Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι καταληγετε οτι το χασις δεν ειναι και οτι χειροτερο (στο χωμα φυτρωνει αλλωστε) ,χωρις επεξεργασιες και δεν ειναι και εξαρτησιογονο. Χωρις να λεω οτι η καταχρηση ή χρηση ειναι ευχη..

Εαν λοιπον το νομιμοποιουσαν στην Ελλαδα και σταματουσε το παραεμποριο, οι "κακες" συναναστροφες, επαιρνε το κρατος φορο και η Ελλαδα γινοταν ο πρωτος τουριστικος προορισμος στην Ευρωπη (εδω πανε στην Ολλανδια μεσ'την υγρασια και το κρυο,καλα εχει και τη red light τους ανεμομυλους και τις τουλιπες οκ) γεμιζε χρηματα ο κοσμος και ξεφορτωνομασταν μνημονια και οτι αλλο απο το κεφαλι μας θα χαλουσε κανεναν?

Μονο και μονο γι αυτο δεν θα συμφωνουσατε?

Ετσι απο περιεργεια το ρωταω!

Η πρωτη πηγη με ενα googlarisma χωρις να ξερω κατα ποσο ειναι οκ http://www.dutch-passion.nl/en/news-and-development/the-dutch-state-earns-400-millionannually-from-coffeeshop-taxes/

Στην Ολλανδία έχουν τρελά έσοδα από τη νομιμοποίηση της πορνείας και κάνναβης.

Στην Ελλάδα παρόλο που αυτά υπάρχουν χύμα, είναι παράνομα!

Μπουρδέλα σε κάθε γειτονιά και ειδικά στο κέντρο ολόκληροι δρόμοι γεμάτοι. Τα σφραγίζουν μια φορά το χρόνο και την επόμενη μέρα επαναλειτουργούν. Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κανένας υγειονομικός έλεγχος προς τους χώρους και τις εργαζόμενες. Αύξηση του AIDS σου λέει το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά.

Τα ναρκωτικά πωλούνται πρακτικά ελεύθερα σε Ομόνοια και γύρω. Και μόνο που παιρνάς από κει, σου πρήζουν τα @@ οι μαύροι να αγοράσεις ασχέτως αν είσαι 15 ή 65 ετών και κάνουν σα να πουλάνε τσίχλες.

Από τα παραπάνω προκύπτουν τα ερωτήματα:

α) Εφόσον τα παραπάνω είνα παράνομα γιατί υπάρχουν ακόμα και μάλιστα στα ίδια σημεία τόσο φανερά;

β) Αν είμαστε άχρηστοι να τα καταπολεμήσουμε ή απλώς δεν είναι εφικτό, γιατί δε τα νομιμοποιούμε ώστε να υπάρχουν έσοδα και έλεγχος;

Η απάντηση είναι πως το μαύρο χρήμα είναι τεράστιο και βρισκόμαστε στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης.

Αφήστε που τέτοιες αλλαγές θα έχουν πολιτικό κόστος οπότε χέστηκαν οι πολιτικοί αν θα έχει έσοδα το κράτος, το προσωπικό τους συμφέρον κοιτάνε και αυτοί.  Κακά τα ψέματα οι Έλληνες είμαστε δεκάδες χρόνια πίσω στα μυαλά, μόνο στις μεγαλουπόλεις είναι κάπως βελτιωμένα τα πράγματα. Δε βλέπετε που ο καθένας λέει τη μαλακία του ή έχει βουλωμένα αυτιά;

Τέλος μια σπουδαία είδηση με έναν 17χρονο "εγκληματία" που ετοιμάζονται να χώσουν στη φυλακή! http://www.dimokratiki.gr/14-10-2014/sillipsi-17chronou-mathiti-kannavi-sto-venetoklio/

Επεξ/σία από johnkal
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτο το τελευταιο που το πας... Γιατι να υπαρχει ποινη φυλακισης σε κατι τετοιο ? Ποιον ενοχλεις ? Σε ποιον κανεις κακο ?

Δημοσ.

Έλα ντε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε και για 17 χρονών παιδί που φόρεσε χειροπέδες, θα δικαστεί πληρώνοντας ένα κάρο λεφτά σε δικηγόρους και θα λερωθεί το ποινικό του μητρώο μπαίνοντας φυλακη.

Εν ολίγης θα καταστραφεί και δε θα βρίσκει ούτε δουλειά. Όλα αυτά χωρίς καμία σοβαρή αιτία. Δεν είναι κρίμα;

Τι παρέες θα κάνει στη φυλακή; Τι άνθρωπος θα βγει από κει μέσα που είναι το μεγαλύτερο "σχολείο"  εγκλημάτων;

Δημοσ.

Γιατί όχι; Η χρήση και η κατοχή διώκονται. Απο κει και πέρα είναι όλα στην τελική κρίση των δικαστών. Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Δημοσ.

Σιγά μην πάει φυλακή ρε παιδιά σοβαρά μιλάτε?

ειχα δει μια εκπομπή αλλα δεν θυμάμαι ποια κ σε ποιο κανάλι που έδειχνε παιδιά σε αγροτικές φυλακές ανηλίκων

τι έκανες του λέει , με πιάσανε με δυο τσιγάρα απαντάει 

463px-Facepalm.png

Δημοσ.

Αν ήταν έτσι δεν θα τους χωρούσαν οι φυλακές...τραβηγμένο μου ακούγεται και από περιπτώσεις που ξέρω προσωπικά ένα δικαστήριο ορίζεται μετά από καιρό και συνήθως αθωώνεσαι κιόλας. Εκτός αν αυτός δυο τσιγάρα εννοεί δυο τσουβάλια :P

Δημοσ.

Αν ήταν έτσι δεν θα τους χωρούσαν οι φυλακές...τραβηγμένο μου ακούγεται και από περιπτώσεις που ξέρω προσωπικά ένα δικαστήριο ορίζεται μετά από καιρό και συνήθως αθωώνεσαι κιόλας. Εκτός αν αυτός δυο τσιγάρα εννοεί δυο τσουβάλια :P

ανήλικο + σε τι μπάτσους και εισαγγελέα θα πέσει = πάνε σπίτι σου , το κάνουν ανω κάτω , βρίσκουν 50g ,βρίσκουν ζυγαριά ακριβείας (μπορεί να μην ειναι δικιά σου δεν τους νοιάζει) πάρτα 

ξέρεις τι ειναι 50g? ενα Σ/Κ

Δημοσ.

ανήλικο + σε τι μπάτσους και εισαγγελέα θα πέσει = πάνε σπίτι σου , το κάνουν ανω κάτω , βρίσκουν 50g ,βρίσκουν ζυγαριά ακριβείας (μπορεί να μην ειναι δικιά σου δεν τους νοιάζει) πάρτα 

ξέρεις τι ειναι 50g? ενα Σ/Κ

Ναι ίσως έχεις δίκιο. Απλά το είπα γιατί ξέρω 1-2 περιπτώσεις γνωστών που τους πιάσανε όντως με δυο τσιγάρα σε έλεγχο και έγινε αυτό που είπα. Απλά ορίστηκε ένα δικαστήριο για να πουν ότι ήταν για προσωπική χρήση και τέλος, ούτε δικηγόρο δεν βάλανε νομίζω. Ίσως ήταν και τυχεροί όμως τι να πω 

Δημοσ.

εξαρτάται που πέσανε και εγώ έχω δει με τα μάτια μου περιπτώσεις που αν τις έγραφα ή δε θα με πιστευαν ή θα με πιστευαν κ θα ειχα πρόβλημα, 
ειμαι αντίθετος στη χρήση απο ανήλικα γιατι η μαλακία στο κεφάλι τους καλπάζει κ δεν ξέρουν τι κάνουν κ γιατί
εκτός αυτού δεν πίνουν καθαρό αλλα ποτισμένο , στην καλύτερη κατουρημένο  στη χειρότερη ντρόγκια και ποντικοφάρμακο και πάει μακριά 

Δεν έχει καμία λογική η απαγόρευση πόσο μάλλον η δίωξη στην σημερινή μορφή της. Στην χειρότερη θα έπρεπε να υπάρχει ενα χρηματικό πρόστιμο κ τίποτα παραπάνω ολα τα άλλα ειναι μαλακίες.

Δημοσ.

αν νομιμοποιηθει τότε θα μπορεις να βρεις κανα βιολογικό, κτλ. αυτα που πουλάνε αλβανοι, γύφτοι, κτλ. ειναι τιγκα στα φυτοφαρμακα, νοθευμενο με brix, γυαλί, κτλ. Εκτός αν έχεις καμια γλάστρα, τα υπολοιπα ειναι γτπ.

• Like 2
Δημοσ.

αν νομιμοποιηθει τότε θα μπορεις να βρεις κανα βιολογικό, κτλ. αυτα που πουλάνε αλβανοι, γύφτοι, κτλ. ειναι τιγκα στα φυτοφαρμακα, νοθευμενο με brix, γυαλί, κτλ. Εκτός αν έχεις καμια γλάστρα, τα υπολοιπα ειναι γτπ.

κ όχι μόνο , αν δεν την πάθεις δεν θα μάθεις 

Δημοσ.

Τι λες ρε ψυχασθενή; 25 τζι τη μέρα μόνος σου;

Σ/Κ οχι καθημερινή οχι μονος αλλα τόσο 

edit : ΠΑΛΙΑ!

926393_602172889870074_1395096963_a.jpg 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...