερα παστεριωμένο  

τι ευκαιρια ακριβως ?  :fear:

ε σκέψου μπορεί να τυχει 

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα μια συζήτηση σημερα με εναν παππού και εναν αγωνιστικό bodybuilder 

ο πρώτος επέμενε οτι το γάλα της γυναίκας ειναι διατροφικά μπόμπα για να το πίνουμε και οτι θα έπρεπε να το κυνηγάμε σε καθε ευκαιρία και ο δευτερος πως ειναι για μικρά παιδιά και αυτά που περιέχει (βιταμίνες κλπ) ειναι σε τεράστιες ποσότητες λογο οτι χρειάζονται για τα μωρά στην ανάπτυξη και άκρη δεν βγάλαμε.

Βασικά και οι δύο πίπες σου είπαν. Και χωρίς να είμαι γιατρός ε.

Δημοσ.

Tον μλκ  :-D

Απο πια ταινια ειναι αυτο ?

Απο το Me, Myself & Irene αν το χεις δει.

Νάτος πάλι ο Johny o Lock..  Aυτός να μου το θυμηθείτε  έχει βαλθεί να κλείσει όλο το insomnia.

Πήρα τα μέτρα μου κακό είναι;

Δημοσ.

Τι εννοείτε, πως να βρεις τέτοιο γάλα;

Wet nurses υπάρχουν από την αρχαιότητα. Τώρα αν κάνει καλό αυτό το γάλα, ή οποιοδήποτε γάλα, έχει απαντηθεί από την διατροφολογία / ιατρική εδώ και χρόνια...

Ποιά είναι η απάντηση όμως τελικά; Κανείς δεν φαίνεται να ξέρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...