Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι κάτι τέτοιους παπάρες στην επαρχία τους παίρνουν όλοι με το καλό, ακόμα και η αστυνομία, τοπικοί άρχοντες και δρουν ανεξέλεγκτα μέχρι να κάνουν κάτι πολύ χοντρό.

Δημοσ.

Έχω να πω ότι όταν ήμουν στην Μυτιλήνη το 2004-2005 κυκλοφορούσε η βρόμα ότι και καλά 2 Αθηναίες φοιτήτριες έχουν AIDS και πάνε και παίρνονται αβέρτα για να κολλήσουν τους μυτιληνιούς. Εννοείται πως έμαθα μετά ότι ήταν ο βλάχικος τρόπος για να μην τους φάνε οι Αθηναίες τους άντρες τους στο νησί.

Όπως και είπε ο Luci, αν και χρόνια σε επαρχία (πατέρας στρατιωτικός γαρ), χειρότερους κομπλεξικούς μπουρτζόβλαχους από τους Μυτιληνιούς δεν έχω γνωρίσει. Και αν είναι κανείς μυτιληνιός και παρεξηγηθεί σόρρυ, αλλά ακόμα και οι Κοζανίτες είναι έτη φωτός καλύτεροι τους.

• Like 2
Δημοσ.

Στην μικρή επαρχιακή πόλη μου η βρώμα ήταν για 2 Κύπριες φοιτήτριες. Coincidence? 

Αλλά ποτέ δεν έμαθα την αλήθεια. Κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει στα εθνικά μέσα ότι μία γυναίκα κολλούσε AIDS για εκδίκηση στην πόλη και κάπου οι δύο ιστορίες έδεσαν και η ουρμπανιά απογειώθηκε. Μάλιστα κυκλοφορούσαν και άλλες παράλληλες φήμες... Τράτζικ.

Δημοσ.

Γκασμάδες ρε πούστη μου. 15 χρόνια που τους ξέρω, τις ίδιες μαλακίες κάνουν και λένε... Όσες για τις δυο φοιτήτριες που λέει ο zeniath, το 99 είχαν μπει και πια ζουν μόνιμα στη γκασμαδία. Γιητευτικότατες και οι δύο...

Δημοσ.

Μπέρδεψε τον HPV με τον HIV ο θεός.

Άλλη μια φορά μου 'χει τύχει, αλλά δυστυχώς ήταν το ανάποδο μπέρδεμα.

Ενταξει αλλη νομιζουν οτι ο καββαφης ζει ακομα χαχαχα

Δημοσ.

Επειδή είμαι καχύποπτος γιατί έχω πέσει σε τρολοπαγίδα αρκετές φορές, το σκέφτηκα πολύ αν η είδηση είναι προϊόν trolling κι αν θα έπρεπε να την βάλω. Εδώ είναι από οτι φαίνεται το original site της εφημερίδας http://www.emprosnet.gr/article/65221-kanivalismos-sto-kentro-tis-mytilinis

Για προφίλ που δημιουργήθηκαν χθες και το πρώτο τους πόστ ήταν σε αυτό το θέμα αναφερόμουν, οχι ειδικά για την είδηση. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...