o_kakos_o_lykos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 με 1.2GB ελεύθερα πιστεύεις ότι θα έχεις πουθενά πρόβλημα, ο,τι και να ξεκινήσεις να τρέχεις Mιλαμε για android και οχι για windows. Η ελευθερη μνημη ειναι αχρηστη μνημη. Tα 2 GB ειναι υπεραρκετα απο τη στιγμη που δεν εχει bloatware (πχ το touchwiz θελει περιπου 1GB RAM για παρτη του). Εξωτερικη μνημη και μπαταρια δεν με απασχολουν σε tablet, οποτε για μενα ειναι μια χαρα. Το θεμα ειναι οτι για την απλη καθημερινη χρηση που το θελω, μαλλον θα προτιμησω το gpad10 (ειναι και σχεδον 200€ φθηνοτερο :-p ).....
StigmaX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ωραίο το εργαλείο. Μαθήματα απο την HTC για άλλη μια φορά, σε μια κατηγορία μάλιστα που δεν έχει προυπηρεσία. Μόνο μείον η έλειψη της SD που σε τάμπλετ είναι απαραίτητη αν έχεις σκοπό να δείς ταινίες/κόμικ κτλ...
christof6 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Έχω το nexus 10 από πέρισσή τον Οκτώβρη. Μου αρέσει τόσο πολύ που αν είχα λεφτά θα το παιρνα με κλειστά μάτια, η μία Ίτζα και κάτι λιγότερ το θεωρώ πλεονέκτημα
ShevaGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εκτός του παρακάτω δεν θα έχει αφαιρούμενη μπαταρία και flash player.... χαρακτηριστικά που κάποτε γινόταν χαμός για κάποια άλλη εταιρία. Πρώτον το flash υποστηρίζεται από 3rd party browsers κανονικά... Δεύτερον όταν η apple, πριν 7 χρόνια περίπου, δεν έβαζε flash, το flash ήταν περισσότερο σε χρήση από ότι σήμερα και βασιζόταν στο ότι το flash δε θα χρησιμοποιείται στο μέλλον.... Η κατάσταση με το flash δεν είναι η ίδια σήμερα με τότε.... Τώρα για την ελευθερία της sd συμφωνώ... Και εμένα το κινητό μου που είναι android δεν έχει δυνατότητα sd card αλλά η διαφορά της 16 gb με την 64 gb είναι 30 ευρώ, όχι 100.... Παρολαυτά θα ήθελα sd card....
21century Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω οτι οι τιμές ριναι τσιμπημένες αλλα να δούμε τα ηλεκτρονικά του τι εινσι...
jimex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Σε αυτές τις τιμές θα έπρεπε να έχει οπωσδήποτε sdcard slot. Αλλιώς ας δίναν στα 479€ όχι τα σάπια 32, ούτε 64, αλλά 128GB flash memory. Όταν μια full hd ταινία έχει τουλάχιστον 10GB (λόγω ανάλυσης οθόνης προφανώς και θα δεις σε 1080p), τα 16 και 32 μη επεκτάστιμα γίγα μόνο ανέκδοτο θεωρούνται... όποια εταιρεία και να τα βάλει... Και σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές τι άλλαξε δηλαδή τόσο πολύ στο κόστος κατασκευής; Ακριβώς την ίδια, ίσως και μεγαλύερη προώθηση των υπηρεσιών της google κάνει όπως κάθε συσκευή nexus, οπότε δεν χάθηκε κάποια έμμεση πηγή εσόδων για τη google. Ούτε καν τη ram δεν αύξησαν έστω στα 3GB. Γενικά ούτε developer συσκευή είναι πλέον, ούτε δίνει κορυφαία specs σε χαμηλή τιμή και το μόνο που κράτησε είναι ο προωθητικός χαρακτήρας των υπηρεσιών της google...
qsis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η Google αποκλείεται να βάλει sd, δεν έχει νόημα να το σκέφτεστε καν
DJTaurus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 1 ημέρα μετά το λανσάρισμα η HTC πετσόκοψε την τιμή στο μισό. http://arstechnica.com/gadgets/2014/11/a-day-after-launch-htc-sold-the-nexus-9-for-50-off/
ektor7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 1 ημέρα μετά το λανσάρισμα η HTC πετσόκοψε την τιμή στο μισό. http://arstechnica.com/gadgets/2014/11/a-day-after-launch-htc-sold-the-nexus-9-for-50-off/ Να την λιθοβολήσουμε!!! Απο αυριο να το βγαλει στα 800ευρω,για να μην φαει μαυρο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα