crupo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Θελω να παραγγειλω κατι απο aliexpress και μου βγαζει να συμπληρωσω αυτο State/Province/Region Τι βαζω εκει? Να βαλω παλι την πολη που μενω π.χ. Λαμια?
arc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Σε μεγάλες πόλεις βάζεις περιοχή και σε μικρότερες το όνομα της πόλης. Π.χ. στην Αθήνα, μπορείς να γράψεις Χολαργός, Δραπετσώνα, κλπ ενω αν είσαι Ηράκλειο, Βόλο, κλπ γραφεις απλά Ηράκλειο, Βόλο περιοχές με ονόματα Τζουρμέικα, Τσιπουράδικα, πίσω απο Χίλτον, κλπ ειναι ανούσια
crupo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ok ευχαριστω παιδια. Εβαλα μονο το ονομα της πολης.
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ---------------------- Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από giorgosmcmc
idomeneas7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Νομό βάζεις εκεί κανονικά αλλά ΟΚ, θα το βρουν.
DoctorAS_AlexOUDIOS-3os Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 9/10/2014 στις 1:59 ΠΜ, arc είπε Σε μεγάλες πόλεις βάζεις περιοχή και σε μικρότερες το όνομα της πόλης. Π.χ. στην Αθήνα, μπορείς να γράψεις Χολαργός, Δραπετσώνα, κλπ ενω αν είσαι Ηράκλειο, Βόλο, κλπ γραφεις απλά Ηράκλειο, Βόλο περιοχές με ονόματα Τζουρμέικα, Τσιπουράδικα, πίσω απο Χίλτον, κλπ ειναι ανούσια Θέλω να παραγγειλω κάτι από την Amazon. Ειμαι σε χωριό. Τι ακριβώς κάνω?
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν έχει οδό και αριθμό το μέρος που είναι το σπίτι σου;
DoctorAS_AlexOUDIOS-3os Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Δεν έχει οδό και αριθμό το μέρος που είναι το σπίτι σου; Οχι φίλε. Υπάρχει κάποιο διαφορετικός τρόπος?
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, DoctorAS_AlexOUDIOS-3os είπε Οχι φίλε. Υπάρχει κάποιο διαφορετικός τρόπος? Δεν είμαι σίγουρος. Νομιζω κανονίζεις ένα ραντεβού με τον μεταφορέα στην πλατεία του χωριου η σε κάποιον κεντρικό δρομο του χωριού.
Nabuko Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DoctorAS_AlexOUDIOS-3os είπε Οχι φίλε. Υπάρχει κάποιο διαφορετικός τρόπος? έχεις βάλει κινητό, θα σε πάρουν τηλέφωνο
theoritikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στα χωριά, οι μεταφορείς των ελτα είναι συνενωμένοι με κάποιο μαγαζί και αφήνουν εκεί τα δέματα/αλληλογραφία. Συνήθως με κάποιο καφενείο ή μινι μάρκετ. Αν όμως σου έρθει με κούριερ, ΔΕΝ θα σου το φέρουν μέχρι το χωριό. Θα πάει μέχρι την κοντινότερη πόλη και θα πρέπει να πας να το παραλάβεις εσύ. Θα σε πάρουν όμως τηλέφωνο από το κούριερ να σε ενημερώσουν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα