GiwrgosP- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια το θεμα του ιου εχει παρει μεγαλεις διαστασεις. Εμενα προσωπικα με φοβιζει το γεγονος οτι μπορει να το ζησω η εγω η καποιος κοντινος μου. Αν ειναι κανενας γιατρος στο φορουμ ας ενημερωσει σχετικα με τον ιο και να πει μερικα πραγματα (σχετικα με την προληψη κτλ..). Τι πιστευετε εσεις γι αυτη την κατασταση;
michael92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να πεθάνουμε από γρίπη (τουλάχιστον προς το παρόν).
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η μετάδοση του ιού γίνεται με ανταλλαγή σωματικών υγρών.Έχει περίοδο επώασης 21 ημέρες νομίζω και δεν μεταδίδεται κατά την διάρκεια της επώασης.Ψάξε μια στο Internet για συμπτώματα.Επίσης απόφυγε ταξίδι στην Δυτική Αφρική :P Και πως μεταδιδεται με τετοιους ρυθμους;
FilipposMD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Προς το παρόν μεταδίδεται σχεδόν αποκλειστικά στη Δυτική Αφρική, όπου οι συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με την Ευρώπη. Αν μένουν 7 άτομα σε ένα σπίτι και δεν υπάρχει νοσοκομείο να πάει ο ασθενής, προφανώς και θα μεταδίδεται γρήγορα.
daPro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η μετάδοση του ιού γίνεται με ανταλλαγή σωματικών υγρών.Έχει περίοδο επώασης 21 ημέρες νομίζω και δεν μεταδίδεται κατά την διάρκεια της επώασης.Ψάξε μια στο Internet για συμπτώματα.Επίσης απόφυγε ταξίδι στην Δυτική Αφρική :Pανταλλαγή σωματικων υγρών..κ τι δουλειά είχε η νοσοκόμα με τον ασθενή κ κόλλησε..
Unabomber Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει ηδη τοπικ για τον Ebola….. http://www.insomnia.gr/topic/536764-ιός-έμπολα/
drake. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πάντως ο συγκεκριμένος ιός υπάρχει εδώ και πολλά χρονια(1976) τελευταία παίζει πολύ δυνατά από τα ΜΜΕ
GiwrgosP- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει ηδη τοπικ για τον Ebola….. http://www.insomnia.gr/topic/536764-ιός-έμπολα/ Ωχ το εψαξα στην αρχη να δω αν υπαρχει και δεν το βρηκα Σορρυ παιδια! ας κλειδωθει αυτο αν ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα