Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

βλέποντας ξανά το Hobbit και γενικά τις Lord of the rings ταινίες μου γεννήθηκε η απορία για το πως μπορούν και μεγαλώνουν τα ξωτικά και μετά παραμένουν σε μια ηλικία. Δηλαδή πως γίνεται όταν είναι μωρά να μεγαλώνουν κανονικά και μετά όταν φτάνουν σε μια ηλικία όσα χιλιάδες χρόνια και να περάσουν παραμένουν σε μια ηλικία. Όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία ή γνωρίζει με ακρίβεια ας απαντήσει.

Ευχαριστώ

με εκτίμηση Γ. Σόδομας 

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν μεγαλώνουν όπως εσείς οι άνθρωποι,

μεταλλάσσονται απο την αρχική μορφή τους στη τελική

• Like 3
Δημοσ.

Μα δεν έχει καμία λογική να μεταλλάσσονται. Στις ταινίες οι άνθρωποι μεγαλώνουν συνεχώς μέχρι που πεθαίνουν το ίδιο και οι νάνοι. Τα ξωτικά πως μπορούν και μεγαλώνουν και μετά μένουν στάσιμα. Ή θα έπρεπε να μεγαλώνουν συνεχώς σαν τους ανθρώπους ή θα έπρεπε να μένουν στάσιμα εξ' αρχής.  

Δημοσ.

δεν παραμένουν σε μια ηλικία απλά γερνάνε πολύ πιο αργά. Δεν θέλει και πολύ λογική...

Ναι αλλά όταν είναι μικρά γιατί μεγαλώνουν γρήγορα. Δηλαδή θέλω να πω τι ακριβώς αλλάζει στη συνέχεια; 

Δημοσ.

Εχουν βρει το μυστικο της αντιγηρανσης.Φθανουν  μεχρι την ηλικια που επιθυμουν και μετα σταματανε.Βρε παιδια, σε μια κουταλια νερο πνιγεστε.

Δημοσ.

προσπαθείς να βάλεις τη "λογική" στη γήρανση σε κάτι φανταστικό; Δεν γίνεται!

Δες το σαν τα σκυλιά. Τον πρώτο χρόνοειναι σαν εμας τς ανθρώποι, μετά ανεβάζουν στροφές :P

Δημοσ.

δεν παραμένουν σε μια ηλικία απλά γερνάνε πολύ πιο αργά. Δεν θέλει και πολύ λογική...

Ναι αλλά όταν είναι μικρά γιατί μεγαλώνουν γρήγορα. Δηλαδή θέλω να πω τι ακριβώς αλλάζει στη συνέχεια; 
συμβαίνει το ίδιο με τα ανθρώπινα μωρά. το ίδιο μεγαλώνει ένα μωρό από ενός μέχρι 7 και το ίδιο ένας ενήλικας από 32 έως 39? Αν είναι δυνατόν....
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...