driftingcris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Απο εμενα, celeron... Γιατι ειναι δυσκολοι καιροι για πολλους απο εμας και τα 20-30ευρω δεν ειναι λιγα τωρα πια
kosmagio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Απο εμενα, celeron... Γιατι ειναι δυσκολοι καιροι για πολλους απο εμας και τα 20-30ευρω δεν ειναι λιγα τωρα πια Αν δεν εχουμε πρόβλημα το χρηματικό και θελουμε το καλύτερο από τα 2 και με σκοπό να μας καλύπτει στις ανάγκες μας και αναβάθμιση σε μια 5ετία
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δες αυτό αν δεν μπορείς παραπάνω, από visionstudio.gr Εγώ πάντως σου ξαναλέω να πάρεις τον A8 6600K ! Το καλύτερο που μπορείς να πάρεις πιστεύω αν δίνεις τόσα. 1
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Στα ίδια λεφτά παίρνεις πάρα πολύ ποιο γρήγορο επεξεργαστή. http://www.cpu-world.com/Compare/954/AMD_Athlon_X4_740_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_G3420.html (ο g3420 είναι το ίδιο μοντέλο αλλά κλειδωμένος) 2 χρόνια ποιο καινούργιο!!! (2012 - 2014) Με μικρότερη κατανάλωση επί δυο αφού και τα ενσωματωμένα γραφικά είναι καλύτερα από την ενεργοβόρα 210 σου. Και με πλατφόρμα όπου σου δίνουν μεγάλους επεξεργαστές και πολύ μεγάλη ποικιλία αν σκεφτείς να αναβαθμίσεις κάποτε στο μέλλον ,και όχι με πλατφόρμα που σου δίνουν κάρτες γραφικών με λίγο επεξεργαστή πάνω....
Teojesper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Απο εμενα, celeron... Γιατι ειναι δυσκολοι καιροι για πολλους απο εμας και τα 20-30ευρω δεν ειναι λιγα τωρα πια και από εμένα! Ενας 1840 θα ήταν μια χαρά !
kosmagio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα, Έφτασε η ώρα για αγορά των νέων εξαρτημάτων? H Κυρίως χρήση είναι για ταυτόχρονη 5-6 σελίδες iternet, youtube ή online radio, 3 email outlook, άντε και καμια ταινία download. Που να καταλήξω τελικά. μέχρι 140 (+-20) euro modo-ecu-μνήμες. και να έχω τη δυνατότητα για μελλοντική αναβάθμιση ecu η κάρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα