nicoc89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Στο προηγουμενο χειρουργειο δεν μας ειπαν τπτ και ολα πηγαν καλα..Κρυωνε πολυ βεβαια οταν ξυπνησε και απο τι μου ειχε πει,οταν αρχισε να καταλαβαινει,ακουγε τον γιατρο που του ελεγε αναπνεε αναπνεε.. Τπτ αλλο.. κάτι μου θυμίζει αυτό στην περίπτωση μου πάντως με ολική ξύπνησα κατα τη διάρκεια μεγάλου χειρουργείου . ακόμα θυμάμαι την αίσθηση ... στο τέλος τους έφυγε ο η μαγκιά να με ξυπνήσουν κ να συνέλθω , ημουν αρκετές ώρες στον προθάλαμο που σε ξυπνάνε και θυμάμαι οτι κρύωνα και με σκέπασαν γτ έτρεμα το μονο που θυμάμαι απο φωνή ειναι ¨"τον χάνουμε" αυτα.
Tiger.7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 κάτι μου θυμίζει αυτό στην περίπτωση μου πάντως με ολική ξύπνησα κατα τη διάρκεια μεγάλου χειρουργείου . ακόμα θυμάμαι την αίσθηση ... στο τέλος τους έφυγε ο η μαγκιά να με ξυπνήσουν κ να συνέλθω , ημουν αρκετές ώρες στον προθάλαμο που σε ξυπνάνε και θυμάμαι οτι κρύωνα και με σκέπασαν γτ έτρεμα το μονο που θυμάμαι απο φωνή ειναι ¨"τον χάνουμε" αυτα. Αν ομως ηταν κατι τετοιο,λογικα θα επρεπε να σου πουν μετα οτι αυτο και αυτο.Οτι υπηρξε επιπλοκη ας πουμε ή κατι Υ.Γ Το χειρουργειο το συγκεκριμενο ειναι 30-40 λεπτα το πολυ σε διαρκεια
yiannis72 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σε πρόσφατο χειρουργείο που έκανα στο γόνατο,χρειάστηκα ηλεκτρική κουβέρτα για να σταματήσω να τρέμω από το κρύο που ένιωθα στον θάλαμο ανάνηψης.Μάλλον είναι φυσιολογικό. Σχετικά με το τσιγάρο,ο γιατρός που με χειρούργησε δεν μου είχε αναφέρει κάτι.Έχω μια φίλη νοσοκόμα όμως(εργαλειοδότρια σε χειρουργεία),που μου είπε πως καλό είναι να απεχω από το κάπνισμα την προηγουμενη του χειρουργειου και οτι αυτό θα με βοηθουσε στην αναπνοή οταν θα συνερχομουν απο την αναισθησία.
Tiger.7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σε πρόσφατο χειρουργείο που έκανα στο γόνατο,χρειάστηκα ηλεκτρική κουβέρτα για να σταματήσω να τρέμω από το κρύο που ένιωθα στον θάλαμο ανάνηψης.Μάλλον είναι φυσιολογικό. Σχετικά με το τσιγάρο,ο γιατρός που με χειρούργησε δεν μου είχε αναφέρει κάτι.Έχω μια φίλη νοσοκόμα όμως(εργαλειοδότρια σε χειρουργεία),που μου είπε πως καλό είναι να απεχω από το κάπνισμα την προηγουμενη του χειρουργειου και οτι αυτό θα με βοηθουσε στην αναπνοή οταν θα συνερχομουν απο την αναισθησία. Ωραια..Παντως και την προηγουμενη φορα,2 κουβερτες του εβαλαν και πιστολακι θερμου αερα απο κατω για να σταματησει το τρεμουλο..
Pa0ki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες στα χειρουργεία αν προσθέσεις και το γεγονός ότι είσαι γυμνός λογικό είναι να κρυώνεις όταν ξυπνήσει... Τι να σου κάνει μια κουβέρτα
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τα χειρουργεία δεν είναι κρύα. Πίστεψε με θα ήθελαν πολλοί α είναι.
nicoc89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ομως ηταν κατι τετοιο,λογικα θα επρεπε να σου πουν μετα οτι αυτο και αυτο.Οτι υπηρξε επιπλοκη ας πουμε ή κατι Υ.Γ Το χειρουργειο το συγκεκριμενο ειναι 30-40 λεπτα το πολυ σε διαρκεια λογικά ναι αλλα λόγο οτι έχω άτομο δικό μου μέσα στον συγκεκριμένο εργασιακό χώρο ξέρω πάνω κάτω τι παίζει και υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να πέσεις σε ομάδα που δεν τηρεί κατα γράμμα όλα αυτά που θεωρούμε αυτονόητα κ εμένα 30 λεπτά ηταν Γενικά επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες στα χειρουργεία αν προσθέσεις και το γεγονός ότι είσαι γυμνός λογικό είναι να κρυώνεις όταν ξυπνήσει... Τι να σου κάνει μια κουβέρτα εμένα χρειάστηκε και μου έβαλαν κ δυο μπουκάλια αίμα οπότε δε ξέρω μήπως έτρεμα απο αυτό
Pa0ki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τα χειρουργεία δεν είναι κρύα. Πίστεψε με θα ήθελαν πολλοί α είναι. Εγώ πάντως κρύωνα και πριν και μετά εμένα χρειάστηκε και μου έβαλαν κ δυο μπουκάλια αίμα οπότε δε ξέρω μήπως έτρεμα απο αυτό Μπααα
Tiger.7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 λογικά ναι αλλα λόγο οτι έχω άτομο δικό μου μέσα στον συγκεκριμένο εργασιακό χώρο ξέρω πάνω κάτω τι παίζει και υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να πέσεις σε ομάδα που δεν τηρεί κατα γράμμα όλα αυτά που θεωρούμε αυτονόητα κ εμένα 30 λεπτά ηταν εμένα χρειάστηκε και μου έβαλαν κ δυο μπουκάλια αίμα οπότε δε ξέρω μήπως έτρεμα απο αυτό Αν θελεις να συνεχισεις το τρολινγκ πηγαινε στο αλλο θεμα.. Απο την μια λες οτι ξυπνησες μετα απο μεγαλο χειρουργειο και τωρα λες 30 λεπτα..Βαλε το τρολινγκ time σε μια σειρα εστω..
GabrielConnor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πάρει την προποφολίτσα του με λίγη μιδαζολάμη, και λίγο nimbex για μυοχάλαση και θα κοιμηθεί σαν πουλάκι. Θα διασωληνωθεί και θα ξεκινησει το χειρουργειο.Ποιό πολλές επιπλοκές μπορεί να έχει ένα χειρουργείο αυτό καθ' αυτό παρά η γενική αναισθησία. Αν δεν ξυπνά καλά θα πάρει και λίγο anexate και έτοιμος. Βγαίνει και ο σωλήνας και καλή ανάρρωση. Εγώ πάντως κρύωνα και πριν και μετά "Κρύωνες" από την επίδραση του αναισθητικού που έφευγε.
nicoc89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θελεις να συνεχισεις το τρολινγκ πηγαινε στο αλλο θεμα.. Απο την μια λες οτι ξυπνησες μετα απο μεγαλο χειρουργειο και τωρα λες 30 λεπτα..Βαλε το τρολινγκ time σε μια σειρα εστω.. δεν σε πιάνω κ ούτε θα μπω στον κόπο να προσπαθήσω τρολινγκ ? οκ , ψάξε μερικους μηνες πριν που τα έγραφα πριν και μετά το χειρουργείο που ειχα ανεβάσει μέχρι και φωτογραφία με την πεταλούδα στη φλέβα κ έλα πες μου οτι τρολλάρω να σε βοηθήσω ηθελα αλλα βλέπω οτι μερικοί δεν αξίζετε να ασχοληθούν μαζι σας
Highlander Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Η καλύτερη μαστούρα την ώρα που σου βάζουν τη μάσκα. Δεν υπάρχει...
zynif Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν έκανα εγώ μια εγχείρηση σε δημόσιο νοσοκομείο ( στο Αγλαϊα Κυριακού) έδωσαν στον πατέρα μου να υπογράψει ένα χάρτι το οποίο έλεγε οτι αποδέχεται τις συνέπειες της νάρκωσης.
lary7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Η καλύτερη μαστούρα την ώρα που σου βάζουν τη μάσκα. Δεν υπάρχει... Ναι εκει που σου λενε "μετρα μεχρι το 10" και σκεφτεσαι "δεν θα κοιμηθω ρε πουστηδες, θα αντεξω να μετρησω"... Εγω τελικα κοιμομουν στο 1-2... 2
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή σε τέτοια θέματα ιατρικά (αλλά και σε άλλα άσχετα) ο καθένας μας έχει ένα γνωστό/φίλο που του συνέβη αυτό (το καλό) ή το άλλο (το κακό) δεν θα βγάλεις άκρη. Γενικά να σου πω ότι η νάρκωση είναι μια διαδικασία πολύ συνηθισμένη και ασφαλής (στο μέτρο του δυνατού πάντα). 100% δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει κανείς (και όποιος το κάνει είναι ή άσχετος ή ψεύτης) γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα μια επιπλοκής (εδώ αραχτός κάθεσαι στον καναπέ και στα καλά καθούμενα σε πιάνει η μέση ή και αποδημείς εις κύριον). Τώρα, αν και τα φακελάκια καλά κρατούν δε νομίζω η απουσία τους θα σε "στείλουν". Μπορεί πχ να επισπεύσουν ένα χειρουργείο αλλά σίγουρα κανείς αναισθησιολόγος δεν θα κάνει χειρότερη δουλειά επεδή δεν τα πήρε. Ακόμα και αν δεν το κάνει από υπευθυνότητα θα το κάνει από φόβο (ποιος θέλει να τρέχει σε δικαστήρια, κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα