Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να παρει καποιος απαλαγη απο τα θρησκευτικα;

Το πιο ευκολο μαθημα το σχολειο. Μαθαινεις καμια δεκαρια παραμυθακια, τα δινεις στο τελος και ΤΕΛΟς. Δεν σε υποχρεωνει κανεις να εισαι χριστιανος μετα πχ, ουτε να πηγαινεις εκκλησιες και ετσι. Ουτε προκειται να σου κανουν πλυση εγγεφαλλου (σιγουρη δικαιολογια). Οπως ειπα και πιο πριν, δες το μαθημα σαν ενα βιβλιο με παραμυθια (οπως αυτα του Αισωπου με ηθικες αρχες κτλ). Δεν υπαρχει λογος ουτε να φορας ακουστικα στο μαθημα ουτε να γινεσαι γελοιος. Η απαλλαγη δινεται μονο σε αλλοθρησκους, οχι σε μαγκες..

Εδιτ: Τωρα καταλαβα οτι εχεις προβλημα με το καθηγητη και οχι με το μαθημα. Το γραφεις μετα απο καμια δεκαρια ποστ, οποτε ο τιτλος σου ειναι και παραπλανητικος. Σε αυτη τη περιπτωση με το καθηγητη δεν ξερω τι να γραψω. Ισως φταιτε και οι μαθητες, κλασσικα.

Δημοσ.

Στο λύκειο στα θρησκευτικά έτυχε να έχω έναν από τους καλύτερους καθηγητές και στο γυμνάσιο έναν από τους χειρότερους. Παρ' όλα αυτά τα θρησκευτικά θα έπρεπε να αφαιρεθούν από το σχολικό πρόγραμμα. Τζάμπα ώρες σπαταλιούνται και τα παιδιά θα έπρεπε να σχολάνε νωρίτερα. Ή μάλλον να αντικατασταθούν από μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλά που να τα πεις αυτά σε μια χώρα χριστιανοταλιμπάν;

Έπρεπε να είχες πάρει την απαλλαγή εντός της διορίας. Εγώ μετάνιωσα που δεν το έκανα εν τέλει, τουλάχιστον στο γυμνάσιο με εκείνον τον σκατόψυχο που το έπαιζε άνθρωπος της εκκλησίας. Δυστυχώς έχω μάθει οτι ζει ακόμα αντί να τρώνε το κουφάρι του τα όρνια.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο με τις τζαμπα ωρες εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφθει ετσι. Αν καποια αχρηστα μαθηματα ειχαν αφαιρεθει απο το σχολειο θα σχολαγαμε και νωριτερα.

Αν απ την αλλη ειχαμε μαθημα σεξουαλικης διαπεδαγωγησης, πιστευω τα πραγματα θα ηταν χειροτερα. Ενα σεμιναριο τριων ωρων πχ θα ηταν αρκετο πχ, οχι κανονικο μαθημα σαν την γυμναστικη πχ, να το εχεις ολο το ετος. Επισης αν ειχαμε τετοιο μαθημα θα ειχαμε σαν παιδια, απευλευθερωθει περισσοτερο απ οσο πρεπει, οποτε η κοινωνια μας θα ηταν.. σοδομα κτλ..

Δημοσ.

Στο λύκειο στα θρησκευτικά έτυχε να έχω έναν από τους καλύτερους καθηγητές και στο γυμνάσιο έναν από τους χειρότερους. Παρ' όλα αυτά τα θρησκευτικά θα έπρεπε να αφαιρεθούν από το σχολικό πρόγραμμα. Τζάμπα ώρες σπαταλιούνται και τα παιδιά θα έπρεπε να σχολάνε νωρίτερα. Ή μάλλον να αντικατασταθούν από μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλά που να τα πεις αυτά σε μια χώρα χριστιανοταλιμπάν;

Έπρεπε να είχες πάρει την απαλλαγή εντός της διορίας. Εγώ μετάνιωσα που δεν το έκανα εν τέλει, τουλάχιστον στο γυμνάσιο με εκείνον τον σκατόψυχο που το έπαιζε άνθρωπος της εκκλησίας. Δυστυχώς έχω μάθει οτι ζει ακόμα αντί να τρώνε το κουφάρι του τα όρνια.

Μπλά μπλά μπλά. Αν ήταν η Ελλάδα χώρα χριστιανοταλιμπάν ούτε το δικαίωμα να πεις την άποψή σου δεν θα είχες, δεν φτάνει που έχουν γεμίσει όλα τα social media και το μίσο ίντερνετ με γκρουπάκια ιστοσελίδες και συλλόγους άθεων που κοιτάνε να προωθήσουν τα αιτήματά τους και τα δικά τους παραμυθάκια περί θεοποίησης της επιστήμης, διαμαρτύρονται και από πάνω οτι έχουν περιορισμούς στα δικαιώματα να εκφράζουν την άποψή τους.

Επίσης τα περί σεξουαλικής αγωγής και κατάργησης των θρησκευτικών έχουν διατυπωθεί δημόσια από πάρα πολλούς ανθρώπους, το θέμα είναι αποκλειστικά της βούλησης των πολιτικών. Άσε πυο ακόμα και άλλο μάθημα να μπεί στην θέση των θρησκευτικών πάλι για τζάμπα ώρες θα γκρινιάζουν όλοι γιατί μετά το σχολείο θα θέλουν να πάνε για καφέ ή θα έχουν το φροντηστήριο και δεν θα μπορούν να πάνε νωρίς στο σπιτάκι για να φάνε και να ετοιμαστούν.....Αλλά τι να πεις...... στην δύσμοιρη Ελλάδα της δράσης των ταλιμπάν, θέλει ο καθένας να προσαρμόσει την πραγματικότητα με τον δικό του κόσμο διαφορετικά του φταίνε όλα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν φτάνει που έχουν γεμίσει όλα τα social media και το μίσο ίντερνετ με γκρουπάκια ιστοσελίδες και συλλόγους άθεων που κοιτάνε να προωθήσουν τα αιτήματά τους και τα δικά τους παραμυθάκια περί θεοποίησης της επιστήμης, διαμαρτύρονται και από πάνω

εμείς κάτι τέτοιους στο χωριό τους πνίγαμε στο νεροχύτη πριν χρονίσουν

• Like 11
Δημοσ.

Btw δες τι μπορείς να κάνεις με την απαλλαγή διαφορετικά κάτσε έστω στην τάξη με ακουστικά στο αυτί! (επίσης έχεις το δικαίωμα)

Σοβαρά ισχύει αυτό?! Με ποια λογική?

Δημοσ.

Μπλά μπλά μπλά. Αν ήταν η Ελλάδα χώρα χριστιανοταλιμπάν ούτε το δικαίωμα να πεις την άποψή σου δεν θα είχες, δεν φτάνει που έχουν γεμίσει όλα τα social media και το μίσο ίντερνετ με γκρουπάκια ιστοσελίδες και συλλόγους άθεων που κοιτάνε να προωθήσουν τα αιτήματά τους και τα δικά τους παραμυθάκια περί θεοποίησης της επιστήμης, διαμαρτύρονται και από πάνω οτι έχουν περιορισμούς στα δικαιώματα να εκφράζουν την άποψή τους.

Επίσης τα περί σεξουαλικής αγωγής και κατάργησης των θρησκευτικών έχουν διατυπωθεί δημόσια από πάρα πολλούς ανθρώπους, το θέμα είναι αποκλειστικά της βούλησης των πολιτικών. Άσε πυο ακόμα και άλλο μάθημα να μπεί στην θέση των θρησκευτικών πάλι για τζάμπα ώρες θα γκρινιάζουν όλοι γιατί μετά το σχολείο θα θέλουν να πάνε για καφέ ή θα έχουν το φροντηστήριο και δεν θα μπορούν να πάνε νωρίς στο σπιτάκι για να φάνε και να ετοιμαστούν.....Αλλά τι να πεις...... στην δύσμοιρη Ελλάδα της δράσης των ταλιμπάν, θέλει ο καθένας να προσαρμόσει την πραγματικότητα με τον δικό του κόσμο διαφορετικά του φταίνε όλα.

Η βούληση των πολιτικών έρχεται σε συνάρτηση με τις ψήφους. Θα χάσει ο οποιοσδήποτε την ψήφο των 60+ που πάνε εκκλησία και πιστεύουν τον κάθε τραγόπαπα που βεβηλώνει τη διδασκαλία του Χριστού με κηρύγματα μίσους;  

Εγώ δεν δηλώνω άθεος, ούτε έχω ασχοληθεί με τους e-atheists. Το οτι τα θρησκευτικά θα έπρεπε να καταργηθούν μαζί με κάτι τεχνολογίες 1ης Λυκείου δεν έχει να κάνει με θρησκευτικούς λόγους αλλά με πρακτικούς. 

Έστω το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης να γίνεται σε στυλ σεμιναριακό και να μην υπάρχουν επιπλέον ώρες. Εγώ δεν λέω να εξετάζεται γιατί και οι εξετάσεις είναι μια μπούρδα γενικότερα και γι αυτό ανθεί η παραπαιδεία παρ όλο που σε ένα τέτοιο μάθημα ίσως πολλοί να γούσταραν να κάνουν ιδιαίτερο. 

• Like 1
Δημοσ.

Επιλογές:

1)Του καις το αυτοκίνητο.

2)Πριν του κάψεις το αυτοκίνητο του γράφεις προειδοποιητικό χαρτάκι για να σου δώσει απαλλαγή.Αν δεν σου δώσει...ακολουθείς το 1)

3)Πας με τα "νερά του".Είσαι ήσυχος, φοράς χρυσό σταυρό,μαλλί φλώρικο, και κρατάς και ένα λιβάνι να λιβανίσεις την τάξη.

Κάνεις το σταυρό σου πριν αρχίσει το μάθημα και λες και το πατερ ημών.

Του λες επίσης ότι θες να γίνεις παπάς.

4)Άμα δεν πιάσει τίποτα από αυτά κάτι έχεις κάνει λάθος.

Ρε τι του λες του παιδιου αδερφε τα πραγματα ειναι απλα κανε ενα τατου σε εμφανη σημειο που να λεει asimakis katsoulas is my idol  και να δεις πως σου δινει στο χαλαρο απαλαγη χαχχαχα :P

Δημοσ.

Σοβαρά ισχύει αυτό?! Με ποια λογική?

Φυσικα και ισχυει! Απο την στιγμη που δεν δημιουργεις προβλημα στο μαθημα και δεν ενοχλεις, δεν μπορει να σου κανει τιποτα! Δεν μπορει κανενας να σε υποχρεωσεί να προσεχεις στο μαθημα! Ουτε καν να πηγαινεις!

Δημοσ.

θα πας σε 11 λεπτά και που θα κάνετε προσευχή και θα βγεις μπροστα και θα πεις 
δε θέλω να κάνω θρησκευτικά , ζητάω την ΤΗΝΑΠΑΛΑΓΗ car-yο-lee !!!
και θα σου δώσουν

• Moderators
Δημοσ.

Anorymous έστω ότι πιστεύω και γίνεται και στη διάρκεια της χρονιάς και σταματάω να πιστεύω και γίνομαι αθεος Γιατί να πρέπει να συνεχίσω να διδάσκομαι το χριστιανισμό;

Αν τα θρησκευτικά ήταν λίγο από όλα δεν θα είχα θέμα αλλά είσαι πλύση εγκεφάλου στο χριστιανισμό και για Αυτό είμαι αντίθετος.

Όσο για τους φανατικούς του χριστιανισμού και γενικά των θρησκειών μια ερώτηση μόνο. Όταν πάθετε κάτι οτιδήποτε, Γιατί δεν κάθεστε σπίτι να προσευχηθείτε να γίνετε καλα Αφού ο θεούλης σας είναι δίκαιος καλός κτλ και παίρνετε φάρμακα και πάτε σε γιατρούς;

Δημοσ.

^ εσύ μπορεί να αποφασίσεις και στα μέσα της χρονιάς να πας απο θεωρητική σε θετική τι σημαίνει αυτό?Γενικα υπάρχουν και κάποιοι κανόνες δεν ξερω αν το γνωρίζεις.

Επίσης αν εγω κι εσυ δεν πιστεύουμε δε σημαίνει οτι θα πούμε και στους άλλους τι να κάνουν (aka να προσευχονται στα σπίτια τους)γιατί με την ίδια λογική και ο άλλος που τρέχει αποστάσεις και θέλει να το παίζει της υγιεινής ζωης-διατροφής θα έπρεπε να φυτεύει μόνος του ολα αυτά που καταναλώνει και να πηγαίνει και για κυνήγι το πρωί(φακ λοτζικ δλδ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...