Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταξιδεύω με Aegean και σκέφτομαι να πάρω μια μικρή βαλίτσα με ρούχα + μια τσάντα για το λάπτοπ. Θα έχω θέμα στο check in?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανονικά επιτρέπουν μόνο μία χειραποσκευή, αλλά δεν τους πολυνοιάζει νομίζω. Αν η τσάντα του λαπτοπ δεν είναι κανένα γομάρι, μπορείς να την περάσεις διακριτικά. Εφόσον δε θα δώσεις βαλίτσα, δε χρειάζεται καν να πας στο check-in και αμφιβάλλω αν θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου στην επιβίβαση.

Στην ανάγκη βγάζεις το λάπτοπ από την τσάντα, χώνεις την άδεια τσάντα στη βαλίτσα και όταν επιβιβάζεσαι το παίζεις ότι έχεις το λάπτοπ στο χέρι γιατί δούλευες. Αλλά δεν έχω δει ποτέ να ασχολούνται στην επιβίβαση.

Δημοσ.

Πριν δυο βδομάδες πέταξα εις τριπλούν με Aegean και Lufthansa. Είχα την τσάντα του laptop μαζί μου με διάφορα καλούδια μέσα (σκληρούς δίσκους κτλ) και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Απλά στο έλεγχο, βγάζεις το laptop και το περνάνε μόνο του απο το ειδικό μηχάνημα. Μπορεί να σου ζητήσουν και να ανοίξεις το καπάκι της οθόνης απλά για να διαπιστώσουν οτι πράγματι δεν είναι τίποτα άλλο.

Εν ολίγοις, don't worry!

Δημοσ.

Αυτό που σου είπε ο Filipos.Προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάτι γιατί προσπαθώ να κρατώ μια χειραποσκευή μεγάλη(στα όρια του επιτρεπτού)...στην Ελλάδα σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα,στην αγγλία πχ όταν γύριζα ήταν ένας που κρατούσε 2 χειραποσκευές και δεν τον άφησαν στο heathrow (ήταν και οι 2 μεγαλούτσικες βέβαια).

Καλό ταξίδι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..πετάω με aegean σε λίγες μέρες και θα ήθελα να μάθω αν θα έχω πρόβλημα με το λαπτοπ. Έχω μια χειραποσκευη και θα εχω και την τσαντα του λαπτοπ (μικρο μολις 12''). Θα μου πουνε τίποτα?

Γιατι γράφουν οτι επιτρέπεται μονο μια χειραποσκευη (ελεος ως και η Ryanair επιτρέπει και μια δεύτερη μικρότερη)

Δημοσ.

Οχι δεν έχεις πρόβλημα. Το έχω κάνει ΠΟΛΛΕΣ φορές με aegean. Ακόμα και easyjet δεν δίνουν σημασία. Μόνο μια φορά μου ζητησαν να βαλω την τσάντα του λαπτοπ μέσα στο βαλιτσάκι - αλλά η αλήθεια είναι οτι η πτήση ήταν φίσκα.

Δημοσ.

Πριν 4-5 χρονια πηγα Ηρακλειο Κρητης με Aegean αν θυμαμαι καλα και ειχα και laptop με την τσαντα του και με εβαλaν οχι μονο να ανοιξω την τσαντα αλλα και να ενεργοποιησω το laptop !!!Αφου μπηκε στα windows με αφησαν και το περασα.

Μου "κατασχεσαν" ενα αφρο ξυρισματος κανονικου μεγεθους και επειδη πηγαινα για γαμο στο Ρεθυμνο αγορασα αλλον στην Κρητη .

Δημοσ.

Συνυπογράφω, θεωρούνταν ως έξτρα αποσκευή της χειραποσκευής και γενικά η Aegean δεν είχε πρόβλημα με τούτο το θέμα.

Αυτό πριν 1-2 χρόνια, τώρα δεν βάζω το χέρι στην φωτιά...

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτάω γιατί έχω χειραποσκευή στο maximum του επιτρεπού ορίου και backpack μπαμπάτσικο και θα είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδεύω έτσι light. AN σκάσει πρόβλημα, απλά σε χρεώνουν ή παίζει τίποτα άλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...