giorgos147 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αποτελείς μια ολοκληρωμένη μορφή του ιντερνετικού όντος που αποκαλούν νουμπ. 1
ChimairaX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αν δε θες να το δεις σαν πίστη, δες το σαν μάθημα όπως τα λατινικά και το ΑΟΔΕ.
carrypizza Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 δεν θελω να προσβαλω καποιον αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη ολα αυτα σαν παραμυθακια για παιδια μου ακουγονται 1
ChimairaX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 δεν θελω να προσβαλω καποιον αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη ολα αυτα σαν παραμυθακια για παιδια μου ακουγονται Ναι κι εγώ όταν πήγαινα σχολείο έτσι μου φαινόντουσαν και αυτό έλεγα. Αλλά στην πορεία είδα ότι γράφουν και κάποια σωστά πράματα μέσα.
carrypizza Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ναι ομως το θεμα ειναι και ο καθηγητης ολοι εχουν θεματα μαζι του! βαζει κακους βαθμους και ολο βριζει ειναι σωστο παραδειγμα καθηγητη θρησκευτικων.....
ChimairaX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ναι ομως το θεμα ειναι και ο καθηγητης ολοι εχουν θεματα μαζι του! βαζει κακους βαθμους και ολο βριζει ειναι σωστο παραδειγμα καθηγητη θρησκευτικων..... δικαιολογίες... κι εμένα ο μαθηματικός μου ήταν μαλάκας και δεν ήξερε να μιλάει, αλλά δεν τον κριτίκαρα 1
The_Judas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Σαν να βρίσκομαι σε παράλληλο σύμπαν με αυτά που ακούω Έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα θρησκευτικά; Σας μιλάει ο θρησκευτικός για τον βουδισμό για ώρες; Παρουσιάζουν όλες τις θρησκείες και το φιλοσοφικό τους υπόβαθρο; 1
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 δε λέω πως δε δίνονται, το ξέρω ότι δίνονται. το θέμα είναι ότι στα θρησκευτικά δε μαθαίνουν να είναι "καλοί χριστιαννοί" αλλά μαθαίνουν γενικά για τις θρησκείες (οκ, με έμφαση στον χριστιανισμό). Συνεπώς είναι ενα μάθημα πληροφοριοκεντρικό (αν υπάρχει τέτοια λέξη) και δεν έχει νόημα να επικαλείται κανείς διαφορετική θρησκεία προκειμένου να γλιτώσει το μάθημα καθώς επαναλαμβάνω, δεν εξετάζονται στο κατα πόσο είναι καλοί χριστιαννοί αλλά στις γνώσεις τους πάνω στις διάφορες θρησκείες. Το δεν έχουν όρεξη είναι κάπως άτοπο, καθώς δε σε ρωτάει και κανείς στο σχολείο αν έχεις όρεξη. Τουλάχιστον στα δικά μου χρόνια αυτό δεν ίσχυε. Η μόνη τάξη που μαθαίναμε κάποια πράγματα για άλλες θρησκείες ήταν στην Β΄ λυκείου προς το τέλος του βιβλίου και της χρονιάς, σε όλες τις υπόλοιπες η αποκλειστική ενοσχόληση ήταν με τον χριστιανισμό. Θυμάμαι φάση που έπεσε ερώτηση στις εξετάσεις "ποια είναι τα καθήκοντα ενός μουσουλμάνου", κι ένας φίλος που απάντησε, "δεν ξέρω ποια είναι τα καθήκοντα των μουσουλμάνων αλλά αυτό που ξέρω είναι πως είναι 7 όσα και τα συνεχόμενα πρωταθλήματα ολυμπιακού (εποχές 2004)". ναι ομως το θεμα ειναι και ο καθηγητης ολοι εχουν θεματα μαζι του! βαζει κακους βαθμους και ολο βριζει ειναι σωστο παραδειγμα καθηγητη θρησκευτικων..... Και εγώ έτσι σκεφτόμουν τότε. Δεν ξέρω τον καθηγητή σας για να κρίνω πάντως για μένα είναι το χειρότερο παράδειγμα καθηγητή αυτό στα θρησκευτικά.
