totem_lost Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τι μούφες λέτε ρε; 25 γρ σε ένα ΣΚ; Και 10 άτομα να ήσασταν θα έπρεπε να ρουφάτε απο 5 τσιγάρα ο καθένας τη μέρα, και παίζει πάλι να μην τα καταφέρνατε.
kostask91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα για 10 ατομα δεν ειναι και ακοτορθωτο
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τι μούφες λέτε ρε; 25 γρ σε ένα ΣΚ; Και 10 άτομα να ήσασταν θα έπρεπε να ρουφάτε απο 5 τσιγάρα ο καθένας τη μέρα, και παίζει πάλι να μην τα καταφέρνατε. lol μονο str8 4φ και πάνω μονοφ = πρωινό ξύπνημα
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ρε μη λέτε τόσες λεπτομέρειες, θα σας πάνε μέσα για εμπορία!
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ρε μη λέτε τόσες λεπτομέρειες, θα σας πάνε μέσα για εμπορία! δε λέμε για εμας ρε , για το "τι γινεται σήμερα με το χόρτο" λέμε 2
black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τελικά, τι ισχύει για την κατοχή μικροποσότητας;
totem_lost Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 lol μονο str8 4φ και πάνω μονοφ = πρωινό ξύπνημα Άρα φαντάζομαι την περνάς στο κρεββάτι με μπάφους μπύρες και πίτσες και χέζεις σε κανένα κουβά εκεί δίπλα, σαν τον συγκάτοικό μου; Κατάρα!
kostask91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Άρα φαντάζομαι την περνάς στο κρεββάτι με μπάφους μπύρες και πίτσες και χέζεις σε κανένα κουβά εκεί δίπλα, σαν τον συγκάτοικό μου; Κατάρα! Μη το λες, εχω γνωστο που κανει και πρωινο και μεσημεριανο και ενδιαμεσο και απογευματινο και γενικα πολλα. Και στη δουλεια του πηγαινει και σχολη πηγαινει , και εξω βγαινει
black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αυτό τώρα τι είναι, προς υπεράσπιση της χρήση του χόρτου; Γιατί και οι αλκοολικοί πίνουν για να είναι λειτουργικοί. 1
kostask91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι προς υπερασπιση . Ουτε του εδωσα συγχαρητηρια , απλα ειπα οτι οποιος πινει , δεν ειναι απαραιτητως και ξαπλα στο κρεβατι με πιτσες και μπυρες. Μη βγαζετε οτι να ναι συμπερασματα. Και καμμενο τον φωναζω, αλλα ειμαι γενικα υπερ του χορτου
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Άρα φαντάζομαι την περνάς στο κρεββάτι με μπάφους μπύρες και πίτσες και χέζεις σε κανένα κουβά εκεί δίπλα, σαν τον συγκάτοικό μου; Κατάρα! οχι , πάω για προπόνηση , επιστρέφω παίζω κανα game παρέα με μουσική , δε με νοιάζει τι , ήχος και γραφικά να γυρνάνε στην ατμόσφαιρα , περνάει κανα φιλαράκι φευγουμε πάμε εδω πάμε εκει , πειράζουμε κανέναν μετά καμια βόλτα κάπου με πολυ κόσμο (εχει σημασία) μετά καμια ταινία και ολα μιξερ αργά το βράδυ οπωσδήποτε έξω αλλα επειδή τελευταία δε παίζει ρόδα χαλάει η φάση ειμαι Ελληνοιταλός με μια δόση Αμερικάνου και μπορώ και τα συνδυάζω ολα μπάφους δεν πίνω ούτε αλκοολ , μου αρέσει να ειμαι νηφάλιος αχαχ
black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 αλλα ειμαι γενικα υπερ του χορτου Κι εγω ειμαι απλως αν το 1 γινει 2 το 2 γινει 3 και το 3 15, ε υπαρχει προβλημα. Σε ο,τι και αν κανεις.
kostask91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Εξαρταται πως το εννοεις. Σε καθημερινη βαση ? Η οποτε τυχει αυτα τα 15 ?
black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Σε καθημερινή βάση όπως ο γνωστός σου. 5 τσιγάρα σε μια ημέρα είναι υπερβολή, για εμένα τουλάχιστον. Αναρωτιέμαι τι δουλειά κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα