The_Colonel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο να κάνει τις πίπες που λέει video game ξεχρεώσαμε, εγώ 3 collectors editions θα κάνω preorder. Turn Based όμως , μην δω καμμιά action πατάτα skyrim witcher και λοιπές αηδίες. Κάνα βιντεάκι να δώ και εγώ τις ιστορίες που λέει; γιατι μόνο ακουστά τις έχω αλλά κάτι για μπέβατρον ακούω κάτι για διαστήματα θα έχουν ενδιαφέρον σίγουρα
Unabomber Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κλαμααααα!!!!!!!!! αχαχαχχααχαχχα :-D :-D
NT1G Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ο τύπος λέει οτι πούλησε στην Αμερική τεχνολογία που υπάρχει από την εποχή του Απόλλωνα και του Δία και έτσι βρήκε τα λεφτά, και ακόμα αναρωτιόμαστε αν ισχύει οτι έχει τα $ να σώσει τον πλανήτη τους ΕΛ.
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και την σούπερ ντούπερ τεχνολογία να πούλαγε, δεν θα έπαιρνε τόσα χρήματα.
The_Colonel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=YRNCDJjr8CQ 1
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πετουσε ενα διαστημόπλοιο 17 μήνες χωρίς καύσιμα με την τεχνολογία που έχει στα χέρια του ο Σώρρας. Πήγε λοιπόν σε πετρελαιοεπιχειρηματίες και τους ειπε, ''αν δωσω αυτην την τεχνολογία στον λαουτζίκο, τότε θα κινεί το αμάξι του με 1 ευρώ για 50 χρονιά''. Οπότε για να μην την βγάλει προς τα έξω, μάζεψε χρήμα απο αυτούς. Και τωρα αυτο το χρήμα το τσεπώσε η Ελληνική δημοκρατία. Το δίνουμε στους δανειστές, ξεχρεώνουμε, μας μενουν και λεφτά, χτίζουμε πολλά αεροπλάνα, με την τεχνολογία του Σωρρα (που θα την πει μονο στους ελληνες) πετάνε για πάντα, τζάμπα, και με όσα λεφτά περίσσεψαν, ταξιδεύουμε τον κόσμο και δεν ξαναδουλεύουμε ποτέ. 5
The_Colonel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 http://youtu.be/qfCsRhscK9s?t=2m12s 1
The_Colonel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σε μιά φάση παίζει κάποιος αυλό πίσω.. ωραία περνάνε πάντως οι ψεκασμένοι δεν μπορώ να πω μου θύμισε αρχαία Ελλάδα (έτσι όπως μπορώ να την φανταστώ με βάση αυτά που ξέρω δηλαδή) άσχετα με το περιεχόμενο του λόγου δείτε... κάποιος μιλάει κάποιοι τον ακούνε ρωτάνε προβληματίζονται ήχοι απο αυλούς φύση παιδιά να παίζουν φαγητό ποτό...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις