Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πιθανότητα θανάτου εξαιτίας της νάρκωσης είναι μικρότερη απο 1 στις 50.000 οπότε μη σε ανησυχεί καν..

Αν είναι τόσο άτυχος ο φίλος σου,μπορεί να σκοτωθεί και στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Δημοσ.
Δε θες να σου χειρουργησουν το ποδι με τοπικη. Πιστεψε με.

Γιατρέ μια ερώτηση.

Μια γυναικα κάνει καισαρική και ειναι ξύπνια (επισκληρίδιος?ένεση? δε ξέρω πως ονομάζεται αυτού του ειδους η αναισθησία που κουνάς χέρια, κεφάλι αλλά δε καταλαβαινεις απο στήθος και κάτω)

Η γυναίκα κατά τη διάρκεια αυτης της διαδικασίας νιώθει το παιδί που θα της βγάλουν και φυσικά αισθάνεται σα σακί όταν τη ράβουν.

Αυτού του είδους η αναισθησία, έχει τα ιδια αποτελέσματα με την "τοπική" στο πόδι που αναφέρεις ή ειναι χαμηλότερης "ισχύος" αναισθησία?

Δημοσ.

Κάπου είχα δει εναν πίνακα που έλεγε ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι γιατροί ( ποιος κλάδος) και είτε το πιστεύεται είτε οχι ο αναισθησιολογος ήταν ή πρώτος ή δεύτερος! (Στις ΗΠΑ εγινε η έρευνα).

Δημοσ.

Εχω κανει 3 ολικες αναισθησιες ... So what?? δεν εχω κατσει να το ψαξω αλλα στις τοοοοσες εγχειρησεις που γινονται καθημερινα μου χουν πει οτι το ποσοστο ειναι πολυ μικρο (των επιπλοκων στην αναισθησια). Ουσιαστικα αν σου χουν παρει πληρες ιστορικο και γινεται προεγχειρητικος ελεγχος, τι να φοβασαι; Οκ και στο δρομο βγαινεις κ μπορει να σε πατησει ενα αμαξι!

Μονο στα δημοσια σε βαζουν να υπογραψεις; Εγω στις 2 απο τις 3 εγχειρησεις που τις θυμαμαι καλα, δεν υπεγραψα κατι.

Δημοσ.

εγω σαν καπνιστης απλα μου ειπαν να μην καπνισω 3 μερες το μονο που εκανα ηταν μισο τσιγαρο στην τουαλετα την περα πριν την εγχειρηση (δεν αντεχα αλλο).Αλλα δυσκολια στην αναπνοη δεν ειχα και καπνιζω 11 χρονια.

Αναισθησια οταν μου κανανε σιγουρα πηρε παραπανω απο 2-3 δευτερολεπτα να κοιμηθω επειδη θυμαμαι την αναισθησιολογο? να απομακρυνεται.

Κ το επομενο που θυμαμαι οταν ξυπνησα ειναι την νοσοκομα να μου κανει ενεση μορφινης?η κατι τετοιο

Αλλα με τις παπαριες που ειπατε με αγχωσατε λιγο εως πολυ και οχι τιποτα αλλα σε 9 μηνες περιπου πρεπει να ξανακανω

Τοπικη πλακα θα εχει σε μικροεπεμβαση αλλα αμα ειναι να σε πετσοκοβουν και να εισαι ξυπνιος χιλιες φορες να μου κανουν αναισθησια με βαριοπουλα

Δημοσ.

Το '82 βεβαια... Ενταξει κανεις δε λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση κατι να παει στραβα. Και θυρεοειδη μπορει να βγαλεις (οπως εγω) κι απο λαθος του γιατρου να μη μπορεσεις να ξαναμιλησεις.. Απλα το θεμα ειναι ποσο συχνα γινονται τετοια περιστατικα :)

Δημοσ.

Ειναι πολυ σημαντικό το θέμα για να ζητάς γνώμη εδω μέσα και μάλιστα εκ μέρους 3ου ...

Καλύτερα συμβουλεύσου παθολογο η αναισθησιολόγο ανεξάρτητο απο τους εμπλεκόμενους ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Τώρα, αν και τα φακελάκια καλά κρατούν δε νομίζω η απουσία τους θα σε "στείλουν". Μπορεί πχ να επισπεύσουν ένα χειρουργείο αλλά σίγουρα κανείς αναισθησιολόγος δεν θα κάνει χειρότερη δουλειά επεδή δεν τα πήρε. Ακόμα και αν δεν το κάνει από υπευθυνότητα θα το κάνει από φόβο (ποιος θέλει να τρέχει σε δικαστήρια, κλπ)

suuuure

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη αποφανθεί ότι τον "σκότωσε για να του δείξει" σωστά; (και με δεδομένο πάντα ότι ότι ειπωθεί στις ειδήσεις είναι a priori αλήθεια)

Δημοσ.

Στην ολική νάρκωση δεν καταλαβαινεις τιποτα κατεβάζεις αμεσως ρολά απλα η ταλαιπώρια .... ξεκινά οταν ξυπνήσεις. Εγω ειχα κάνει βουβωνοκήλη και οσο να ναι ειναι λιγο ταλαιπώρια ολες οι κήλες γενικά οπως και η χολή που ειχε κάνει ενας στο διπλανο κρεβάτι. 

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη αποφανθεί ότι τον "σκότωσε για να του δείξει" σωστά; (και με δεδομένο πάντα ότι ότι ειπωθεί στις ειδήσεις είναι a priori αλήθεια)

είσαι χαζός ή το παίζεις; Σε πρώτη φάση μάθε να διαβάζεις(βασικό αυτό). Πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα την ώρα της συναλλαγής που σημαίνει ότι δεν έγινε το χειρουργείο. Το θέμα επομένως δεν είναι αν τον "σκότωσε για να του δείξει", αφού δεν υπεβλήθει σε εξέταση από τον συγκεκριμένο χειρουργό αλλά η καθυστέρηση ημερών που υπήρξε και εντέλει έπαιξε το ρόλο της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...