carrypizza Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Τουλάχιστον στα δικά μου χρόνια αυτό δεν ίσχυε. Η μόνη τάξη που μαθαίναμε κάποια πράγματα για άλλες θρησκείες ήταν στην Β΄ λυκείου προς το τέλος του βιβλίου και της χρονιάς, σε όλες τις υπόλοιπες η αποκλειστική ενοσχόληση ήταν με τον χριστιανισμό. Θυμάμαι φάση που έπεσε ερώτηση στις εξετάσεις "ποια είναι τα καθήκοντα ενός μουσουλμάνου", κι ένας φίλος που απάντησε, "δεν ξέρω ποια είναι τα καθήκοντα των μουσουλμάνων αλλά αυτό που ξέρω είναι πως είναι 7 όσα και τα συνεχόμενα πρωταθλήματα ολυμπιακού (εποχές 2004)". Και εγώ έτσι σκεφτόμουν τότε. Δεν ξέρω τον καθηγητή σας για να κρίνω πάντως για μένα είναι το χειρότερο παράδειγμα καθηγητή αυτό στα θρησκευτικά. αν ηταν φυσιλογικος θα ελεγα δεν γ...αι θα κατσω να μαθω 1-2 βασικα ΑΛΛΑ ο τυπος δεν παιζεται την αλλη φορα μου ειπε φυγε απο εδω ρε τσογλανι
jpaokx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Κατά την γνώμη μου (και αν και υπέρμαχος για το μάθημα των Θρησκευτικών) θεωρώ ότι, αν ο καθηγητής βάζει άσχημους βαθμούς, κούνα γη και ουρανό για να το αποφύγεις...Δεν είναι ώρα να παίζεις με ηλίθιους για να καταστρέψεις την συνολική βαθμολογία σου. Πάντως, όσον αφορά το μάθημα καθεαυτό, εγώ το έβλεπα σαν μια ευκαιρία για να παίρνω καλούς βαθμούς. Την σχέση μου με την θρησκεία (όποια και αν είνα αυτή), την διαπίστωσα μετά το σχολείο. Από το σχολείο δεν θυμάμαι τίποτα και δεν ήξερα που παν τα τέσσερα. Οπότε, δες το σαν ευκαιρία για να πάρεις καλό βαθμό είτε το αποφύγεις είτε όχι. ΥΓ: Το ότι ο καθηγητής είναι νούμερο πάντως, δεν σημαίνει ότι το μάθημα είναι και βλακώδες.
evoracing Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Χαράμισα 5 λεπτά απ' την ζωή μου... Καταρχήν είναι μάθημα διδασκαλίας, από την στιγμή που δεν πιστεύεις κάπου (δικαίωμά σου) έπρεπε από την αρχή να το δηλώσεις και όχι να περιμένεις για να τελειώσει η διορία. Ο καθηγητής μπορεί να είναι τρελάρας και να σας βρίζει, αλλά είναι τρόπος διδασκαλίας και αυτός! και νομίζω αρκετά καλός! Και εγώ είχα καθηγητή (ειδικότητας) που άμα μίλαγες στην τάξη και δεν σήκωνες χέρι, σε έψελνε 3 λεπτά και μετά απουσία. Αλλά όταν τελείωσα την τάξη και τον γνώρισα σαν άνθρωπο (όλοι), απλά καταλάβαμε πως ήταν από τους καλύτερους καθηγητές και ότι μας είχε πει μέσα στην τάξη ακόμα και τώρα μετά από 2 χρόνια τα θυμόμαστε όλα! Άμα όντως κρίνεις πως δεν σας αρέσει σαν καθηγητής και σαν μιλάει άσχημα, τότε το 5μελές της τάξης να απαιτήσει αλλαγή του καθηγητή (έχετε το δικαίωμα). Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, δεν μιλάει μόνο για τον Χριστιανισμό, όμως και να μην σε ενδιαφέρει τίποτα ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις σε διδάσκει και λίγο ανθρωπιά. Δεν θα πάθεις κάτι να κάτσεις να ακούσεις το μάθημα, κάθε μέρα ακούμε άλλα κ άλλα αυτό θα μας πειράξει? και που είναι ιστορίες για παιδάκια όπως λες... γιατί εσύ τι είσαι? και μην μου πεις μεγάλος! Btw δες τι μπορείς να κάνεις με την απαλλαγή διαφορετικά κάτσε έστω στην τάξη με ακουστικά στο αυτί! (επίσης έχεις το δικαίωμα) 1
dimitrisOP Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 και εσυ κατι του κανεις δεν μπορει ξαφνικα να αρχισει να σε βριζει απλα δεν γινεται τα γνωστα που λενε ολοι φταει το συστημα και οι καθηγητες και οι ιδιοι ειναι μην πω τωρα 1
carrypizza Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 παιδια το προβλημα αυτου του 'καθηγητη' δεν ειναι μονο με εμενα ολους τους βριζει και με ολους τσακονεται απορω πως βρισκεται ακομα στο σχολειο! 1
evoracing Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 παιδια το προβλημα αυτου του 'καθηγητη' δεν ειναι μονο με εμενα ολους τους βριζει και με ολους τσακονεται απορω πως βρισκεται ακομα στο σχολειο! Όπως είπε και ο Δημήτρης... Άμα δεν τον πειράξεις δεν σε πειράζει! (σαν να μιλάμε για έντομα ξερωγω ) Έμπα λίγο στην θέση του, σκέψου τι αντιμετωπίζει και ξανά σκέψου την γνώμη σου για αυτόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα