dimitrisOP Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 αμα κατσεις ηρεμος και δεν του αντιμηλισεις παλι θα σε βριζει? για δοκιμασε το δεν νομιζω γενικα νομιζω του πριζεται τα συκωτια γι αυτο κανει ετσι ...λυκειο ειδικα οι ορμονες στο φουλ δεν εχετε και που να το χωσετε αστο να παει 1
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 τι εννοεις τελειωσε η διορια? δηλαδη δεν μπορεις να σταματησεις οποτε θες τα θρησκευτικα? κανε φασαρια μεχρι να σε αφησουν να κανεις αιτηση εισαι φαουλ οκ δικαιωμα του να μην θελει να παρακολουθει αλλα υπαρχουν και οι κανονες και αφου δεν εκανε αιτηση οταν επρπε τωρα θα τα φαει στην μαπα.
carrypizza Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 καλα εγω παντως αλλη μια παρατηρηση χωρις να κανω τιποτα η να μου πει καμια μαλ..ια εχω φωναξει τον πατερα μου να κανει παραπονα στην λυκειαρχη για απαλλαγη! 1
dimitrisOP Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 κατσε στο θρανιο σου και μην κανεις τιποτα στο μαθημα του και ελα πες μας αν σου την μπηκε παλι αν ειναι ετσι να τον παμε στο δαφνη μετα 1
evoracing Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 καλα εγω παντως αλλη μια παρατηρηση χωρις να κανω τιποτα η να μου πει καμια μαλ..ια εχω φωναξει τον πατερα μου να κανει παραπονα στην λυκειαρχη για απαλλαγη! Θες να μου πεις πως άμα κάτσεις σε μια γωνία, δεν μιλήσεις καθόλου και κοιτάς στον πίνακα θα σου κάνει παρατήρηση? no way! Δεν χρειάζεται να πάρεις τον πατέρα σου! στο ξανά λέω υπάρχει και το 5μελες... Αλλιώς μόνος σου! αλλά μην το παίξεις μάγκας και βαρβατίλα! δεν περνούν πουθενά αυτά!
carrypizza Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ναι και μετα να μην μου δωσουν και απαλλαγη και μετα φαε το 12 στη μαπα να σου γ..σει το μ.ο 1
dimitrisOP Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ναι και μετα να μην μου δωσουν και απαλλαγη και μετα φαε το 12 στη μαπα να σου γ..σει το μ.ο τι βαθμους βγαζεις στα αλλα μαθηματα αν επιτρεπεται?
dimitrisOP Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ειναι πρωτη χρονια που εχεις αυτον τον καθηγητη?
evoracing Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 15-16-17 Άμα κάτσεις και διαβάσεις λιγάκι δεν θα πάρεις 12... εξάλλου δικό σου λάθος που δεν πείρες απαλλαγή από την αρχή! Και οι καθηγητές όταν σου φωνάζουν, δεν το κάνουν για να βγάλουν χολή. Άλλη όρεξη δεν είχαν... Για εσένα το κάνουν για να γίνεις άνθρωπος! γιατί αν όλοι σου φέρονται σαν παιδάκι, τότε έξω θα τρομάξει! stay cool and learn! 1
carrypizza Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 2η ειχαν πει οτι θα γινει αλλαγη αλλα δεν........ 1
dimitrisOP Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 2η ειχαν πει οτι θα γινει αλλαγη αλλα δεν........ αν στην πρωτη χρονια του εκανες μαγκιες μην ελπιζεις να σε δει με αλλο ματι,εκτος αν δεν το εχει παρει προσωπικα παντος εχεις κατι ελπιδες ακομα να τα βρειτε
Antwni Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Επιλογές: 1)Του καις το αυτοκίνητο. 2)Πριν του κάψεις το αυτοκίνητο του γράφεις προειδοποιητικό χαρτάκι για να σου δώσει απαλλαγή.Αν δεν σου δώσει...ακολουθείς το 1) 3)Πας με τα "νερά του".Είσαι ήσυχος, φοράς χρυσό σταυρό,μαλλί φλώρικο, και κρατάς και ένα λιβάνι να λιβανίσεις την τάξη. Κάνεις το σταυρό σου πριν αρχίσει το μάθημα και λες και το πατερ ημών. Του λες επίσης ότι θες να γίνεις παπάς. 4)Άμα δεν πιάσει τίποτα από αυτά κάτι έχεις κάνει λάθος. 3
Sellers Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Επιλογές: 1)Του καις το αυτοκίνητο. 2)Πριν του κάψεις το αυτοκίνητο του γράφεις προειδοποιητικό χαρτάκι για να σου δώσει απαλλαγή.Αν δεν σου δώσει...ακολουθείς το 1) 3)Πας με τα "νερά του".Είσαι ήσυχος, φοράς χρυσό σταυρό,μαλλί φλώρικο, και κρατάς και ένα λιβάνι να λιβανίσεις την τάξη. Κάνεις το σταυρό σου πριν αρχίσει το μάθημα και λες και το πατερ ημών. Του λες επίσης ότι θες να γίνεις παπάς. 4)Άμα δεν πιάσει τίποτα από αυτά κάτι έχεις κάνει λάθος, κάψτου το αυτοκίνητο. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα