Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα τις προτασεις σας για εναν Η/Υ που προοριζεται για απλες εφαρμογες γραφειου...

Στα γρηγορα καποια πραγματα:

Καταστημα---->Πλαισιο (θα κοπει τιμολογιο επι πιστωσει οποτε ολα τα parts θα αγοραστουν απο εκει και θα γινει και η συναρμολογηση...)

Προγραμματα---->Office,pdf,internet-fb...

Λογισμικο---->Θα το εγκαταστησω εγω (WIN7)

Budget---->Οσο πιο οικονομικο γινεται...(καπου στα 250-270euro το σκεφτομαι...)

και οχι δεν θα γινει overclock ουτε τωρα ουτε στο μελλον... :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Ο νεος Η/Υ θα αντικαταστησει εναν pentium 4 με 2Gb Ram...οποτε καταλαβαινετε τις απαιτησεις... :X :X :X

Δημοσ.

2pta4qs.jpg

-4 πυρήνάκι με κατανάλωση 20watt  μόλις !!! με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών radeon R3

-SSD  δίσκος για αποκρισιμότητα.

-4GB RAM

-μητρική με USB III και SATA III

-σκληρός 500άρης για αποθήκη

-μικρό κουτί .

Και άλλο ένα με Trinity επεξεργαστή με FM2+ μητρική με όλα τα νέα πρότυπα επάνω και όλα τα υπόλοιπα !

2prebgp.jpg

Το πρώτο για χαμηλή κατανάλωση .

Το δεύτερο για υψηλότερη απόδοση.

Δημοσ.

To τροφοδοτικό το έχω στο δικό μου σύστημα (έχω σύστημα σαν το δικό σου, περίπου, αλλά με 3 δίσκους παραπάνω) και είμαι ικανοποιημένος. Σκληρό θα μπορούσες να πάρεις κι έναν μικρότερο, για να γλιτώσεις ένα δεκάρικο. Ή κάποιον μικρότερο στα ίδια λεφτά με μεγαλύτερη εγγύηση.

Δημοσ.

Ποιο εννοεις "δικο μου";;;αυτο που εφτιαξα ή της υπογραφης μου;Το τροφοδοτικο σιγουρα ειναι overkill αλλα δεν παω για κανενα λογο σε τουβλο-Χ...Το pc θα ειναι συνδεμενο σε ups αλλα θα αλλα μονο οταν καει...οπως ειπα θα παρει τη θεση ενος pentium 4 με 2Gb Ram οποτε καταλαβαινεις οτι οι απαιτησεις ειναι για τα απολυτως βασικα...

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα τις προτασεις σας για εναν Η/Υ που προοριζεται για απλες εφαρμογες γραφειου...

Στα γρηγορα καποια πραγματα:

Καταστημα---->Πλαισιο (θα κοπει τιμολογιο επι πιστωσει οποτε ολα τα parts θα αγοραστουν απο εκει και θα γινει και η συναρμολογηση...)

Προγραμματα---->Office,pdf,internet-fb...

Λογισμικο---->Θα το εγκαταστησω εγω (WIN7)

Budget---->Οσο πιο οικονομικο γινεται...(καπου στα 250-270euro το σκεφτομαι...)

και οχι δεν θα γινει overclock ουτε τωρα ουτε στο μελλον... :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Ο νεος Η/Υ θα αντικαταστησει εναν pentium 4 με 2Gb Ram...οποτε καταλαβαινετε τις απαιτησεις... :X :X :X

Σε am1 βγάζεις πιο οικονομικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...