Προς το περιεχόμενο

Aγορα smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σ όλους.Σκέφτομαι να αγοράσω κανα κινιτό μέχρι 140 ευρό γιατι δεν παίζουν παραπάνω.Έχω ψάξει πολλά forum αλλά δεν βγάζω άκρη,πάρα πολλές απόψεις.Το κινιτό το θέλω για απλή χρήση όχι τρελά πράγματα.Πιό μ προτείνεται σαν το καλύτερο value for money.?(Δέν πολύ εμπιστεύομαι τα κινέζικα και όχι απο εξωτερικό).Επίσης ξέρεται κανένα καλό σαίτ εκτός απο skroutz να ψάξω?

Δημοσ.

Καλησπερα σ όλους.Σκέφτομαι να αγοράσω κανα κινιτό μέχρι 140 ευρό γιατι δεν παίζουν παραπάνω.Έχω ψάξει πολλά forum αλλά δεν βγάζω άκρη,πάρα πολλές απόψεις.Το κινιτό το θέλω για απλή χρήση όχι τρελά πράγματα.Πιό μ προτείνεται σαν το καλύτερο value for money.?(Δέν πολύ εμπιστεύομαι τα κινέζικα και όχι απο εξωτερικό).Επίσης ξέρεται κανένα καλό σαίτ εκτός απο skroutz να ψάξω?

Και όμως...ακόμα και το iphone, στην Κίνα κατασκευάζεται! Με 140€ θα αγοράζεις από εδώ κάτι απλώς καλό και από Κίνα πάρα πολύ καλό. Εσύ διαλέγεις. Κοίτα τι χάνεις, από αξιόπιστο μαγαζί ..... 

Δημοσ.

Ναι αλλά πώς πληρώνω?Αν μου έρθει χαλασμένο πως θα βρω άκρη?Και βέβαια άντε να βγάλεις άκρη με εγγύηση γιατί πιστεύω οτι δεν αντέχουν στο χρόνο.

Δημοσ.

Ναι αλλά πώς πληρώνω?Αν μου έρθει χαλασμένο πως θα βρω άκρη?Και βέβαια άντε να βγάλεις άκρη με εγγύηση γιατί πιστεύω οτι δεν αντέχουν στο χρόνο.

Πληρώνεις με paypal, ΠΑΝΤΑ. Χαλασμένο να σου έρθει είναι σχεδόν αδύνατον. Εννοείται πριν σου τα στείλουν τα τσεκάρουν ότι είναι εντάξει. Αλλά ακόμα και κάτι να εμφανίσει, μιλάς μαζί τους. Η εγγύηση είναι για 1 χρόνο. Εγώ το δικό μου κινητό το πήρα μάη και εννοείται δεν το έχω ματενιώσει. Κοίτας διαλέγεις, καλό κινητό με ρίσκο ή όχι καλό κινητό από εδώ.

Δημοσ.

Απο εδώ τι μου προτείνεις?

Τα εδώ δεν τα ξέρω, σταμάτησα να ασχολούμαι εδώ και κάτι χρόνια όταν βρήκα την Κίνα.

Δημοσ.

Απο εδώ τι μου προτείνεις?

Τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει πάνω κάτω το κινητό που θα πάρεις ?

Δημοσ.

Οκ φίλε να είσαι καλά

1 gb ram γυρω στις 4.5 inches κάμερα δεν έχω πρόβλημα.να έχει φλάς.

Οκ μισό να δω κάποια στο skroutz και θα σου πω :)

Λοιπόν απο το skroutz με οθόνη έως 4,5" έχει τα εξής....

Nokia Lumia 620

LG L65 D280

LG L70 D320N

Samsung Galaxy Ace 3 S7275 

Lenovo A328

Απο εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σου και ελπίζω να βοήθησα...   

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω δεί αλλά δεν ξέρω τι να πάρω .έχω διαβάσει πολλά αρνητικά και για nokia k samsung.εσυ τι προτείνεις.ευχαριστώ για το χρόνο σου

Δημοσ.

Τα έχω δεί αλλά δεν ξέρω τι να πάρω .έχω διαβάσει πολλά αρνητικά και για nokia k samsung.εσυ τι προτείνεις.ευχαριστώ για το χρόνο σου

Αφού δε σε ψήνουν και τόσο τα Nokia/Samsung τότε έχεις 2 επιλογές : 

LG L70 D320N

Lenovo A328

Δημοσ.

Για το g2 mini τι έχεις ακούσει?

Να σου πω την αλήθεια, δε το έχω ψάξει για αυτό το κινητό ούτε το είχα ποτέ.....το max για τα λεφτά που μπορείς να δώσεις, πόσο είναι τελικά ? 

Δημοσ.

Το ότι δεν αντέχουν στο χρόνο με τι κριτήριο το λες;; αν πάρεις Asus lenovo Huawei xiaomi θα το έχεις πολλά χρόνια .

Στα λεφτά που διαθέτεις δεν αγοράζεις τηλέφωνο σοβαρό από Ελλάδα θα κλαις τα λεφτά σου. Δες για Asus zenphone 5 lenovo s860 xiaomi Redmi 1s.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...