Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή κάνεις από 14 χρονών..; :wacko:  με επιβεβαιώνεις πως πρέπει να νομιμοποιηθεί η ελεγχόμενη πώληση αποκλειστικά σε ενήλικες.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συστηματικά εδώ και 6 χρόνια.

Τώρα με το κανονικός τι εννοείς ?

Μια χαρά νορμαλ ζωή πιστεύω ότι κάνω ! 

Οταν λες συστηματικα ποσα g την μερα?

(καθημερινα εννοειται)

Δημοσ.

Κατι για αυτους που το ξεκινανε σε μικρη ηλικια..........

Λεει οτι τους μειωνεται το IQ......  αν το ξεκινησεις στα 14 μεχρι τα 38 σου εχεις χασεις 8 βαθμους απο το IQ σου.

(ακομα και να το σταματησεις στα 20)

http://www.wcvb.com/health/harvard-doc-brain-damage-from-marijuana-proved/27072556

Α, και για να προλαβω τυχον κακοπροαιρετα σχολια....

Ερευνητες του Harvard ειναι οι ανθρωποι....

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες συστηματικα ποσα g την μερα?

(καθημερινα εννοειται)

από 4-5 μέχρι 20.

Δηλαδή κάνεις από 14 χρονών..; :wacko:  με επιβεβαιώνεις πως πρέπει να νομιμοποιηθεί η ελεγχόμενη πώληση αποκλειστικά σε ενήλικες.

Ναι, αλλά για πια ελεγχόμενη πώληση μιλάς ?

Εγώ έτυχε να μένω σε σκατά περιοχή γι'αυτό και ξεκίνησα από τόσο μικρή ηλικία.

Δημοσ.

Απλα γελαω με οσους πιστευουν πως μετα το χορτο πεφτεις στα βαρια , απλα γελαω. Ουτε 80αρης δεν εχει τετοιες αντιληψεις .

Και τωρα σοβαρα, αν το παιδι-ανθρωπος ειναι σοβαρος και εξυπνος, (γιατι μεχρι και αυτο ειναι θεμα παιδειας) ,γιατι περισσοτερο για μικρη ηλικια μιλαμε αποτι καταλαβα, σιγα μη κανει το συνειρμο "δεν κανω κεφαλι με τη φουντα ας το ριξω στη πρεζα".

Απο την αλλη υπαρχει παντελης ελλειψη παιδειας και διαπαιδαγωγισης , αλλα αυτο τι σημαινει ? Οτι πρεπει να ειναι παρανομο ?

Επιπλεον, καποιος ειπε σε προηγουμενη σελιδα , αν θα αφηνε κανεις το παιδι του να πινει χορτο. Βεβαιως, απο τη στιγμη που το εχω μεγαλωσει σωστα , γιατι οχι ? Μη σου πω θα του το παιρνω εγω , για να μην αγοραζει αυτες τις σαπιλες, τα χημικα που πουλανε για χορτο πλεον. Επισης αλλο ενα ΜΕΓΑΛΟ αρνητικο της απαγορευσης , ειναι η ανθιση του "αλβανου", οπως λεγεται.

Πλεον πολυ δυσκολα βρισκεις ,ποιοτικη φουντα , η πρεπει να τη φυτεψεις μονος σου.

Το τελευταιο σκεφτειται τι σημαινει.... Αν εγω φυτεψω ενα γλαστρακι για την παρτη μου , επειδη δεν μου αρεσει βλεπετε να πινω οτι σκατα μου πλασαρουνε ( μονοπωλιο βλεπεις ) , η να φοβαμαι καθε φορα που ειναι να αγορασω και γενικα να ξοδευω μια περιουσια , και με πιασουνε κατηγορουμε μεχρι και για ΕΜΠΟΡΙΑ .....

Γενικα δεν καπνιζω, τον απεχθανομαι τον καπνο , θα πιω 1-2 φορες στις 10 μερες αλκοολ , και  μπαφους οποτε κατσει με παρεα. Μπορει 3-4 φορες τη βδομαδα, μπορει και 1 το μηνα....

• Like 2
Δημοσ.

-θελω μαυρη

-δεν εχω μαυρη, μονο ασπρη

-δεν εχω παρει ποτε και δε θα παρω

-ΚΕΡΝΑΩ

-οκ

-διπλα απο τον καδο στο δεντρο εχει ενα σπιτρτοκουτο... θα την βρειτε καλα

• Like 3
Δημοσ.

-θελω μαυρη

-ΚΕΡΝΑΩ

-οκ

3tYxc8B.gif

• Like 5
Δημοσ.

-θελω μαυρη

-ΚΕΡΝΑΩ

-οκ

Σοβαρά τώρα;

Δημοσ.

από 4-5 μέχρι 20.

Ναι, αλλά για πια ελεγχόμενη πώληση μιλάς ?

Εγώ έτυχε να μένω σε σκατά περιοχή γι'αυτό και ξεκίνησα από τόσο μικρή ηλικία.

τι 20 ρε ψηλέ..σε λίγο θα μας πεις ότι ο Ρούλης θα παίξει τσάμπιονς league..και τα 4-5 είναι παρα πολλά, είσαι πρεζάκι του χόρτου

Δημοσ.

Απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι καταληγετε οτι το χασις δεν ειναι και οτι χειροτερο (στο χωμα φυτρωνει αλλωστε) ,χωρις επεξεργασιες και δεν ειναι και εξαρτησιογονο. Χωρις να λεω οτι η καταχρηση ή χρηση ειναι ευχη..

Εαν λοιπον το νομιμοποιουσαν στην Ελλαδα και σταματουσε το παραεμποριο, οι "κακες" συναναστροφες, επαιρνε το κρατος φορο και η Ελλαδα γινοταν ο πρωτος τουριστικος προορισμος στην Ευρωπη (εδω πανε στην Ολλανδια μεσ'την υγρασια και το κρυο,καλα εχει και τη red light τους ανεμομυλους και τις τουλιπες οκ) γεμιζε χρηματα ο κοσμος και ξεφορτωνομασταν μνημονια και οτι αλλο απο το κεφαλι μας θα χαλουσε κανεναν?

Μονο και μονο γι αυτο δεν θα συμφωνουσατε?

Ετσι απο περιεργεια το ρωταω!

Η πρωτη πηγη με ενα googlarisma χωρις να ξερω κατα ποσο ειναι οκ http://www.dutch-passion.nl/en/news-and-development/the-dutch-state-earns-400-millionannually-from-coffeeshop-taxes/

Δημοσ.

τι 20 ρε ψηλέ..σε λίγο θα μας πεις ότι ο Ρούλης θα παίξει τσάμπιονς league..και τα 4-5 είναι παρα πολλά, είσαι πρεζάκι του χόρτου

πρεζάκι του χόρτου , σα να λέει δολοφόνος του μπαρμπουτιού 

• Like 1
Δημοσ.

Απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι καταληγετε οτι το χασις δεν ειναι και οτι χειροτερο (στο χωμα φυτρωνει αλλωστε) ,χωρις επεξεργασιες και δεν ειναι και εξαρτησιογονο. Χωρις να λεω οτι η καταχρηση ή χρηση ειναι ευχη..

Εαν λοιπον το νομιμοποιουσαν στην Ελλαδα και σταματουσε το παραεμποριο, οι "κακες" συναναστροφες, επαιρνε το κρατος φορο και η Ελλαδα γινοταν ο πρωτος τουριστικος προορισμος στην Ευρωπη (εδω πανε στην Ολλανδια μεσ'την υγρασια και το κρυο,καλα εχει και τη red light τους ανεμομυλους και τις τουλιπες οκ) γεμιζε χρηματα ο κοσμος και ξεφορτωνομασταν μνημονια και οτι αλλο απο το κεφαλι μας θα χαλουσε κανεναν?

Μονο και μονο γι αυτο δεν θα συμφωνουσατε?

Ετσι απο περιεργεια το ρωταω!

Η πρωτη πηγη με ενα googlarisma χωρις να ξερω κατα ποσο ειναι οκ http://www.dutch-passion.nl/en/news-and-development/the-dutch-state-earns-400-millionannually-from-coffeeshop-taxes/

Μόνο για αυτό το σημείο και χωρίς να εξετάζω αν είναι καλό ή κακό. Νομίζω ότι αυτή η δικαιολογία δεν στέκει, το ότι είναι φυσικό προϊόν δηλαδή. Και ένα φυσικότατο μανιτάρι μπορείς να φας και να πεθάνεις! Δεν σημαίνει πως ό,τι φυτρώνει από τη φύση είναι και ακίνδυνο! (ξαναλέω ότι σε αυτό το ποστ δεν εξετάζω κατά πόσο είναι επικίνδυνο ή όχι, απλά σχολιάζω την "δικαιολογία" αυτή που χρησιμοποιείται από πολλούς)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...