Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι μούφες λέτε ρε; 25 γρ σε ένα ΣΚ; Και 10 άτομα να ήσασταν θα έπρεπε να ρουφάτε απο 5 τσιγάρα ο καθένας τη μέρα, και παίζει πάλι να μην τα καταφέρνατε.

Δημοσ.

Τι μούφες λέτε ρε; 25 γρ σε ένα ΣΚ; Και 10 άτομα να ήσασταν θα έπρεπε να ρουφάτε απο 5 τσιγάρα ο καθένας τη μέρα, και παίζει πάλι να μην τα καταφέρνατε.

lol

μονο str8 

4φ και πάνω

μονοφ = πρωινό ξύπνημα 

Δημοσ.

Ρε μη λέτε τόσες λεπτομέρειες, θα σας πάνε μέσα για εμπορία! :P

δε λέμε για εμας ρε , για το "τι γινεται σήμερα με το χόρτο" λέμε 

• Like 2
Δημοσ.

lol

μονο str8 

4φ και πάνω

μονοφ = πρωινό ξύπνημα 

Άρα φαντάζομαι την περνάς στο κρεββάτι με μπάφους μπύρες και πίτσες και χέζεις σε κανένα κουβά εκεί δίπλα, σαν τον συγκάτοικό μου; Κατάρα!

Δημοσ.

Άρα φαντάζομαι την περνάς στο κρεββάτι με μπάφους μπύρες και πίτσες και χέζεις σε κανένα κουβά εκεί δίπλα, σαν τον συγκάτοικό μου; Κατάρα!

Μη το λες, εχω γνωστο που κανει και πρωινο και μεσημεριανο και ενδιαμεσο και απογευματινο και γενικα πολλα. Και στη δουλεια του πηγαινει και σχολη πηγαινει , και εξω βγαινει

Δημοσ.

Δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι προς υπερασπιση . Ουτε του εδωσα συγχαρητηρια , απλα ειπα οτι οποιος πινει , δεν ειναι απαραιτητως και ξαπλα στο κρεβατι με πιτσες και μπυρες. Μη βγαζετε οτι να ναι συμπερασματα. Και καμμενο τον φωναζω, αλλα ειμαι γενικα υπερ του χορτου

Δημοσ.

οχι , πάω για προπόνηση , επιστρέφω παίζω κανα game παρέα με μουσική , δε με νοιάζει τι , ήχος και γραφικά να γυρνάνε στην ατμόσφαιρα , περνάει κανα φιλαράκι φευγουμε πάμε εδω πάμε εκει , πειράζουμε κανέναν μετά καμια βόλτα κάπου με πολυ κόσμο (εχει σημασία) μετά καμια ταινία και ολα μιξερ αργά το βράδυ οπωσδήποτε έξω αλλα επειδή τελευταία δε παίζει ρόδα χαλάει η φάση 

ειμαι Ελληνοιταλός με μια δόση Αμερικάνου και μπορώ και τα συνδυάζω ολα 

μπάφους δεν πίνω ούτε αλκοολ , μου αρέσει να ειμαι νηφάλιος αχαχ

Δημοσ.

αλλα ειμαι γενικα υπερ του χορτου

Κι εγω ειμαι απλως αν το 1 γινει 2 το 2 γινει 3 και το 3 15, ε υπαρχει προβλημα. Σε ο,τι και αν κανεις.

Δημοσ.

Σε καθημερινή βάση όπως ο γνωστός σου. 5 τσιγάρα σε μια ημέρα είναι υπερβολή, για εμένα τουλάχιστον. Αναρωτιέμαι τι δουλειά κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...