blackowl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει αν το προγραμμα aTube Catcher με το οποιο κατεβαζα μουσικη στην ελλαδα ειναι παρανομο να το χρησμοποιω για το γιουτιουμπ εδω στη γερμανια?
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 http://praxistipps.chip.de/download-von-youtube-videos-legal-oder-nicht_9496 Η Γερμανία λέει ναι,επιτρέπεται.
kinhthra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δεν ξέρω για πιο λόγο μπορεί να απαγορευτεί στην γερμάνια
newtech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δεν ξέρω για πιο λόγο μπορεί να απαγορευτεί στην γερμάνια Έχουν άλλους νόμους (αυστηροτερους) περί downloading και sharing 1
defacer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι παράνομο αυτό που θες να κάνεις. Και να ήταν, δεν υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να το αντιληφθεί κάποιος από αυτούς που θα είχαν τη διάθεση να σ' ενοχλήσουν. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι torrent. Φυσικά λόγω των φίλων μας στη GEMA είναι πολύ πιθανό ότι μπαίνοντας από Γερμανία δε θα σου εμφανίζονται καν στο youtube κάποια video, πράγμα το οποίο "διορθώνεται" χρησιμοποιώντας κάποιο vpn client. Το οποίο επίσης δεν είναι παράνομο.
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δεν ξέρω για πιο λόγο μπορεί να απαγορευτεί στην γερμάνια 1
blackowl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ξερω για τα τορρεντ..δυστυχως το εμαθα με γαματο τροπο γιατι οταν ηρθα δεν ηξερα και εφαγα ενα πριστιμο ωραιοτατο..Τελοσπαντων ξερει κανεις πως μπορει κανεις να κατεβαζει σειρες και ταινιες χωρις να ναι παρανομο? Ευχαριστω..!
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν επιτρέπετε να τα κατεβάσεις,το να τα βλέπεις μέσου stream όμως πλέον δεν είναι παράνομο,έχει βγει ευρωπαϊκός νόμος. http://bgr.com/2014/06/05/streaming-movies-and-tv-shows-for-free/ δεν ξέρω για πιο λόγο μπορεί να απαγορευτεί στην γερμάνιαΠαντού απαγορεύεται η αντιγραφή υλικού πάνω στο οποίο υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα ,,, ακόμα και εδώ στο ελλάντα,με την διαφορά της αδιαφορίας που υπάρχει εδώ από της αρχές. 1
blackowl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μονο ονλινε δηλαδη.. Οκ αφου αυτο μας εμεινε.. κατι ειναι απ το τιποτα.. Ευχαριστω..
djuan1988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μονο ονλινε δηλαδη.. Οκ αφου αυτο μας εμεινε.. κατι ειναι απ το τιποτα.. Ευχαριστω.. Δεν μας έμεινε μόνο αυτό. Μπορείς εύκολα και φθηνά να ακούσεις όση μουσική θέλεις πχ με το spotify. Αντίστοιχα και για ταινίες υπάρχει (από το Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά) στη Γερμανία το Netflix.
blackowl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ναι απο μουσικη ενταξει αλλα εδω στη γερμανια η tv ειναι εκνευριστικη διοτι ειναι ολα μεταγλωτισμενα στα γερμανικα και απο σειρες δεν εχουν ολες οσες βλεπω..Ασε που και να τις ειχαν και παλι μεταγλωτισμενες τι να της κανω... Κατι ασχετο μενει κανεις απο σας γερμανια? Θα θελα να μπορεσω να βρω καποιον καθηγητη για ιδιατερα γερμανικων εδω στη γερμανια αν ξερει κανεις σας γιατι ψαχνω αλλα λιγο δυσκολο να βρω..
_hopelesscase_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ξερω για τα τορρεντ..δυστυχως το εμαθα με γαματο τροπο γιατι οταν ηρθα δεν ηξερα και εφαγα ενα πριστιμο ωραιοτατο..Τελοσπαντων ξερει κανεις πως μπορει κανεις να κατεβαζει σειρες και ταινιες χωρις να ναι παρανομο? Ευχαριστω..! Για ταινιες livestream (movie4k ξερωγω) Για γιουτουμπι, με anonymox plugin στο firefox ειμαι ΟΚ
hmmaros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα σας, δεν ηθελα να ανοιξω νεα θεμα για μια σχετικη ερωτηση...σαιτ τυπου xrysoi.se γνωριζεται αν μπορουν να χρησιμοποιηθουν κανονικα γερμανια ή στηρίζεται και αυτο σε τορεντ? Ευχαριστω
K1N1G0S Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ελλαδα 1) Torrent μεσω Pirate Bay, Kickass.(ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) 2)Παρανομες βελτιωσιες κινητηρων (ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) 3)"Λαδομα" εργαζομενων ΚΤΕΟ.(ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) 4)Παρανομο παρκάρισμα (ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) Συμπερασμα (Μια χωρα με ελευθερια σε όλα ) Γερμανια, 1)Torrent μεσω Pirate Bay, Kickass.( ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) 2)Παρανομες βελτιωσιες κινητηρων ( ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) 3)"Λαδομα" εργαζομενων ΚΤΕΟ.( ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) 4)Παρανομο παρκάρισμα ( ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) Συμπερασμα (Μια χωρα με συνεχη παρακολουθηση 24 ωρες και γεματη απαγορευτικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα