redhotstef Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ειχα δανεισει βιβλιο της σχολης σε εναν τοτε φιλο, και ακομα δεν μου το επεστρεψε. Το ειχα περασει απο πριν εγω το μαθημα, αλλα το βιβλιο ηταν ενδιαφερον και θα το ηθελα να το ειχα ακομα στην βιβλιοθηκη μου. Ειχα χαρισει ενα κινητο σε εναν φιλο μου επειδη ηθελε ενα καλυτερο απο αυτο που ειχε ηδη. Στους δυο μηνες μετα, του το ξαναπηρα πισω επειδη δεν το ειχε χρησιμοποιησει καθολου. Καλυτερα να εμενε αχρησιμοποιητο στο δικο μου συρταρι παρα σε εκεινου. Λεφτα.. ειχε δανεισει ενας φιλος στο στρατο σε εναν αλλον φιλο μας Κρητικο και ακομα του τα χρωσταει. Εγω ειχα δανεισει σε γνωστο/φιλο 20 ευρω και μου γυρισε 15. Επισης ειχα δανεισει τις πυτζαμες μου στην κοπελα μου μια φορα επειδη δεν ειχε τι να φορεσει εκεινο το βραδυ.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 λεφτά με τόκο μόνο Ρε τον αλήτη τον τραπεζίτη!
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ρε τον αλήτη τον τραπεζίτη! Με "προνομιακά" επιτόκια όμως! Τι να κάνω, να μη βοηθήσω τον κόσμο? 5
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 . Με "προνομιακά" επιτόκια όμως! Άμα είναι προνομιακά πάω πάσο.. Δάνειζε αβέρτα..! 1
somebody:) Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Επισης ειχα δανεισει τις πυτζαμες μου στην κοπελα μου μια φορα επειδη δεν ειχε τι να φορεσει εκεινο το βραδυ. χαχαχα καλα αυτες κι αν δε θα τις ξαναπαρεις πισω εχω τσεπωσει και εγω ετσι μια μπλουζιτσα με καθαρα δημοκρατικες διαδικασιες.. "ΤΗ ΘΕΛΩ" για να μη μιλησω και για μποξερακια που btw ειναι και πολυ βολικα για μεσα στο σπιτι
johnkal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αντικείμενα δανιζω μόνο στη δικιά μου ή σε άτομα της οικογένειας. Χρήματα και σε εκλεκτούς φίλους που είναι 100% έμπιστοι. Γενικά έχω καλή κρίση και είμαι αυστηρός με τους ανθρώπους οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να την πατήσω. Άσχετοι ή γνωστοι δε μου αρέσει να ζητάνε ούτε τσιγάρο οπότε δε δίνω τίποτα, το θεωρώ γυφτια και συνήθως τέτοιοι το κάνουν "επαγγελματικά".
The_Judas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Η έκφραση «δανεικά και αγύριστα» δεν είναι καθόλου τυχαία. Συνήθως οι άνθρωποι που είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους δεν ζητάνε ποτέ δανεικά. Εμένα δεν με εκνευρίζει τόσο το οικονομικό κόστος όσο η ασυνέπεια και η αχαριστία. Πως τυχαίνει πάντα όταν χρειάζεσαι κάτι, να θυμάσαι ότι το έχεις δανείσει; 2
Kostasspil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Σπάνια κι εγώ. Μόνο σε άτομα που ξέρω πάρα πολύ καλά, αλλά ακόμα κι εκεί συγκεκριμένα πράγματα
gokuthelegend Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δανείζεις κάτι σε κάποιον και φαίνεσαι κακός αν του το ζητήσεις πίσω. Το θέμα είναι αυτός ο κάποιος που δεν σου επιστρέφει ότι του δάνεισες είναι ο κακός, και απλώς προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις τύψεις για να καθυστερήσει την επιστροφή του δανικού. Αν δανείσω κάτι και δω ότι ο άλλος καθυστερεί επίτηδες να μου το επιστρέψει, τότες του την λέω με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθανθεί αυτός άσχημα που δεν μου επιστρέφει αυτό το κάτι, και όχι εγώ επειδής του το ζητάω πίσω. Γενικά όμως προσπαθώ να μην δανείζω, ειδικά λεφτά. Προσωπική εμπειρία, είχα δανείσει σε ένα παιδί ένα CD με τραγούδια σε mp3 που είχα στο αυτοκίνητό μου για να τα αντιγράψει και να μου το επιστρέψει την άλλη μέρα. Εδώ και ένα χρόνο δεν μου το έχει επιστρέψει ακόμη, και εκείνη την περίοδο που του το δάνεισα, συναντιόμασταν από κοντά σχεδόν κάθε μέρα. Τελικά τα χαλάσαμε (για άλλο λόγο, όχι για το CD) και έχουμε κάτι μήνες να τα πούμε. Φυσικά θα μου πεις, ένα κενό CD έχει 0,20 ευρώ και θέλω μόνο 10 λεπτά της ώρας να ξαναγράψω τα τραγούδια από την αρχή, αλλά είναι για το γαμώτο. Άλλη περίπτωση, ο πατέρας μου δουλεύει σε οικοδομές και έχει χαλάσει 5-6 κινητά (τα χτυπάει από δω και από κει, γεμίζουν σκόνες ή λάσπες, κλπ). Εγώ έχω ένα κινητό (από τα καλά - smartphone) καβάτζα στο ντουλάπι για ώρα ανάγκης, αλλά δεν του το δείνω, αντιθέτως του αγοράζω ένα κινητό μπακατέλα των 15 ευρώ για να κάνει την δουλειά του και του κακοφαίνεται.
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 έχω ένα κινητό (από τα καλά - smartphone) καβάτζα στο ντουλάπι για ώρα ανάγκης, αλλά δεν του το δείνω, αντιθέτως του αγοράζω ένα κινητό μπακατέλα των 15 ευρώ για να κάνει την δουλειά του και του κακοφαίνεται. ο πατέρας σου μπορεί να θέλει να παίζει κανένα temple run στα διαλύματα , το έχεις σκεφτεί ? αυτές οι μπακατέλες κάτι rally της πλάκας έχουν ή κανα φιδάκι στην καλύτερη 1
Liverpool89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγω δανειζω μονο στην κοπελα μου..., Σε αλλους οχι.. μου τα παιρνανε με το ετσι θεκω και γι αυτο τωρα τα χω κοψει.. Εχω κολλημα, ετσι που τα αφηνω θελω να τα βρισκω ή σε καλυτερη κατασταση... Αλλα μερικες φορες δινεις, αλλα οταν ζητας δεν σου δινουν... Ακομα και κεφτα στην κοπελα μου μπορω να δωσω στο χερι, ξερω θα ξοδεψει αυτα που θα την πω, οι αλλοι μαλλον θα μου πουν δεν εφτασαν... Το αμαξι μου επειδη ειναι ιδιαιτερο θελει ζεσταμα.στην αρχη κρυωμα στο τελος, δεν το δινω σχεδον πουθενα γιατι ξερω οτι θα μου το σκισουν.. Αντιθετος αμα εγω παρω κατι το επιστεφω πολυ καλυτερο ή στην κατασταση που το πηρα... αν το χαλασω ξερω οτι πρεπει να το αντικαταστησω...
gokuthelegend Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ο πατέρας σου μπορεί να θέλει να παίζει κανένα temple run στα διαλύματα , το έχεις σκεφτεί ? αυτές οι μπακατέλες κάτι rally της πλάκας έχουν ή κανα φιδάκι στην καλύτερη Μπα, δεν ξέρει καλά καλά να κάνει κλήσεις. Για sms ούτε λόγος.
Antwni Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά τόσο τσιγκούνηδες είστε?(αναφέρομαι στον άλλο που δεν δανείζει ούτε τσιγάρο) Θα σου ζητήσει δηλαδή ο άλλος ένα τσιγάρο και θα του το αρνηθείς?Σοβαρά?"Θα μπεις μέσα" άμα το κάνεις?Ή μήπως θα το θυμάσαι και θα του το ζητήσεις πίσω μέτα?Ε μου χρωστάς ένα τσιγάρο ε. Θα είστε μια παρέα δηλαδή και άμα σου ζητήσουν τσιγάρο όλοι θα τους πεις όχι?really? Να το κοιτάξετε αυτό παιδιά.Δεν είναι καλό.Αυτό το μικρό πράγμα δηλώνει και τον χαρακτήρα σας. Αντιθετος αμα εγω παρω κατι το επιστεφω πολυ καλυτερο ή στην κατασταση που το πηρα... αν το χαλασω ξερω οτι πρεπει να το αντικαταστησω... Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ. Δανείζω πράγματα γενικά αλλά σε αυτά που δεν είναι σημαντικά για μένα δεν θα πιέσω τον άλλο να μου τα επιστρέψει.Δηλαδή δεν θα τον παίρνω κάθε μέρα τηλ και να του πω "ε φέρε μου αυτό ρε μλκ...άντε τελείωνε το χρειάζομαι" (χωρίς να το χρειάζεσαι πραγματικά).Φυσικά και θα θέλω να μου το επιστρέψει αλλά δεν θα το πίεζα το ίδιο όπως άμα του έδινα κάτι σημαντικό (που σε αυτήν την περίπτωση θα του το έδινα μόνο αν με έπρηζε πολύ, που θα υπέκυπτα xD) που θα γυρνούσε μπουμεραγνκ το πρήξιμο για την επιστροφή 2
redhotstef Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά τόσο τσιγκούνηδες είστε?(αναφέρομαι στον άλλο που δεν δανείζει ούτε τσιγάρο) Θα σου ζητήσει δηλαδή ο άλλος ένα τσιγάρο και θα του το αρνηθείς?Σοβαρά?"Θα μπεις μέσα" άμα το κάνεις?Ή μήπως θα το θυμάσαι και θα του το ζητήσεις πίσω μέτα?Ε μου χρωστάς ένα τσιγάρο ε. Θα είστε μια παρέα δηλαδή και άμα σου ζητήσουν τσιγάρο όλοι θα τους πεις όχι?really? Να το κοιτάξετε αυτό παιδιά.Δεν είναι καλό.Αυτό το μικρό πράγμα δηλώνει και τον χαρακτήρα σας. Aυτο που λες, ειναι σπαστικο και για μενα. Και εγω εχω ενα φιλο που οποτε βγαινουμε μερα παρα μερα, συνεχεια θα μου ζητησει τρακες. Ξερω δηλαδη οτι απο τα 20 που εχω μεσα τα 5 θα τα κανει αυτος. Ε οχι ρε π0υστη τραβα αγορασε πακετο αν θες να καπνιζεις η κοψτο τελειως. Αυτο στη περιπτωση που οι τρακες γινονται απο φιλους, δωσε βαση στις υπογραμμισμενες λεξες. Δεν ζητανε ενα πχ, αλλα πολλα καθε φορα. Δεν ειναι θεμα τσιγγουνιας απο εμενα. Ειναι θεμα Γυφτιας απο μερους τους...! Επισης οποτε καποιoς στο δρομο μου ζητησει τρακα, αμα τον κοψω για πρεζακι δεν θα του δωσω επιτηδες. Αμα ειναι καμια κουκλαρα απ την αλλη, θα της δωσω ολοκληρο το πακετο..! 1
Razor_7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Επισης οποτε καποιoς στο δρομο μου ζητησει τρακα, αμα τον κοψω για πρεζακι δεν θα του δωσω επιτηδες. Αμα ειναι καμια κουκλαρα απ την αλλη, θα της δωσω ολοκληρο το πακετο..! πακέτο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα