akuma3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 παιδιά λίγο βοήθεια έχω μια ταινία που στην αρχή πεζή ένα ελληνικό τραγούδι που δεν το βρίσκω πουθενά και θέλω να το βγάλω απτή ταινία και να κρατήσω το τραγούδι κάποιο εύκολο πρόγραμμα "γιαφτο" που χρειάζομαι ξέρετε?
evoracing Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορούσες απλά να μας πεις την ταινία και το σημείο που παίζει και μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε ή με το SoundHound... Υπάρχει και ένα αντίστοιχο τόπικ που μπορεί να σε βοηθήσει!
akuma3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ναι φιλε μου μονο που το πρόγραμμα που ανέφερες δεν είναι αυτό που χρειάζομαι γιατί είναι για android και 2 δεν θα γράφω κάθε φορα που θέλω κάτι από μια ταινία είναι πιο απλό έτσι όπως το λέω εγώ απλά κάθομαι και το κόβω το κομμάτι απτή ταινία και το κάνω mp3 thanks aniway τελικά βρήκα αυτό που χρησιμοποιούσα και παλιά οποιος χρειάζεται κάτι παρόμοιο είναι αυτό Easy Video Cutter
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μάθε ποια μορφή ήχου έχει η ταινία,γίνεται εύκολα με το mediainfo. Μετά κατεβάζεις το ffmpeg, χρειάζεσαι μόνο το bin\ffmpeg.exe, το βάζεις σε έναν φάκελο, μαζί στον ίδιο φάκελο βάζεις και το βίντεο και φτιάχνεις και ένα αρχείο κειμένου και βάζεις μέσα αυτά: ffmpeg -i inputvideo.xxx -codec:a copy -vn out.χχχ (όπου χχχ η κατάληξη,η μορφή ήχου που έμαθες από το mediainfo) αποθήκευσε το με όνομα π.χ. test.bat (πρέπει να φαίνονται οι καταλήξεις μέσα από τα windows για να δουλέψει) Αυτό,αν το τρέξεις με διπλό κλικ, θα αποθηκεύσει ολόκληρο τον ήχο σε νέο αρχείο,αν θες μόνο το κομμάτι σου πρέπει να βάλεις και το σημείο σε δεύτερα όπου αρχίζει και την διάρκεια.Μπορείς να το δεις από το πρόγραμμα με το οποίο βλέπεις την ταινία. π.χ. ffmpeg -i inputvideo.xxx -ss 10 -t120 -codec:a copy -vn out.χχχ -ss ο χρόνος σε δεύτερα από την αρχή όπου ξεκινάει το κομμάτι -t πόσα δεύτερα θες να γράψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα