Προς το περιεχόμενο

Αγορα iPhone 6 Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μια φιλη ενδιαφερεται να αγορασει το 6plus και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο καταστημα στο εξωτερικο που μπορει να το παρει και να ειναι ξεκλειδωτο και unbranded η αν θα πρεπει να περιμενει να κυκλοφορησει εδω

Δημοσ.

Γενικός να περιμένει λίγο ακόμα. Καταρχήν για να έρθει και εδώ και για να διορθώσουν τα προβλήματα που έχουμε δει ότι υπάρχουν με το λύγισμα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο πρόβλημα θεωρείται ή διαφήμιση της εταιρίας πάντως είναι τζάμπα η ταλαιπωρία.

Ας κοιτάξει βέβαια, αν δεν την ενδιαφέρει και τόσο το iOS λειτουργικό, για καμιά android συσκευή. Υπάρχουν πολλά που είναι καλύτερα από το iPhone 6-6+ όπως το OnePlus One ή Oppo Find 7. Μπορεί να παιδευτεί (δεν ξέρω) να τα αποκτήσει αλλά θα την καλύψουν για πολλά χρόνια ακόμα! Μπορείς να δεις και κάποια review εδώ.

Πιστεύω μετά το iPhone 4S έχουν υπερεκτιμηθεί πολύ τα iPhone...

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω μετά το iPhone 4S έχουν υπερεκτιμηθεί πολύ τα iPhone...

Με εξαίρεση το 5C, θα συμφωνήσω. Πιστεύω μέχρι το 4s που είπες τους πήγαινε ακόμα ο Στηβ. 

Δημοσ.

Με εξαίρεση το 5C, θα συμφωνήσω. Πιστεύω μέχρι το 4s που είπες τους πήγαινε ακόμα ο Στηβ. 

Ναι νταξ το 5C το βγάλαν σαν "οικονομική" έκδοση αφαιρώντας την εξωτερική αντοχή. Λες και θα πάρεις ένα κινητό για να το πετάς στον δρόμο :P

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια θα της πω να περιμενει.Οσο για αλλες συσκευες ξερω οτι μπορει να υπαρχουν καλυτερες σε σπεκς κτλ αλλα την ενδιαφερει μονο iOS

Δημοσ.

Για την ιστορία...

Όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν θα πρέπει να κάνουν ωστόσο λίγη ακόμα υπομονή, καθώς οι πληροφορίες θέλουν το νέο iPhone 6 να φτάνει στη χώρα μας στις 17 ή στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή.

Θυμίζουμε ότι το νέο smartphone της Apple κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις.

Η πρώτη η οποία είναι και η πιο απλή, έχει οθόνη 4,7 ιντσών, ενώ η δεύτερη η οποία ονομάζεται Plus, έχει οθόνη 5,5 ιντσών.

Η τιμή του iPhone 6 στην Ελλάδα θα ξεκινάει από τα 739 ευρώ για την έκδοση των 16G,το iPhone 6 στην έκδοση των 64GB θα αγγίζει τα 859 ευρώ και η έκδοση των 128GB θα φτάσει τα 979 ευρώ.

Το iPhone 6 Plus στα 16GB με τιμή 839 ευρώ, η έκδοση των 64GB με τιμή 959 ευρώ και το iPhone 6 Plus 128GB θα φτάνει τα 1079 ευρώ.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια θα της πω να περιμενει.Οσο για αλλες συσκευες ξερω οτι μπορει να υπαρχουν καλυτερες σε σπεκς κτλ αλλα την ενδιαφερει μονο iOS

Η η φίρμα της Apple, να δει και το Moto X του 2014 που μπορεί να το κάνει όπως θέλει στην εμφάνιση και να μην πάρει iPhone
Δημοσ.

Η η φίρμα της Apple, να δει και το Moto X του 2014 που μπορεί να το κάνει όπως θέλει στην εμφάνιση και να μην πάρει iPhone

Κοιταξε απο android συσκευη εχει ηδη Note 2 το οποιο μαλλον θα κρατησει και θα δουλευει μαζι με το iPhone αν τελικα το παρει :)

• Like 2
Δημοσ.

Note 2 και iphone 6 plus ταυτόχρονα

Και μετά σου λένε "το μέγεθος δε μετράει"

Χαχαχαχαχα!!

Γιατί δεν κοιτάει όμως καλύτερα για παλιότερη έκδοση? 5-5S-5C ας πούμε? το 6-6+ πραγματικά δεν αξίζει τα λεφτά του! περισσευούμενες επιδόσεις για εμένα! Στο 5 και 20 εφαρμογές ανοιχτές να έχεις στο background δύσκολα θα κολλήσει! Δεν νομίζω να είναι τόσο απαιτητική :wacko:  

Δημοσ.

Προφανώς η κοπέλα θέλει μεγάλη οθόνη. Το γεγονός οτι έχει Note 2 σώζει την κατάσταση. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το αντικαταστήσει με ένα Note 4 ας πούμε αλλά επειδή κριτές στην τσέπη και στα θέλω του καθενός σε ένα τέτοιο τοπικ δεν μπορούμε να γίνουμε θα πω αυτό που είπαν και οι υπόλοιποι: Να κάνει υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα!!

Γιατί δεν κοιτάει όμως καλύτερα για παλιότερη έκδοση? 5-5S-5C ας πούμε? το 6-6+ πραγματικά δεν αξίζει τα λεφτά του! περισσευούμενες επιδόσεις για εμένα! Στο 5 και 20 εφαρμογές ανοιχτές να έχεις στο background δύσκολα θα κολλήσει! Δεν νομίζω να είναι τόσο απαιτητική :wacko:  

Προφανώς η κοπέλα θέλει μεγάλη οθόνη. Το γεγονός οτι έχει Note 2 σώζει την κατάσταση. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το αντικαταστήσει με ένα Note 4 ας πούμε αλλά επειδή κριτές στην τσέπη και στα θέλω του καθενός σε ένα τέτοιο τοπικ δεν μπορούμε να γίνουμε θα πω αυτό που είπαν και οι υπόλοιποι: Να κάνει υπομονή.

Αυτο ακριβως.Λες να τη βολεψει πολυ αν απο 5.5" παει στις 4?Τωρα για το Note 4 ειναι και αυτο στις επιλογες αν τελικα αποφασισει οτι δεν θελει iPhone.Οπως και να εχει σας ευχαριστω για τις απαντησεις :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...