Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι αξιοπιστη μεθοδος πληρωμης; Υπαρχει καποιος κινδυνος; Μιλαω για την μεθοδο της δανειοδοτησης, και πληρωμη χωρις πιστωτικη καρτα.

Μου ειπαν απλα οτι χρειαζεται εκκαθαριστικο και ταυτοτητα.

Επισης καποια γνωμη για το support που προσφερει ο Κωτσοβολος; Αν δε το δεχθω, και βρεθω με καποιο προβληματικο προϊον, τι κανω;

Δημοσ.

Νομίζω ο τρόπος αυτος εχει και επιτόκιο και αν ειναι μεσω τραπέζης το δάνειο δεν το γλυτώνεις μεχρι να το εξοφλήσεις, τουλάχιστον ετσι ηταν παλιά

Δημοσ.

Αυτο δε λεει καπου. Αν ειναι με τοκους ή οχι..

Αλλιως αξιζει να βγαλω πιστωτικη καρτα..

Δημοσ.

Το επιτόκιο είναι καλύτερο από πιστωτική κάρτα, εκτός και αν έχεις μεγάλο εισόδημα και σου βγάζουν κάρτα με χαμηλό επιτόκιο.

Δημοσ.

Το καλό με τον Κωτσόβολο είναι πως συχνά έχει μηδενικό επιτόκιο και τόσες πολλές δόσεις που μπορεί να φτάσει δίνεις κάτω και απο 10Ε το μήνα.Έχει ένα μικρό κόστος μόνο ως έξοδα

Επίσης αν σε κάποια φάση πάνε καλύτερα τα οικονομικά σου δίνεις 2-3 δόσεις μαζί και γενικότερα μπορείς να το εξοφλήσεις νωρίτερα και να φύγει απτο κεφάλι σου

• Like 1
Δημοσ.

Το επιτόκιο είναι καλύτερο από πιστωτική κάρτα, εκτός και αν έχεις μεγάλο εισόδημα και σου βγάζουν κάρτα με χαμηλό επιτόκιο.

Η πιστωτικη καρτα ειναι καλυτερη, γιατι σκοπευω να πληρωνω ολες τις δοσεις εντος προθεσμιας. Οποτε καθολου τοκοι..

Θελω να κανω καποιες αγορες κοντα στα 1500-2000 ευρω. Οποτε αμα παει και το επιτοκιο θα δωσω 150-300 ευρω παραπανω.. Δεν ειναι και λιγα..

Δημοσ.

Η πιστωτικη καρτα ειναι καλυτερη, γιατι σκοπευω να πληρωνω ολες τις δοσεις εντος προθεσμιας. Οποτε καθολου τοκοι..

Θελω να κανω καποιες αγορες κοντα στα 1500-2000 ευρω. Οποτε αμα παει και το επιτοκιο θα δωσω 150-300 ευρω παραπανω.. Δεν ειναι και λιγα..

Εννοείται οτι η πιστωτική ειναι μακράν η καλύτερη λυση. το πρόβλημα ειναι αλλου. θα σου βγάλουν πιστωτική; Γιατι οι τράπεζες απο εκει που ολους μας θεωρούσαν αξιόπιστους και έδιναν παντού καρτες, τωρα μας θεωρούν ολους απατεώνες και λιγούρα και δεν δίνουν ουτε εκει που πρέπει

Δημοσ.

Επίσης αν βγάλεις κάρτα μπόνους, με 2000 ευρώ αγορές, μιλάμε για 8000 πόντους + το δώρο πόντων που δίνει στην πρώτη αγορά η τράπεζα (νομίζω 4000). Συνολικά 12000 πόντοι. Επίσης όχι αμελητέο. Τους εξαργυρώνεις σε ΑΒ, BP, κ.ά.

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μη βγάλεις κάρτα αν μπορείς.

Ειδικά αν την πληρώνεις στην ώρα της και δεν έχεις επιτόκιο.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι αλλα εγω ειχα αγορασει την τηλεοραση μου με τετοιου ειδους δοσεις το 2011 και τις ειχα βαλει για ενα χρονο ατοκες. Μονο με την ταυτοτητα και μια βεβαιωση οτι εργαζεσαι κανονικα μου ζητησαν. Τελικα ξεχρεωσα την τηλεοραση πριν τον ενα χρονο μιας και επρεπε να την κανω απο την Ελλαδα και ολα καλα και ωραια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...