Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μέρες έχουν αρχίσει και εμφανίζονται κάτι μικρά μυγάκια τα οποία δεν κάθονται σε ένα σημείο και οδεύουν σε φαγητά και στο στόμα-ρουθούνια. Σήμερα που έτρωγα ξαφνικά μαζεύτηκαν 3-4 πάνω απ' το κεφάλι μου. Αυτό γίνεται και σε άλλα σπίτια στην πολυκατοικία (αν όχι σε όλα) και σε σπίτια γνωστών σε άλλες περιοχές.

Εσείς έχετε κανένα τέτοιο φαινόμενο? ξέρετε τι γίνεται? δεν είχαμε ποτέ τόσα χρόνια τέτοιο πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς στη δουλειά είχαμε κάμποσο καιρό που είχαμε γεμίσει μυγάκια. Κάποια στιγμή ποτίσαμε μια μεγάλη γλάστρα που είχαμε και πετάχτηκαν καμιά 100 απο εκεί. Μετά πλακώσαμε το φυτό στα αεροζολ και ησυχάσαμε.

Δημοσ.

Εδώ και μέρες έχουν αρχίσει και εμφανίζονται κάτι μικρά μυγάκια τα οποία δεν κάθονται σε ένα σημείο και οδεύουν σε φαγητά και στο στόμα-ρουθούνια. Σήμερα που έτρωγα ξαφνικά μαζεύτηκαν 3-4 πάνω απ' το κεφάλι μου. 

UyHrWY1.gif

Αφού δε σου εξαπέλυσαν επίθεση και μείναν εκεί σαν φωτοστέφανο, πάλι καλά να λες..

Δημοσ.

Ψάξε αν έχει ξεχαστεί κάπου κάποιο τρόφιμο ή υπόλειμμα (κανένα παλιό λαχανικό κλπ) σε κάποιο ντουλάπι, ράφι, γωνία. Αν έμεινε εκεί και σάπισε τα τραβάει σαν μαγνήτης τα συγκεκριμένα!  

Δημοσ.

Ψάξε αν έχει ξεχαστεί κάπου κάποιο τρόφιμο ή υπόλειμμα (κανένα παλιό λαχανικό κλπ) σε κάποιο ντουλάπι, ράφι, γωνία. Αν έμεινε εκεί και σάπισε τα τραβάει σαν μαγνήτης τα συγκεκριμένα!  

Αυτό.

Μιά φορά άρχισε να γεμίζει το σπίτι μυγάκια και ενώ στην αρχή δεν έδινα σημασία, μετά από μερικές μέρες με κατέκλυσαν.

Έψαξα λοιπόν τυχαία και βρήκα κάποιο τρόφιμο σε ένα ντουλάπι (νομίζω όσπρια ήταν) το οποίο είχε χαλάσει και άρχισαν να γεννιούνται σκουληκάκια μικρά άσπρα τα οποία έπειτα μεταμορφώνονταν σε μυγάκια.

Για ψάξε για κάτι ανάλογο.

Δημοσ.

Ψαξε στο σπιτι για σαπια πραγματα.

Μπορει βεβαια να εχει και ο γειτονας και αν ειναι κανενας μπιχλας δεν μπορεις να κανεις και πολλα.

Γενικα στη δουλεια εχει πολλα και κουνουπια φετος αρα κατι παιζει μαλλον δεν μας ψεκασαν...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...