Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 5 τσιγάρα κι εμένα μου φαίνεται κάπως. Το καταλαβαίνω αν είναι σε φάση "με έχει πάει γαμ(&^#ντας όλη τη βδομάδα, σήμερα θα κάτσω σπίτι να λιώσω" αλλά σε καθημερινή βάση, μου φαίνεται φοβερά δυσλειτουργικό. Εδώ καφέ πας να φτιάξεις και σου παίρνει 20 λεπτά να βάλεις το φίλτρο στην καφετιέρα απ' το κλανίδι, σκέψου να 'χεις να κάνεις και κάτι που απαιτεί σκέψη/συγκέντρωση.
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 γιαυτό λέμε Σ/Κ , αμα ηταν για κάθε μέρα θα ξύπναγες στο καπί κ θα έλεγες wtf για τσιγάρα στο περίπτερο πήγαινα 1
kostask91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Κλαιν φοιτητης ειναι και η δουλεια του το χρειαζεται Περιπτερας βλεπετε ... Τωρα τα 5 τσιγαρα μη φανταστειτε κανα μπουρι , μονοφυλλακια. Αλλα και παλι δε ξερω πως σκατα την παλευει και πηγαινει
black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Περιπτεράς. Μάλιστα. Ξέρω περίπτωση τραγουδιάρη/κιθαρίστα που του ζήτησε ο μαγαζάτορας να μην πίνει την ώρα που παίζει.
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 αμα έχεις λίγο μυαλό διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις σωστά άλλο δουλειά άλλο άραγμα
kostask91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλα δε ξερω αν ειναι θεμα μυαλου , αλλα και γω αν δουλευα περιπτερας που δεν ειναι και τιποτα το δυσκολα ισα ισα βαρετο , θα κατεβαζα καμια μπυριτσα συγχρονως (1-2 οχι να γινω στουπι )
totem_lost Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πάντως εγώ μετά από 2-3 ώρες αφού έχω κάνει max 2 τσιγάρα μόνο στο κρεββάτι μου μπορώ να πάω με τέτοια νύστα. Όχι να κάτσω να δουλέψω/διαβάσω κιόλας. Δεν ξέρω τι υπεράνθρωποι είστε εσείς..
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πάντως εγώ μετά από 2-3 ώρες αφού έχω κάνει max 2 τσιγάρα μόνο στο κρεββάτι μου μπορώ να πάω με τέτοια νύστα. Όχι να κάτσω να δουλέψω κιόλας. Δεν ξέρω τι υπεράνθρωποι είστε εσείς.. http://www.theweedblog.com/the-difference-between-indica-and-sativa-marijuana-plants/
tsakonas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν είναι αλβανός, τι 5 τι 15...κλαιν...δεν είναι χόρτο αυτό, είναι κουτόχορτο.. Στις καλες τις φουντες, μετα τα 2-3 πλεον δεν υπαρχει νοημα, τζαμπα παει...τερματιζεις για ενα 4ωρο ευκολα.. Ασκοπο τελειως...
black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλά άμα είναι αλβανός τα 20 g είναι για πλάκα φαντάζομαι. Του βάζεις και λίγο λαδολέμονο για σαλάτα.
akpe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 http://www.thetoc.gr/diethni/article/bretania-ta-probata-boskisan-marixouana-aksias-5000-eurw Έμφαση στη δεύτερη φωτογραφία 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα