Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να διαφωνήσω στο θέμα ασφάλεια μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για επαγγελματικό όχημα και μάλιστα σε αρκετά απλή μορφή (πρωτόγονη αν θέλετε για τα σημερινά δεδομένα). Το αν θα βάλει κάποιος ή όχι το παιδί του μέσα δεν είναι επιχείρημα αφού δε νομίζω να προορίζεται για μεταφορά παιδιών (και όπως βλέπουμε πολλές φορές κόσμος βάζει το παιδί του και σε τρακτέρ).

Καλό είναι όταν θα κριτικάρουμε κάτι να ξέρουμε σε τι αναφερόμαστε και κυρίως με τι το συγκρίνουμε.

Για να είμαι ειλικρινής κι εμένα, αισθητικά τουλάχιστον, δεν μου αρέσει (ενώ το παλιό μου άρεσε όπως είπα παραπάνω). Αλλά ακόμα και αν είναι κατασκευασμένο για να πουληθεί σε αφρικανικές χώρες (όχι πολύ politically correct αυτό το σχόλιό μου!!!) και μόνο το ότι φτιάχνεται στην χώρα που εισάγει ακόμα και τα λεμόνια αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι αξίζει κάποιας ενθάρυνσης

• Like 6
Δημοσ.

Οι πέτρες γελάνε με την "επιχειρηματικότητα" της καφετέριας και του σουβλατζίδικου.

Στα σουβλατζιδικα και στις καφετεριες, τουλαχιστον κυνηγανε την ποιοτητα. Εδω βλεπω οτι θελει να βγαλει φραγκα μονο με την ελληνικη σημαια...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ αγοράζετε smart και τα βγάζετε στην Εθνική (και μάλιστα "πειραγμένα") και σας απασχολεί η ασφάλεια του Pony??? :P

• Like 20
Δημοσ.

Καλα αλλη και η ιστορια με τα smart που μερικοι οχι απλα τα βγαζουν εθνικη και μαλιστα πανε τερμα βαζουν και παιδακια πισω...τεσπα το θεμα ειναι οτι ο καιρος θα δειξει τι θα γινει με το pony..αν εκανε καλα η οχι που τα εβγαλε στην κυκλοφορια

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Έλληνας ψοφάει για πλέον κινεζοποιημενη βιομηχανία και δεν κοιτάει να γίνει μοντέρνος... Δεν μιλάω για τους ανω 50 που έτσι μαθανε έτσι ξέρουν αλλά για νέους...

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ αγοράζετε smart και τα βγάζετε στην Εθνική (και μάλιστα "πειραγμένα") και σας απασχολεί η ασφάλεια του Pony??? :P

+1

Να μην πούμε και για τα 4χ4 που τα κυκλοφορούν στην πόλη και στην εθνική οδό που είναι λιγότερο ασφαλή.

Ενώ είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για χωματόδρομους και βουνά. B)

Αλλά έτσι είναι ο νεοέλληνας. :-D

ορίστε και κάτι πιο αξιόλογο για ορισμένους φιγουρατζήδες εδώ μέσα.

Korres P4: Στο δρόμο το πρώτο ελληνικό υπεραυτοκίνητο

εντάξει είστε ευχαριστημένοι; :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...