timonkaipumpa3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Και η γενιά του '00 περνάει τον καιρό της με το fb. Πόσοι παραπονιούνται; Σίγουρα οι λιγότεροι, μιας και δεν αλλάζει κάτι σε αυτό. Περισσότεροι του < '00 παραπονιούνται όμως (βάσει δικής μου εμπειρικής παρατήρησης) για το fb. Τίποτα δεν αρέσει σε όλους. Εάν κανείς αυτό που δεν του αρέσει το ονομάζει "κατάντια", τότε δεν είναι. Σίγουρα η τηλεόραση είναι όπως ακριβώς είναι επειδή πουλάει. Εφόσον πουλάει, αρέσει σε πολλούς. Μπορεί εμένα να μην μου αρέσει, αλλά βλέπω τόση τηλεόραση για την "συντηρήσω"; Ακόμα, εάν υποθέσουμε ότι υπάρχει μία τάση για το συνδρομητικό μοντέλο, ποια μερίδα ανθρώπων την ασκεί; Αυτοί που τους αρέσει η τηλεόραση (και είναι οι περισσότεροι γιατί αλλιώς θα ήταν διαφορετική η τηλεόραση) ή αυτοί που θέλουν μία "TV" σύμφωνα με τα δικά τους γούστα; Τέλος, το επιχείρημα "αυτά μου προβάλλουν, αυτά θα μου αρέσουν για να δω" είναι σαν το επιχείρημα "μου προσφέρουν δάνειο, θα το πάρω". 1
Cossutius. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τέλος, το επιχείρημα "αυτά μου προβάλλουν, αυτά θα μου αρέσουν για να δω" είναι σαν το επιχείρημα "μου προσφέρουν δάνειο, θα το πάρω". Εκατομμύρια χρεωμένοι σε όλο το κόσμο (ειδικά στην πανέξυπνη Αμερική) από το "μου προσφέρουν δάνειο, θα το πάρω". Δεν ειναι Ελληνικό φαινόμενο...παγκόσμιο δυτικό ειναι. Δεν ειναι αυτά που προβάλλουν, αυτά μου αρέσουν. Ειναι πως όταν εισαι 50-60-70-80 και δεν ξέρεις απο εναλλακτικές (internet) ή δεν έχεις χρήμα για να βάλεις συνδρομητική, θα αναγκασθείς να περνάς το χρόνο σου βλέποντας χαζομάρες. Νομίζω οτι δεν ειμαι ο μόνος που έχω μπαρμπάδες να κάθονται να βλέπουν τουρκικα επειδή "δεν έχει κάτι άλλο...πως θα περάσω το χρόνο μου". Αν ειμαι ο μόνος να μου το πειτε ρε παιδιά αν ειναι :P Το downton abbey παρεμπιπτόντως είχε αρκετά υψηλή τηλεθέαση όταν πρωτοπροβλήθηκε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε χαλαρά με 10% περίπου και είχε να αντιμετωπίσει 2 τούρκικα που χτύπαγαν 20άρια και greys anatomy (που σιγουρα ειναι ποιοτικότερη σαπουνόπερα) που χτυπαγε γυρω στα 7. Με τον καιρό τα πράγματα άρχισαν ομως να αλλάζουν. Ο Σουλειμάν κράτησε τη τηλεθέασή του, το downton ομως ανέβηκε αισθητά ενώ το άλλο Τούρκικο πήγε άκλαφτο. Γενικά είμαι της άποψης οτι η τηλεόραση φτιάχνει τον τηλεθεατή. Ειδικά αυτόν που δεν έχει εναλλακτικές. Στα + για την άποψή μου οτι τα πάντα είναι υπερ της συνδρομητικής οτι τα ιδιωτικά κανάλια δε κάνουν τη παραμικρή προσπάθεια να φέρουν κάποια σοβαρή σειρά, ταινία κτλ κτλ... Λένε πως η κριση επιρεάζει αλλά όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως αν αντι για το "οι περιπέτειες του Αχμουτ" βάλεις τη πρώτη ταινία του Χόμπιτ, θα σπάσεις τα μηχανάκια τηλεθέασης και οι διαφημιστικές θα σε κυνηγάνε. Δεν το κάνουν. Αυτό θα έπρεπε να μας βάζει σε σκέψεις λέω εγώ τώρα.
NT1G Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Φαντάζομαι οτι το κόστος για να δείξουν το hobbit είναι ισάξιο με 1 σεζόν "των περιπετειών του Αχμουτ" οπότε είναι καλύτερα για αυτόυς, γεμίζουν και το πρόγραμμα.
funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτάξτε πως διαμορφώθηκε ένα μερος της νέας γενιάς. Όχι ότι τα υπόλοιπα μέρη είναι πιο υγιή αλλά το συγκεκριμένο δεν παλεύεται. http://www.youtube.com/watch?v=8Hyf8EvP9sc Θλίψη και εμετός. Τα μέσα ενημέρωσης πιστεύω πως φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το χάλι.
Cossutius. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Φαντάζομαι οτι το κόστος για να δείξουν το hobbit είναι ισάξιο με 1 σεζόν "των περιπετειών του Αχμουτ" οπότε είναι καλύτερα για αυτόυς, γεμίζουν και το πρόγραμμα. Είμαι σίγουρος. Αυτό που δε ξέρω ειναι αν τα μηδαμινά διαφημιστικά κέρδη του Αχμούτ, θα συγκρίνονταν με 3 ώρες hobbit... funbreaker εντάξει. Πάντα υπήρχαν πωρωμένα πιτσιρίκια. Κάποτε ηταν η Μαντόνα, τωρα ειναι η Gaga...και εγω είχα πάθει παράκρουση οταν ειχαν έρθει οι Iron Maiden στην Ελλάδα..(ημουν πιτσιρικάς βέβαια)
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτάξτε πως διαμορφώθηκε ένα μερος της νέας γενιάς. Όχι ότι τα υπόλοιπα μέρη είναι πιο υγιή αλλά το συγκεκριμένο δεν παλεύεται. http://www.youtube.com/watch?v=8Hyf8EvP9sc Θλίψη και εμετός. Τα μέσα ενημέρωσης πιστεύω πως φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το χάλι. Καλά όταν είδα οτι ο άλλος πήρε εισιτήριο για να πάει και η μάνα του. LOL.
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Να λέτε πάλι καλά που δεν έχουμε μονοπώλιο στην ενημέρωση . Να ναι καλά το Internet και μπορούμε και αγοράζουμε ψυχαγωγία και από αλλού. Όσο για την τηλεόραση είναι ότι και το ποδόσφαιρο. Όσο τρώνε κρατικά λεφτάκια και επιχορηγήσεις , ποιος ο λόγος να ασχοληθούν με την αναβάθμιση του προιόντος? Βγαίνουν και έτσι. 1
funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 funbreaker εντάξει. Πάντα υπήρχαν πωρωμένα πιτσιρίκια. Κάποτε ηταν η Μαντόνα, τωρα ειναι η Gaga...και εγω είχα πάθει παράκρουση οταν ειχαν έρθει οι Iron Maiden στην Ελλάδα..(ημουν πιτσιρικάς βέβαια) Δεν έκρινα τόσο τις μουσικές τους επιλογές ή την πόρωση τους (κι εγώ έχω υπάρξει πορωμένος με μουσικές κι ακόμα μου συμβαίνει), όσο το πως μιλάνε και τι άτομα δείχνουν πως είναι. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ΣΗμάδι ότι έχεις αρχίσει και γερνάς.
funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά όταν είδα οτι ο άλλος πήρε εισιτήριο για να πάει και η μάνα του. LOL. Βλέποντας την μάνα του (κλασσικη κατινοψωνάρα) καταλαβαίνεις γιατί έγινε έτσι το παιδί.
Cossutius. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 raver-μάνα raver (για όσους θυμούνται)
drake. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτάξτε πως διαμορφώθηκε ένα μερος της νέας γενιάς. Όχι ότι τα υπόλοιπα μέρη είναι πιο υγιή αλλά το συγκεκριμένο δεν παλεύεται. http://www.youtube.com/watch?v=8Hyf8EvP9sc Θλίψη και εμετός. Τα μέσα ενημέρωσης πιστεύω πως φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το χάλι. 0:12-0:21
aris1986 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Nταξει ρε παιδια gay ειναι το παιδι. αυτον βρηκε το "μεγαλο" καναλι να μιλησει και αλλους τετοιους ομοιους του. Το περιεργο θα ηταν να μην ηταν σε αυτο το προφιλ του ενδιαφερομενου...
Xvipes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 WebTv. Όλοι εκεί πάνε, καμιά 5άρα χρόνια του δίνω και επιτέλους θα αρχίσει να διαλύεται αυτή η αηδία που λέγεται showbiz.
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πρωτα θα διαλυθει ο πλανητης και μετα η swowbiz 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις